Καλημέρα τσούπρες τι μου κάνετε σήμερα; Από διάθεση πως πάμε;
Ναταλία μου βρήκα αυτό και σε θυμήθηκα :).
Printable View
Καλημέρα τσούπρες τι μου κάνετε σήμερα; Από διάθεση πως πάμε;
Ναταλία μου βρήκα αυτό και σε θυμήθηκα :).
Καλημέρα κορίτσια. Τι έγινε PantenEli, είναι εντάξει τα μαλλιά ή χάλασαν από το μαξιλάρι; :lol:
Καλημέρα Μαράκι, καλημέρα Τζινάκι :D
To μαλλί κάπως καθαρή την έβγαλε Τζίνα μου αλλά μέχρι το βράδυ που θα πάω γυμναστήριο, μετά δεν το βλέπω να επιβιώνει :lol:. Πως πάνε οι χάντρες σου; Μη μου πεις ότι έπιασες δουλειά κιόλας;
καλημερα κοριτσια!!!
μετά απο μαραθώνιο ύπνου σας καλημερίζω ανανεομένη!!!!!
είστε καλα????
Πωλινάκι υπομονη και επιμονη και όλα θα πανε καλα! ο δικός μου σε αντίθεση με την κοράκλα σου δεν μεγάλωνε.... άλλες εξετάσεις απο κει κλπ κλπ αλλά τέλος καλό όλα καλα!!
Eli προς το παρόν δεν έχει χαντροπόλεμο γιατί ετοιμάζομαι να πάω στην Πρόνοια να μου πουν τι χρειάζεται για το βιβλιάριο.
Καλή επιτυχία Τζίνα μου εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς.
Καλημέρα ανανεωμένη Αγγελική!
καληεμρα!!!!!!
τελος της βδομαδας ελπιζω να παει καλυτερα το σ/κ για ολους!
αποφασισα να μαζεψω τα χειμωνιατικα σημερα οποτε δεν ξερω αν σας ξαναδω
αλλα οσο ζω ελπιζω :):)
Καλλιοπάκι μου και εγώ στις δουλειές το έχω ρίξει. Καθάρισα το φούρνο μικροκυμάτων και το ψυγείο μέσα - έξω και τώρα λέω να κάνω και εγώ την αλλαγή χειμωνιάτικα - καλοκαιρινά.
Επίσης να σας πω μία συνταγή για οικολογικό απορρυπαντικό που πρώτη φορά δοκίμασα και είχε μεγάλη επιτυχία! Έβαλα σε ένα λεκανάκι ζεστό νερό, σόδα μαγειρική, διέλυσα πράσινο σαπούνι και έστυψα και μισό λεμόνι. Και με αυτό το απορρυπαντικό και με ένα σφουγγαράκι καθάρισα άψογα και το ψυγείο και το μικροκυμάτων! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! ʼστραψαν όλα και μάλιστα υγιεινά και οικολογικά!
Εν το μεταξύ οι από κάτω μας πρέπει να κάνουν ανακαίνιση την κουζίνα τους και από το πρωί βαράνε με σφυριά, τρυπάνια και δεν ξέρω και με τι άλλο! Μου έχουν κάνει το κεφάλι ΚΑΖΑΝΙ! Τα νεύρα μου παιδιά δεν αντέχω την ηχορύπανση!
Κοριτσάρες μου καλησπέρα!!!!!
Βλέπω πως το έχετε ρίξει όλες στις δουλειές, μόνο εγώ πάλι τεμπελίαζω αλλά με ρίχνει πολυ η άνοιξη!
Τζινάκι μακάρι όλα να πάνε καλά!
Ελι τον φούρνο μικροκυμμάτων μπορείς να τον καθαρίσεις και με νερό και ξύδι. τα βάζεις σε πυριμαχο μπολ (δεν έχει πολύ σημασια η αναλογία) αναβεις τον φούρνο σε δυνατη σκάλα για ένα λεπτό περίπου και μετά τον σκουπίζεις με βρεγμένη πετσετα (wettex)
Επίσης για πολύ λιπαρούς λεκέδες (σε πάτωμα - οχι ξυλο προς ΘΕΟΥ, φουρνο, εστίες κλπ) βάζεις σόδα μαγειρική με απορυπαντικό πιατων και κάνεις μια πάστα. απλώνεις την πάστα, την αφήνεις για λίγο, το τρίβεις (δεν θέλει πολύ κοπο) και λαμπουν όλα!!!!
Γυαλικά έκτος από σπρέι τυπου azax μπορείς να τα πλυνεις με νερό και μετά τα σκουπίζεις με εφημερίδα - το αποτέλεσμα τελειο και η σκόνη μένει μακρυα για πολύ καιρο.
Ασημικά: σε μεγάλο μπωλ γυαλινο βάζεις αρχικά αλουμινόχαρτο και στην συνέχεια σόδα μαγειρική και νερό πολύ ζεστο (όχι βρασμενο) και τα βουτας τα ασημικά σου. Σε 10 λεπτάκια τα βγάζεις, τα ξεπλένεις με νερό αφθονο και τα σκουπίζεις! το αποτέλεσμα είναι του απιστευτου!!!
Ευχαριστώ Αγγελική μου για τις σούπερ ιδέες!
Ειδικά την τελευταία για τα ασημικά δεν την είχα ξανακούσει :D.
Ελενάκι μου καλησπέρα!
Αν δεν έχεις όρεξη για δουλειές μανάρι μου άραξε την! Αλλά αν το κάνεις φρόντισε να το απολαύσεις ;)
Πάω να κάνω τα ρούχα :D, πήρα φόρα!
Πιστεψέ με μου χει λυσει τα χέρια!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Ευχαριστώ Αγγελική μου για τις σούπερ ιδέες!
Ειδικά την τελευταία για τα ασημικά δεν την είχα ξανακούσει :D.
και εμενα μου εχει λυσει τα χερια με τα ασημικα ενα προιον που λεγετε συζυγος!!!!
τα εχει αναλαβει απο το καιρο που παντρευτηκαμε!
κανει τι πιο καλη δουλεια και κυριως λαμπουν σαν καινουργια!
δε το δοκιμαζετε ελι και αγγελικουλα θα δειτε μεγαλη διαφορα!
Tώρα σωθήκαμε !!! :lol::lol::lol: