Καλησπέρα Γλάυκη μου :)
και εγώ στις δουλειές το έριξα και πριν λίγο μπήκα και έμεινα με την χαρά :lol:
Printable View
Καλησπέρα Γλάυκη μου :)
και εγώ στις δουλειές το έριξα και πριν λίγο μπήκα και έμεινα με την χαρά :lol:
και εγω εδω !
εγω δεν εκανα δουλιες με ετρεχε πανω κατω ο πατερας μου παλι..........
αλλα τωρα μια και βλεπει μπαλα ο αντρας μου ειπα να μπω να σας πω ενα γεια
Γλαύκη μου εγώ πολεμάω με τις χάντρες. Με την όλη φάση μόνο ο γάτος μου χαίρεται επειδή απέκτησε πολλά και χρωματιστά παιχνίδια γιατί όταν μου πέφτουν στο πάτωμα τις κυνηγάει! Θα έρθουν και τα άλλα κορίτσια, κάπου εδώ γύρω θα είναι!
Γλαυκη μου εχω παρατηρησει οτι βαζεις φωτο με το μοβ που μου αρεσει... τυχαιο ? δεν νομιζω! υπεροχα τα λελουδα σου.
οντως καλε τι εγινε σημερα?? μπηκα και εγω για μια καληνυχτα διοτι ειμαι πολυ κουρασμενη. Παω για ομορφουπνο και θα τα πουμε ξανα αυριο κοκονες μου.
μακια πολλα στα μαγουλακιααα
Κατερινάκι τελικά πήρες παυσίπονο σήμερα;
καλως τα κοριτσια μου τα νοικοκυρεμενα!
Τζινακιον αυτο με τις χαντρες ειναι μεγαλο παλουκι!Η κολλητη μου εχει χαντραδικο κ φτιαχνει κ κοσμηματα κ πολλες φορες τη βοηθαω.Οποτε την εχω κανει πολλες φορες τη δουλεια.Ο θανατος ειναι τα πιτσιρικια που ανακατευουν τις πολυ ψιλες χαντρουλες που δινει με τη μεζουρα.Κουραγιο!
Τσα να ΄μαι κ εγώ!
Τζινάκι φτιάξε κολιέ για τα ζωάκια σου, στη δικιά μου είχα βάλει στο λαιμό κ ο πατέρας μου το έβγαλε γιατί λέει πως θα γίνει κοκόνικο :lol::lol::lol:
Το Πάσχα είχε πλάκα που της είχα βάλει ένα τριαντάφυλλο στο κολάρο!
Βρε Τζινάκι μου φτάνει για σήμερα καρδιά μου, μην το παρακάνεις! Έχεις που έχεις το πόδι σου μην σε πιάσει και κάνα αυχενικό από το πολύ το σκύψιμο!
Σας αφήνω και εγώ μαναράκια μου. Την ξαπλάρω στον καναπέ οριζόντια :lol:
Καληνύχτα σε όλες μας και όνειρα όμορφα!!!!
Πάμε για οριζοντίωση;; :lol:
Όμορφο Κατερινάκι μου όνειρα γλυκά!
Καληνυχτα Κατερινιω μου!Να ειναι ησυχη η νυχτα σου αν κ πας βλεπω πολυ καλυτερα.Το μωβ ειναι απο τα χρωματα μου τα αγαπημενα κ γι άυτο το βλεπεις συχνα.Εκανα μια γωνια τελευταια στον κηπο κ οταν επερνα τα λουλουδια συνειδητοποιησα οτι τα ειχα παρει ολα μωβ κ αρχισα να κανω αλλαγες.
Καληνύχτα Κατερίνα και Eli, καλή ξεκούραση. Καλώς τη σοκολατίτσα μας. Στο μαγαζί Έλενα έφτιαχνα κολιέ για σκύλους αλλά μόνο στους καλούς πελάτες μου και μάλιστα ήταν πολύ γερά, τους κρατούσαν για πολύ καιρό. Έπρεπε να την βγάλεις φωτογραφία με το λέλουδο να την δούμε τη σκυλίτσα σου.
Δεν είχα κ πολύ μουντ για φώτο αυτό το Πάσχα κ δεν έβγαλα καμία!
Ναταλιτσα διαβασα τα πριν που ειπες.Τοτε ειχες κατα νου,δηλ τωρα δεν εχεις?Αμα το πηρες τοσο κατακαρδα δεν θα σε κερατωσω ρε μωρο κ ας ξερω οτι στα αλλα που εχεις κατα νου ισως συμπεριλαμβανετε κερατωμα με τον Τηρη....
Κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ γιατί αύριο έχει πρωϊνό ξύπνημα. Καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Καλημερα σε ολες τις κοπελουδες.Ευχες για μια ομορφη μερα