σαμπινα κιλακι εσυ το σβ, κιλακι εγω σημερα, ολα καλα ε? τουλαχιστον παμε παρεα ε?
για δουλεια δεν ξερω ποτε θα παω!! πρεπει να αφησω το ρημαδοιντερνετ αλλά και σημερα βαριεμαι φοβερα και μετα θα τρεχω!
Printable View
σαμπινα κιλακι εσυ το σβ, κιλακι εγω σημερα, ολα καλα ε? τουλαχιστον παμε παρεα ε?
για δουλεια δεν ξερω ποτε θα παω!! πρεπει να αφησω το ρημαδοιντερνετ αλλά και σημερα βαριεμαι φοβερα και μετα θα τρεχω!
εχθες λοιπον
πρωινο ανθοτυρο και ψωμι 200
δεκατιανο αρακας (να μη τον πεταξω...μιση μεριδα ειχε μεινει!!) 200
μεσημερι κολοκυθακια με λαιτ μαγιονεζα 200
απογευματοβραδυνο
συκωτι τηγανητο 400, μακαρονια με κιμα 500, μπανανα 100, ψωμι με φλερ 200, γλυκο 200 και ποιος θυμαται και ποσα ακομη!
συνολο 2000 τουλαχιστον!
αχ ξυλο που το θελω! καλε γιατι δεν κρατιεμαι? τι τα ηθελα τα μακαρονια? και να καθομουν να φαω θα το ευχαστιομουν κιολας. στα ορθια τσιμπουσα μεχρι που το αδειασα το ταπερ!
σημερα
πρωινο φλερ με ψωμι 150
δεκατιανο 3 κερασματα 600
μεσημεριανο τιποτε και απογευματινο ελπιζω να μη φαω τον αμπακα!
καλε αυτη η σοκολατα πολυ μου ηρθε!! εχω μια βαρυστομαχια, μια αηδια στο στομα!
μιλησε κανεις για λαιμαργια??
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον άντρα της παρέας, να τον χαίρεται η καλή του και τα καλόπαιδά τους!
Χρόνια πολλά στη Σαλόνικα που το στρώσατε πάλι το τριημεράκι, τυχεράκηδες!
Χρόνια πολλά σε όσους έχουν Δημήτρη, Δήμητρα!
Περιμένουμε τα νέα του καφέ!!!!
Χρόνια πολλά στις Δημητρούλες και στους Δημήτρηδες !!!
Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα οκτασέλιδα που προηγούνται σας παρακαλώ πείτε μου τι θα γίνει με τη συνάντηση της Αθήνα? θα γίνει δεν θα γίνει???.. γιατί μπορεί τελικά να μη φύγουμε, εξαρτάται από τη δουλειά του άντρα μου?.
Αν έρθεις πάντως Ναταλάκι μου, να ξέρεις ότι εμείς δεν σε τρέχουμε τουλάχιστον σε παιδότοπο όπως οι Βόρειες οι φίλες σου !!!!!!!!!!!!!!!
:thumbup:Quote:
Originally posted by alalumaki
σας παρακαλώ πείτε μου τι θα γίνει με τη συνάντηση της Αθήνα? θα γίνει δεν θα γίνει???.. γιατί μπορεί τελικά να μη φύγουμε, εξαρτάται από τη δουλειά του άντρα μου?.
Αν έρθεις πάντως Ναταλάκι μου, να ξέρεις ότι εμείς δεν σε τρέχουμε τουλάχιστον σε παιδότοπο όπως οι Βόρειες οι φίλες σου !!!!!!!!!!!!!!!
Goodmorningies σε όλα τα λατρεμένα πλάσματα της Ομάδας.Δεν ξέρω ούτε γω alalum να σου πω για την συνάντηση περισσότερα.Το Ναταλάκι δεν απάντησε στο γιουτουγιού μου,μουτρωμένο μου φαίνεται,χα χα.
Τι κάνεις Ναταλί,σε περιμένει ο λαός σου.Γιορτάστε και μετά ελάτε και σε μας.Πάντως το Ξενάκι θα έρθει,φαντάζομαι και η Ναταλία,μακάρι να κατέβουνε μαζί,να τις χαρώ και τις δυο τις γυναικάρες.
Τα δικά μου,χτες ήμουν λίγο αδιάθετη,ναυτίες και κακό στομάχι.Αλλά τράβηξα πολύ δυνατό πρόγραμμα στο γυμναστήριο,οπότε το κιλάκι το κάναμε μόνο διακόσια γραμμάρια.Barbouni,το δικό μου κόλπο τον τελευταίο καιρό είναι το εξής.Στις ελεύθερες μέρες μου επιτρέπονται οι παρασπονδίες μετά απολαύσεως,αλλά μετά ακολουθούνται από μία δύο μέρες δυνατότερης άσκησης και λίγο πιο συντηρητικής διατροφής και το ισοσταθμίζω.Δεν μπορώ τις απαγορεύσεις δια βίου,που εξάλλου δεν μπορούν να κρατηθούν.Ο άνθρωπος πεθυμά την ποικιλία.
Tidekpe,το κέφι έφτιαξε καθόλου;
Nekky,Sporakos,χαθήκατε.Πού είναι και τα υπόλοιπα πλασματούρια;
Φιλιά,φιλιά,φιλιά.:starhit::starhit :
Σαμπίνα, το παλεύω..δεν ανεβαίνω και στη ζυγάριά, αποφεύγω και αυστηρές απαγόρεύσεις, γυμνάζομαι πλέον και καθημερινά, εκτός ΣΚ...και περιμένω...σαν την κλώσσα. Εξακολουθώ να μην τα πάω καλά με το νερό, 1-1,5 λίτρο με χίλια ζόρια..ΣΚ, καθόλου νερό!Αναζητώ και κάποιον καλό διαιτολόγο να με εμπνεύσει..όποια πρόταση ευπρόσδεκτη!
Ούτε εγώ tide μου,έχω πρόβλημα πάντα με την πρόσληψη υγρών.Βοηθάει να πίνω τσάι,αλλά κι αυτό έχει διουρητικές ιδιότητες,γενικά πάντα είμαι στο τσακ για αφυδάτωση.Αυτό το δέρμα μου,τι αντοχές θε μου.:shocked2:
Τους χυμούς εμπορίου τους έχω κόψει,οι στιμμένοι δεν γίνονται όλη την ώρα,ας πει κάποιος ιδέες-πώς να αυξήσω το νερό που πίνω;;
tide μια που είπες για διαιτολόγο, ενάς καλός και διαιτολόγος και άνθρωπος είναι ο Ζουμπανέας, ούτε σε εκμεταλλεύεται με 60άρες την επίσκεψη... διάβασε το βιβλίο του "Διατροφική Νοημοσύνη"
Τι θα γίνει με τη συνάντηση θα μου πει κανείς ?
Να προλάβω την Αλαλουμένια μου,που μπαίνει σπάνια και να πω πως η απεργία των τρένων
φρόντισε να μην κατέβω Αθήνα.Τώρα θα ταξίδευα,είχα βγάλει από την προηγούμενη εβδομάδα
το εισιτηριάκι μου,όλα τακτοποιημένα ωραία και καλά και μας σκάνε απεργία κι όχι μία μέρα μόνο!
Νομίζω μέχρι τις 29;Τέλος πάντων!Σε λεωφορείο δεν την παλεύω,που θα είναι και τίγκα στο φοιτητομάνι!
Οπότε,αγαπημένες μου,λυπάμαι για την αναστάτωση και περισσότερο λυπάμαι που δε θα σας δω στα κοντά!
Μη με στεναχωρείτε όμως και δε συναντηθείτε επειδή δε θα είμαι εγώ.Τι ωραία που ξεσηκωθήκατε,μην το χάνετε!
Να πάτε και να περάσετε υπέροχα!Εγώ θα είμαι με το πνεύμα μου δίπλα σας!ʼντε να σας χαρώ!Μακάρι να έρθει
και το Λούμπι!Λοιπόν,περιμένω να μάθω για τη συνάντηση σας!Μία ιδιότροπη λιγότερο!Ούτε θάλασσα θα ψάχνετε
ούτε δοκίμασε παιδάκι μου τι ωραία που είναι η πάπια ούτε μπηχτές και Ναταλοαηδίες!ʼντε μπράβο,κοκόνες μου!
ʼσε που η παλίρροια μου δηλώνει αδιάβαστη!Τι να έρθω να ελέγξω,μου λέτε;
Χρόνια πολλά,του Αγίου Σποράκου σήμερα,μεγάλη η βλάστηση του!
Να είσαι γερός,καρπερός,να μεγαλώσεις και ν'ανθίσεις σαν τα ψηλά σποράκια!
Νεκταρινέλι μου,να τον χαίρεσαι τον βράχο σου,να είστε πάντα υγιείς,δυνατοί κι αγαπημένοι!
Περιμένουμε και τα νέα του συνεδρίου!Πόσο εξέπληξες τους συνέδρους,πώς τα πέρασες...
Βασουλίνι,να χαίρεσαι κι εσύ τον καλό σου!Εύχομαι να μη σου κάνει ποτέ τη χάρη να κάνει αυτό που δε θέλεις να μάθεις
και να είστε πάντα ευτυχισμένοι με τις δυό σας πανέμορφες κόρες και τον υιό!Με το καλό η μεγάλη μέρα!
Τελικά,παιδιά,όντως είναι έγκυος!Τη χούφτωσα και δεν είναι μαξιλάρι!Με το μίνι φορεματάκι της,
έφερε και κάτι ρούχα από τις ζουμπουρλές γειτόνισες και καλά πως κάποτε ήταν δικά της μήπως κάτι μας βολέψει...
Κάτι πορτοκαλί,κάτι λαχανί,κάτι τυρκουάζ,κάτι λευκά,κάτι παρδαλά...Ένα σοβαρό μαύρο δεν είχε!
Τέλος πάντων,το χάψαμε και καλά!Μα τι μανία έχει αυτό το κορίτσι κάθε φορά να θέλει να μας πείσει για κάτι!
Στην προηγούμενη συνάντηση πως ήταν έγκυος,σ'αυτήν πως ήταν κάποτε 120 κιλά...Έκανε ένα τικεράκι,
έφερε τρεις τσάντες φαρδιά ρούχα και καλά το στοιχειοθέτησε!Ούτε καν μπήκε στον κόπο να μας δείξει κανά φωτομοντάζ...
Το μπαρμπουνέλι μου όσο πάει και ξανθαίνει!Πάει εκείνο το φλογερό πορτοκαλί,που ξέραμε!
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό βέβαια...Είχαν προσφορά σε αυτό το χρώμα,αποφάσισε πως για να είναι όλες οι τηλεπαρουσιάστριες
ξανθές κάτι παραπάνω θα ξέρουν...δεν ξέρω...Πάντως,το μπαρμπουνέλι μου δεν ήταν ο μπαρμπουνελωτός εαυτός του!
Για τη σύζυγο που έβγαινε για τσιγάρο και μου φλέρταρε μπροστά στα μάτια μου με τα τεκνά,δε θα πω τίποτα
καθότι μιλούν τα κέρατα μου από μόνα τους!Στην επόμενη σοκολάτα κάθησα μέχρι τις 12,κορίτσια,ξέχασα εκεί
και την εσάρπα μου!Σκέτη καταστροφή το εξωτερικό!Είχα αφήσει μία στο μουσείο Βαν Γκογκ στο ʼμστερνταμ,
τώρα κι άλλη μία σε συνοικιακό μπαράκι στην πλατεία Ηλιουπόλεως,αν θυμάμαι καλά...Μια χαρά πάμε!
Και τώρα μια που δεν έχει κοκό και διακοπούλες,το βιτέξ στο χέρι και στην κουζίνα στη θέση μου!
Ευκαιρία μέχρι την Κυριακή να τελειώσει αυτή η γενική μου...Αν κι αύριο έχει Μικρούτσικο-Θηβαίο στην Κατερίνη
και θα πάει όλη η παρέα μου,αλλά καλύτερα να μην ξεσηκωθώ...Τέλος πάντων...Τα φιλιά μου σε όλους!
Ειδικότερα στον Σποράκο μας,που είναι κι μέρα του σήμερα!Ελπίζω ν'απολαύσετε τη γιορτούλα σας!
Χρόνια πολλά και στην πόλη μας!Να είναι πάντα λαμπερή,να μας δίνει χαρούμενες στιγμές με τους αγαπημένους μας!
Καλά, καλά, ξέρω μία η απεργία μία κάτι άλλο, άντε πήγαινε σε κανένα παιδότοπο με τις άλλες τις φίλες σου !!!! εγώ δεν σου ομιλώ πλέον......
:mad:
Nadine μου μόνο μαύρα φοράς? Να σου στείλω εγώ όσα θες!!!!! Εδώ και 2 χρόνια άρχισα και εγώ τα πιο παρδαλά και τα μαύρα μπήκαν στη πάντα!!! Φυσικά σε λίγους μήνες θα μπουν και τα υπόλοιπα στην πάντα!!!!!
καλε τι θυμοι ειναι αυτοι? εμεις φταιμε που ειμαστε κοντα της ?? καντο και εσεις να ειναι κοντα σας! καντε το ταξιδι εσεις!! εγω δηλαδη πως ξενιτευομαι για ενα καφε?
κουβαλαω και τα παιδια σε καθε ταξιδι τα οποια παρεπιπτοντως την επομενη φορα δεν θα τα παρω, με επρηξε η μεγαλη μου! δεν αφησε κομμα και τελεία που να μην ακουσει!! αντε μετα να μιλησεις!!
καλε, ξανθια ειμαι? εγω κατι ανταυγιες εκανα!! μου αρεσε ομως και ας με λετε ξανθια=χαζη!!
λοιπον εγω πηρα καναδυο ρουχαλακια απο τη βασια. και βεβαιωνω οτι οταν την ειχα γνωρισει ηταν λιγο κατω απο 100. γιατι να μην υπηρξε ποτέ 120? ε, κυρια ναταλια?
βεβαια δε τα δοκιμασα ακομη καθοτι τρεχω αλλά στο size ειναι οκ, το γουστο οκ οποτε με βλεπω να τα φοραω! θα σας ενημερωσω!
Έχω δύο ντουλάπες μαύρα ρούχα,Πωλινάκι μου,ευχαριστώ!Κι έτσι που μένω πάνω κάτω στα ίδια κιλά τόσα χρόνια
και να χάσω και να βάλω,πάλι έχω να φορέσω μπόλικα!Σήμερα κλείνω 6 μήνες από το χειρουργείο μου κι η ζωή εδώ δεν είναι ωραία!
Έχουμε κολλήσει στα -25 κιλά!Ξέρω σε κάποιους φαίνονται πολλά,αλλά για την επέμβαση που έκανα και δη στα κιλά μου,
δε νομίζω να είναι τόσο θετικό το αποτέλεσμα.Όχι φυσικά πως δε νιώθω καλύτερα,με λιγότερους πόνους,οκ,
αλλά υποτίθεται το πρώτο διάστημα αημειώνονται οι μεγάλες απώλειες κι εγώ είμαι στους πέντε μήνες -12 κιλά!
Νομίζω πρέπει ν'αρχίσω να το παίρνω απόφαση πως δε θα αγγίξω ποτέ το φυσιολογικό μου βάρος,ούτε καν διψήφιο όπως με βλέπω,
δε θα νιώσω τη μητρότητα,δε θα έχω σχέση,δεν,δεν...Δε συνεχίζω,δεν υπάρχει λόγος να ελευθερώσω τις σκέψεις μου...
Ούτε να θυμώσω δεν έχω διάθεση με την Αλαλουμένια!Να είστε καλά και να περάσετε όμορφα τις μέρες αυτές!Τα φιλιά μου!
ελα που αρχισες παλι! η ζωη ειναι ωραια!! ολα θα γινουν! το μειον 25 δε σου λεει κατι? πας καλα, το ξερεις?
α, κοριτσια θυμαστε που γκρινιαζε για τα μαλλια της?? μην την ακουτε! μια χαρα ειναι! ουτε καν κοντοκουρεμενη!!
ελα ναταλια! σκεψου θετικα!
ξενια χθες μπηκες και εγραψες αλλου!! εγραψες στο http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2595 !!
Διακρίνω απογοήτευση και αυτό δεν μαρέσει Ναντιν μου.... Δεν είναι η μόνη που παραμένει σταθερή στα κιλά της..... αντί να μου απογοητεύεσαι και να μου στεναχοριέσαι, δες να κάνεις κάτι να ξυπνήσεις λίγο το σώμα σου. όσο για την μητρότητα, και εγώ στα 125 έμεινα έγκυος, πούντο πρόβλημα? θα μου πείς δεν υπάρχει άντρας? Υπάρχει λύση. Τράπεζα σπέρματος! έτσι κάνεις και το μωράκι σου, και δεν έχεις και κανένας στο κεφάλι σου να στα πρείζει!!! Μιλώ εκ πείρας!Quote:
Originally posted by NADINE
Έχω δύο ντουλάπες μαύρα ρούχα,Πωλινάκι μου,ευχαριστώ!Κι έτσι που μένω πάνω κάτω στα ίδια κιλά τόσα χρόνια
και να χάσω και να βάλω,πάλι έχω να φορέσω μπόλικα!Σήμερα κλείνω 6 μήνες από το χειρουργείο μου κι η ζωή εδώ δεν είναι ωραία!
Έχουμε κολλήσει στα -25 κιλά!Ξέρω σε κάποιους φαίνονται πολλά,αλλά για την επέμβαση που έκανα και δη στα κιλά μου,
δε νομίζω να είναι τόσο θετικό το αποτέλεσμα.Όχι φυσικά πως δε νιώθω καλύτερα,με λιγότερους πόνους,οκ,
αλλά υποτίθεται το πρώτο διάστημα αημειώνονται οι μεγάλες απώλειες κι εγώ είμαι στους πέντε μήνες -12 κιλά!
Νομίζω πρέπει ν'αρχίσω να το παίρνω απόφαση πως δε θα αγγίξω ποτέ το φυσιολογικό μου βάρος,ούτε καν διψήφιο όπως με βλέπω,
δε θα νιώσω τη μητρότητα,δε θα έχω σχέση,δεν,δεν...Δε συνεχίζω,δεν υπάρχει λόγος να ελευθερώσω τις σκέψεις μου...
Ούτε να θυμώσω δεν έχω διάθεση με την Αλαλουμένια!Να είστε καλά και να περάσετε όμορφα τις μέρες αυτές!Τα φιλιά μου!
Ας αφίσω όμως την πλάκα. Μιλάω σοβαρά, όσο απογοητεύεσαι δεν γίνετε τίποτα... Νομίζεις εγώ δεν φοβάμαι πως και με το μανίκι πάλι στα ίδια θα μίνω? Αλλά προσπαθώ να μην το σκεύτομαι. Δώσε δύναμη στον εαυτό σου, και βάλε κάπιο στόχο.
Και να σου πω κάτι που μου έμαθε η γιαγιά μου από μικρή. Για να σε αγαπήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα να δεκτείς και να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου. Πως περιμένεις να σε δεκτεί κάπιος όπως είσαι, αν δεν αποδέχεσαι εσύ πρώτα τον εαυτό σου? Αν θυμάμε καλά πρέπει τώρα να είμαστε στα ίδια περίπου πάνω κάτω? Γιατί δηλαδή πιστεύεις πως δεν μπορείς να έχεις σχέση? εγώ δεν το πιστεύω αυτό.
Νομίζω πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά εμείς οι 2 από τηλ! δεν γίνετε να σε βλέπω έτσι! Αντε!
Ναταλάκι μου γλυκό, γλυκό μου τρελοκόριτσο, τι απογοήτευση είναι αυτή και τη βαρύγδουπες δηλώσεις, εσύ που δίνεις κουράγιο στους άλλους, χάθηκα να δώσεις και σε σένα λίγο?. Καταρχήν τα 25 είναι πάντα 25 δεν είναι ούτε 1 ούτε 2? και ας μην τα περιφρονούμε? θα φτάσεις διψήφιο είμαι σίγουρη, όσο για την μητρότητα υπάρχουν γυναίκες που γέννησα στα 160, μην τρελαθούμε?.. Θετική σκέψη, θέληση και αγάπη για τον εαυτό μας, και όλα θα γίνουν, Ναι εγώ το λέω που με παίρνει από κάτω για ψύλλου πήδημα?.. Σ? αγαπώ πολύ (ναι ξέρω μην το πες Μαρία Αλιφέρη)
Οσο για σένα μικρό μπαρμπούνι, ναι εσύ φταις που είστε κοντά και όλο μου είστε σούρτα φέρτα .... κοίτα να μου την ανεβάσεται για να μου έρθει στην Αθήνα....
Μαρία Αλιφέρη,με έκανες και έκλαψα!Είμαι στα ψυχοπλακωτικά μου πάλι τελευταία...
Με πιάνει το παράπονο για όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων τριάντα μου χρόνων
κι όσο κι αν ξέρω πως δε με βοηθά όλο αυτό,ενίοτε αφήνομαι να μην το παλεύω...
Τέλος πάντων...μην αναλωνόμαστε στα δικά μου...Κι εγώ σ'αγαπώ και μου λείπεις!
Πωλινάκι,είναι πιο πολύπλοκο το θέμα μου από αυτό που λέει η γιαγιάκα σου...
Όποτε θέλεις,τα λέμε και τηλεφωνικά,γιατί όχι;Δεν ψάχνω απλά για σχέση πάντως.
Ψάχνω εμένα στο πέρασμα των χρόνων,ψάχνω το λόγο για τον οποίο ήρθα στη γη...
Μπαρμπουνέλι μου,μη μ'εκνευρίζεις κι όσα δεν άκουσε το Αλαλουμίδιο,ακούσεις εσύ!
Τα μαλλιά μου τα έκοψα πάνω από δύο παλάμες,απλά μπροστά κόπηκαν μία μόνο.
Δεν είπα πως φαλάκρεψα,αλλά άμα βλέπατε πόσες τούφες έβγαζα το καλοκαίρι
μετά απο κάθε λούσιμο θ'απορούσες κι εσύ πώς έχω ακόμα μαλλιά!Η μαμά μου έκλαιγε
που τα είδε!Δεν έχω πλέον θέμα με τα μαλλιά μου,χάνω πολύ λιγότερα,το κόψιμο
αυτό μου κάνει πολύ εύκολη τη ζωή κι εξάλλου δε με νοιάζει και η εικόνα μου ιδιαίτερα.
Όσο για τα εικοσιπέντε κιλά,για μένα δε σημαίνουν κάτι σημαντικό,όχι επειδή είμαι αχάριστη
αλλά επειδή φοβάμαι πως τόσο ήταν ό,τι ήταν να με βοηθήσει αυτή η επέμβαση κι είναι πολύ λίγο!
Δεν έκανα τρία χειρουργεία για να είμαι 135 κιλά και να θεωρώ κι επιτυχημένη την πορεία μου!
Στα κιλά αυτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα από όσα αγαπώ και στερούμαι.Και κουράστηκα
κι απογοητεύομαι και μεγαλώνω και ρισκάρω να τα χάσω όλα όσα κάποτε ονειρεύτηκα!
Δε θέλω να είμαι μίζερη και γκρινιάρα,αλλά κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι πέρασα
τόσα χρόνια εγκλωβισμένη σ'αυτό το σώμα,ποιά είναι η ποιότητα της ζωής μου,
πόσα μου λείπουν,αν από κάπου παίρνω χαρά και δύναμη κλπ κλπ...
Αν με θέλετε παρούσα,θα με ακούτε να σας ανεβάζω,θα με ακούτε και να πέφτω.
Και τελευταία κοιμάμαι στο πάτωμα...γιατί υπάρχουν κι άτομα,που γίνονται κομμάτια...
Quote:
Μαρία Αλιφέρη,με έκανες και έκλαψα!Είμαι στα ψυχοπλακωτικά μου πάλι τελευταία...
Με πιάνει το παράπονο για όλα τα κακώς κείμενα των τελευταίων τριάντα μου χρόνων
κι όσο κι αν ξέρω πως δε με βοηθά όλο αυτό,ενίοτε αφήνομαι να μην το παλεύω...
Τέλος πάντων...μην αναλωνόμαστε στα δικά μου...Κι εγώ σ'αγαπώ και μου λείπεις!
Πωλινάκι,είναι πιο πολύπλοκο το θέμα μου από αυτό που λέει η γιαγιάκα σου...
Όποτε θέλεις,τα λέμε και τηλεφωνικά,γιατί όχι;Δεν ψάχνω απλά για σχέση πάντως.
Ψάχνω εμένα στο πέρασμα των χρόνων,ψάχνω το λόγο για τον οποίο ήρθα στη γη...
Μπαρμπουνέλι μου,μη μ'εκνευρίζεις κι όσα δεν άκουσε το Αλαλουμίδιο,ακούσεις εσύ!
Τα μαλλιά μου τα έκοψα πάνω από δύο παλάμες,απλά μπροστά κόπηκαν μία μόνο.
Δεν είπα πως φαλάκρεψα,αλλά άμα βλέπατε πόσες τούφες έβγαζα το καλοκαίρι
μετά απο κάθε λούσιμο θ'απορούσες κι εσύ πώς έχω ακόμα μαλλιά!Η μαμά μου έκλαιγε
που τα είδε!Δεν έχω πλέον θέμα με τα μαλλιά μου,χάνω πολύ λιγότερα,το κόψιμο
αυτό μου κάνει πολύ εύκολη τη ζωή κι εξάλλου δε με νοιάζει και η εικόνα μου ιδιαίτερα.
Όσο για τα εικοσιπέντε κιλά,για μένα δε σημαίνουν κάτι σημαντικό,όχι επειδή είμαι αχάριστη
αλλά επειδή φοβάμαι πως τόσο ήταν ό,τι ήταν να με βοηθήσει αυτή η επέμβαση κι είναι πολύ λίγο!
Δεν έκανα τρία χειρουργεία για να είμαι 135 κιλά και να θεωρώ κι επιτυχημένη την πορεία μου!
Στα κιλά αυτά δεν μπορώ να κάνω τίποτα από όσα αγαπώ και στερούμαι.Και κουράστηκα
κι απογοητεύομαι και μεγαλώνω και ρισκάρω να τα χάσω όλα όσα κάποτε ονειρεύτηκα!
Δε θέλω να είμαι μίζερη και γκρινιάρα,αλλά κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι πέρασα τόσα χρόνια εγκλωβισμένη σ'αυτό το σώμα,ποιά είναι η ποιότητα της ζωής μου, πόσα μου λείπουν,αν από κάπου παίρνω χαρά και δύναμη κλπ κλπ...Αν με θέλετε παρούσα,θα με ακούτε να σας ανεβάζω,θα με ακούτε και να πέφτω.
Και τελευταία κοιμάμαι στο πάτωμα...γιατί υπάρχουν κι άτομα,που γίνονται κομμάτια...
Ναντιν μου στιλε μου με γιου2γιου το τηλ σου.
Επισεις μην λες πως ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να καταλάβει τι περνάς μέσα στο σώμα σου, γιατί όπως πολύ καλά ξέρεις και εγώ ήμουν πάντα παχούλλή. και εγώ έχω φτάσει στα 140-145 κιλά κάποτε. και εγώ είμαι κολλημένη τόσα χρόνια σε αυτα τα 125 κιλά και ξέρω πολύ πως είναι να κάνεις υπεράνθρωπες προσπάθειες και πάλι να είσαι στα ίδια..... μην λεν οτι δεν σε καταλαβαίνει κανεις....
Πωλινάκι,γυναίκα αυταρχική με τις προστακτικές και τις παραθέσεις σου!
Σου στέλνω το τηλέφωνο μου,αλλά καλύτερα δώσε μου εσύ το δικό σου,
που έχω απεριόριστες κλήσεις σε Κύπρο.Δεν είναι θέμα βάρους η κατανόηση.
Μια ιδέα έχουμε μόνο από όσα βαραίνουν την ανάσα των άλλων...Δεν έχω την απαίτηση
να με νιώσετε,απλά μου τη δίνουν τα άρχισες πάλι και σιγά,πώς κάνεις έτσι...
Κι ας ξέρω πώς τα εννοεί το μπαρμπούνι μου και ποιά είναι η πρόθεση της,
αλλά όταν είμαι στις σκοτεινές μου...μην του μιλάτε του παιδιού,αφήστε το να κλάψει...
ΜΑΤΣ, ΜΟΥΤΣ, ΜΑΤΣ, ΜΟΥΤΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ σας εύχομαι καλό 4ημερο, για όσες το ζήσουν, ας αγαπήσουμε λίγο περισσότερο όλες τον εαυτό μας, τι ταλαιπωρία τραβάει και αυτός από εμάς..... αν τα έκανε κάποιος άλλος όλα αυτά στον εαυτό μας, θα λέγαμε, τον παλιανθρωπο.... μήπως είμαστε τελικά οι παλιανθρωποι του εαυτού μας, και οι καλύτεροι για τους άλλους ????
Βρίσκομαι σε αναζήτηση της κιβωτού μου αυτή την εποχή, μη μου δίνεται και πολύ σημασία, ελπίζω να περάσει !!!!!!!!
Καλά να περάσεις κι εσύ,Νόε!Κι άμα δεις καμιά ξέμπαρκη κιβωτό παραδίπλα,σφύρα,μήπως είναι η δική μου,ε;Φιλάκιαααααα
Με κοροιδεύεις ε!!! καλά δεν θα σε δω, θα σου βγάλω και το υπόλοιπο μαλλί, και θα κυκλοφορείς σαν το κορίτσι της Τεργέστης !!!!!!
Σε παίρνω αλλά μιλάει!!!! Σου έστηλα και τα δύο τα δικά μου, διάλεξε και πάρε! φιλια!Quote:
Πωλινάκι,γυναίκα αυταρχική με τις προστακτικές και τις παραθέσεις σου!
Σου στέλνω το τηλέφωνο μου,αλλά καλύτερα δώσε μου εσύ το δικό σου,
που έχω απεριόριστες κλήσεις σε Κύπρο.Δεν είναι θέμα βάρους η κατανόηση.
Μια ιδέα έχουμε μόνο από όσα βαραίνουν την ανάσα των άλλων...Δεν έχω την απαίτηση
να με νιώσετε,απλά μου τη δίνουν τα άρχισες πάλι και σιγά,πώς κάνεις έτσι...
Κι ας ξέρω πώς τα εννοεί το μπαρμπούνι μου και ποιά είναι η πρόθεση της,
αλλά όταν είμαι στις σκοτεινές μου...μην του μιλάτε του παιδιού,αφήστε το να κλάψει...
Mπα, μπα! Μαύρα κι άραχνα το Νατάλι, βλέπω...για τα κιλά και για το ότι δεν ξέρουμε πώς είναι να είσαι εγκλωβισμένη στο σώμα και για πράγματα που δεν έκανε;;;;;;;κι άλλα πολλά και δύστηνα!
<Κι εμεις τα νιώθουμε, χαρά μου!!!!!(και μη μου πεις ότι είσαι 2 παλίρροιες...κι εγώ είμαι δυο παλιές Μαρίες)...
κι εμάς μας παίρνει από κάτω που περνά ο καιρός και προφανώς δε θα κάνουμε πράγματα που κάναμε και όπως λέει και αγαπημένος σου Θουκυδίδης στο γνωστό του Επιτάφιο:"δυστυχία είναι νά στερείσαι αγαθά που έχεις συνηθίσει να απολαμβάνεις"¨.
Κι εμάς μας πήρε το παράπονο και ο καημός και ανασκουμπώθηκες και μπηκες δυναμικά να με στηλώσεις (με αιχμηρό τρόπο, ομολογώ). Και για να μη φανεί σα στείρα ανταπόδοση, δηλώνω από τώρα ανίκανη να πω έστω και μια κουβέντα παρηγοριάς ακόμη και σε περιπτώσεις τραγικών συμβάντων (εχτές διαγνώστηκε καρκίνος αίματος στον άντρα μια φίλης και το μόνο που κατόρθωσα να ψελίσω στη δόλια που έκλαιγε είναι...πρέπει να βρεις δουλειά, άμεσα...σκεφτόμενη πρακτικά πώς θα επιβιώσουν μετά το τραγικό συμβάν).
ʼρα, δε λέω για να λέω κι αυτά που λέω προφανώς δε στοχεύουν εις παραμυθία καθώς μόνες μας γλύφουμε τιςπληγές μας.... μόνο ίσως πως κάποια βρωμονατάλια μας σπρώχνουν να το κάνουμε..
ελπίζω να το έκανα κι εγώ για σένα...
Φιλιά...
ναταλια που ορμας! ελπιζω να τα ειπατε με το πολινακι. και ακομη περισσοτερο ελπιζω να σου εφυγαν οι μαυρες σου!
ευτυχως ξερεις πως τα εννοω ολα οσα λεω γιατι εχω και το αλαθητο του πάπα και δεν ανασκευαζω!!
σημερα εχει και ηλιο και φανταζομαι εισαι καλυτερα.
το οτι εισαι 135 κιλα δνε μου λεει τιποτε. εγω σε βρισκω μια κουκλα και νομιζω οτι πρεπει να αποδεχομαστε αυτο που ειμαστε και να κοιταμε το αυριο. το οτι τυχαινει αν εισαι μονη δεν εχει σχεση τοσο πολυ με τα κιλα και νομιζω το καταλαβαινεις. Για εμενα εχει σχεση κυριως το τι ψαχνεις να βρεις. τυχαιο εμποδιο ειναι τα κιλα. δνε λεω οτι αν ησουν 70 θα ηταν ολα ιδια αλλά καλα ειναι να τα βλεπουμε ολα σφαιρικα.
αντε cheer up στηριχτιρι μας! πως θα μας στηριξεις καλε αν εισαι στις μαυρες σου? τοσος κοσμος σε χρειαζεται!
εγω εχω να πω οτι απο κιλα ειμαι σκατα και οτι το καλο περσινο μου παντελονι χθες με το ζορι κουμπωνε και τεντωνε παντου και δεν μπορω να κανω τιποτε. τα βραδυα απο το αγχος μου τρωω οτι δεν τρωω ολη την υπολοιπη ημερα και εχω να δηλωσω οτι ειμαι μια χαμενη που εκανε προσπαθειες εχασε κιλα και τωρα τα ξαναβαζει με σταθερο ρυθμο.
Σαν αναποφασιστη που ειμαι δεν μπορω να ορισω προτεραιοτητες στη ζωη μου, δεν μπορω να μοιρασω αρμοδιοτητες θελω να τα κανω ολα και τελικα δεν καταφερνω τιποτε.
αυτα και απο εμενα που μαλλον απο διαθεση ειμαι επισης down παρα τον ηλιο που βγηκε και με χτυπα στην πλατη....
Μια απτα ίδια και από μένα BARB μου. Τα κιλά μου εκεί σταθερά ότι και να γίνει...... χτες είχα μια κρίση βουλιμίας..... δεν έχω στήρηξη από κανέναν, όλοι πιστεύουν πως δεν θα καταφέρω τίποτα, και αυτό με κάνει να μην προσπαθώ καν...... ολοι με υποτιμούν και κανείς δεν στέκετε στη ουσία και να πει, ρε γμτ, δεν θέλει μια στύριξη αυτή η κοπέλλα? να την βοηθήσουμε να μπορέσει να προχωρήσει...... κανείς...... είμαι μόνη μου με τα κιλά μου και βομβαρδίζομαι από παντού.... ούτε καν να σκεφτώ για κάπιο στόχο δεν μου επιτρέπουν οι καταστάσεις.... εχω κουραστεί πια....
αχ πολινακι μου. στα ιδια λοιπον! welcome to the club!
Θενκς καλή μου!!!! νομίζω θα είμαι για πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υ καιρό σαυτό το club....!!!!!
Aυτή η εναλλαγή διαθέσεών μας είναι ασύλληπτη...από εκεί που το Πωλινάκι στήριζε το Νατάλι, έπεσε κι αυτό...και μαζί και το Μπαρμπούλι...αχ, αυτές οι ορμόνες μας, τα κιλά μας, τα μαλλιά μας, τα παιδιά και τα σκυλιά μας...σηκωθείτε ορέ! Ανταποκριθείτε στην ιστορική ημερομηνία, αλά παλαιά και ορμήστε να τα λιώσουμε τα βρωμόκιλα...εχτές έκανα μαθηματάκι στην κόρη μιας φίλης δασκάλας με αντίστοιχα προβλήματα, ξέρετε, κιλά και κούραση από τα κιλά και την προσπάθεια να τα διώξει ομολογώ ότι μου έδωσε πολλύ θάρρος η οπτική της...άντε βρε, κιεμείς που σερνόμαστε στα πατώματα, να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα, κατά το αγωνιστικό άσμα...
Α! ξέχασα να σας πω και το καλύτερο! Αποφάσισα τελικά να ξαναπάω σε διατροφολόγο (ξέρω, ξέρω είχα ορκιστεί πως δε θα ξαναπήγαινα, είμαι επίορκος) Η ζυγαριά ανεβαίνει επικίνδυνα, πρέπει κάτι να κάνω, δεν ξέρω τα αποτελέσματα, ίσως είναι ίδια όπως των άλλων προσπαθειών..θα δέιξει, μεταξύ μας, δεν τρέφω και πολλές ελπίδες, αν και η συγκεκριμένη είναι γιατρός..αλλά πάλι έχω ξαναπάει σε γιατρό...τεσπα! Θα δείξει, κουτσουνοκουτσούνες!
Θα σας πω νεώτερα τη Δευτέρα!
Φιλιά και καλά σηκώματα, με το συμπάθειο!
Μη φοβού Ομάδα!Εγώ θα σας στηρίξω.Κρατηθείτε πάνω μου,έχω και πλάτες.Σεληνιάστηκε βρε η ομαδάρα και αρχίσατε να πέφτουμε κατ' και παρακάτ'ωσάν τα κοτόπουλα.Αμ δηλαδή πέφτει η αρχηγός,αμ αντί εμείς να τη στηρίζουμε,αρχίζουμε το ντόμινο.Ίσα λέω!!!Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο,σίγουρα,ναι,θα τον/πώς το λέει/τον ήλιο,σίγουρα,ναι(πάει με το προεκλογικό κλίμα,χα χα χα)
Θα σας τη σπάσω αλλά είμαι καλά(μη βαράτε).Τα κιλά δεν κατεβαίνουν και δε μου καίγεται μία,γιατί κατεβαίνω πόντους.Σύστημα με κέφι και το έχω.Και τα πεσίματα είναι μέσα στο παιχνίδι και δε μας πιάνει πανικός άμα πέφτουμε σαν τον πέφτουλα.Θα ξανασηκωθούμε.Νάτη νάτη πετιέται από ψηλά κι αντριεύει και θεριεύει.Τόσα πατριωτικά ακούσαμε,άσε μας κυριούλη,το εμπεδώσαμε,είμαστε έθνος που φυσά και δέρνει/.εντάξ και πάμε παρακάτω.
Δεν πήγα πουθενά χτες,μείναμε σπίτι οικογενειακώς,το χάρηκα.Ζώα,άνθρωποι,φασαρί� �,συννεφιά,ανάψαμε και το καλοριφέρ γιατί είχαμε παγώσει.Νωρίς νωρίς φέτος,να δω πόσα λεφτά θα μας πάει το πετρέλαιο.
Αλλά...κρατιέμαι.
Πήγα μία βόλτα σε ένα κοντινό γήπεδο και το έπαιξα αθλήτρια.Μου άρεσε που με πέρναγαν για μαραθωνοδρόμο.Δεν είμαστε καλά.Έκανα και πλάκα,τους έλεγα δε θα τρέξω φέτος,δεν έχω κάνει καλή προετοιμασία,χα χα,δεν έχω το θεό μου.
Για πέστε μου και άλλα από αυτά τα απαισιόδοξα,τεθλιμμένα και σκιώδη να δω αν θα ανταπεξέλθω.:smilegrin:
Κοριτσάρες μου !!!!!
Δέστε αποτελέσματα!!!!!
24/10 126 κιλά
26/10 125,700
29/10 124,600!!!!!!!!!!!!! 1,400 κάτω σε 6 μέρες!!!!!!
Ξεκόλλησα επιτέλους!!!!!! Αντε να φίγω από αυτό το 120κάτι επιτέλους!!!!!
Ουαου!!!!!Το Πωλινάκι, πήρε την κάτω βόλτα...όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά...αφιερωμένο στο Πωλινάκι!!!
θενκς tidekpe !!!!! μακάρι να μην με σταματήσει ούτε ο θεός ο ίδιος!!!!!! Αντε και αν συνεχίσω έτσι, μετά το μανίκι θα τα πάω τέλεια!!!!!!