χμ μαλλον δεν τον εχεις εκπαιδευσει σωστα.........
Printable View
χμ μαλλον δεν τον εχεις εκπαιδευσει σωστα.........
Hallo. Δουλειά δεν είχε ο διάολος ξεδιάλεγε τις χάντρες! Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου από εδώ αλλά χρειάζομαι τη λιγοστή φαιά ουσία του εγκεφάλου μου για να βγάζω βραχιολοσχέδια! :lol: :lol:
Καλλιόπη μου τον είχα εκπαιδεύσει τον σύζυγο σε κάποιες δουλειές αλλά τώρα που έμεινα άνεργη και άρα έχω ελεύθερο χρόνο το νοικοκυριό έχει πέσει όλο επάνω μου. Αναρωτιέμαι όταν θα ξαναβρώ δουλειά πως θα ξαναμπεί στο λούκι των σπιτικών εργασιών :lol:
Και παλιότερα πάντως ήταν αρκετά γκρινιάρης με τις δουλειές. Έχουμε κάνει ομηρικούς καυγάδες στην προσπάθεια μου να του αναθέσω δουλειές για να με ξαλαφρώσει. Εννοείται πως ποτέ δεν ανεχόμουν να μου το παίζει κύριος και εγώ παραδουλέφτρα αλλά δεν είναι και από αυτούς που θα προθυμοποιηθούν από μόνοι τους. Γκρρρρρ άστα ας μην τα θέλω και όλα δικά μου :crazy:
Τζινάκι μου τι έγινε με την Πρόνοια; Έβγαλες άκρη;
Δεν πειράζει που λείπεις καρδιά μου. Αν είναι να βγάλεις το μεροκάματο χαλάλι σου, να λείπεις και περισσότερο!
Ελακι ετοιμαζεσαι??
http://www.youtube.com/watch?v=f8QTsrf0-sU
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! ΟΥΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Μαρή μαζόχα!;;; Πάλι βιντεάκια βλέπεις;; :lol:
Ναι ετοιμάζομαι καρδιά μου και θα πάω μπας και ξαναβρω την φόρμα μου :D. Ξέχασα να σου πω ότι την τελευταία φορά που πήγα έκανε τρομερή ζέστη μέσα στο γυμναστήριο :(, βλέπω ότι μάλλον το καλοκαιράκι θα έχουμε θέμα με την ζέστη...
Eli δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη με την Πρόνοια γιατί μου έκλεισαν ραντεβού για να καταθέσω τα χαρτιά μου τον Ιούλιο και απ'ότι μου είπαν το βιβλιάριο θα το πάρω το Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο θα μπορέσω να ασφαλιστώ ξανά στο ΙΚΑ μέσω ΟΑΕΔ, οπότε θα τσεκάρω με το ΙΚΑ ότι όντως θα ξαναασφαλιστώ τότε και θα περιμένω. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα κι επειδή τα φάρμακά μου είναι πανάκριβα, λέω να πάρω άδεια από το διαβήτη μέχρι τότε και να ξανααρρωστήσω από τον Οκτώβριο και μετά!!!
Τζίνα μου ειλικρινά λυπάμαι για το μπάχαλο του Κράτους μας το οποίο καλείσαι να αντιμετωπίσεις :mad:
Κουράγιο καλή μου, εύχομαι να βρείτε λύση σύντομα...
Αχ βρε Τζινακι μου ,τι να σου πω?Μας εχει φαει η γραφειοκρατια!
Ελι καλο ζουμπιασμα!Αντε να ξεπιανομαστε σιγα σιγα!Εγω θελω να αρχισω τα μπανια αλλα στις 5+ που κλεινω καθε μερα λεω καλυτερα να παω να ξαπλωσω...
Αγγελικη δεν το ειχα ξανακουσει αυτο με τα ασημικα!καλλιοπη τυχερες οσες μπορειτε κ χωνετε τους αντρες σας που κ που!Εμενα αφηνει το εσωρουχο η τις καλτσες εκει που τα βγαζει κ το συρταρι ανοιχτο!Για να παρει παντελονι κ πουλοβερ μετα πρεπει να φτιαξω τη ντουλαπα του απο την αρχη!το κακο ειναι οτι κανει τα ιδια κ ο γιος μου.
Για τα ασημικα ομως εγω εχω βρει τη λυση.Διπλωμενα με μεμβρανη κ στο ντουλαπι!εχω κανει το σπιτι στο πιο μινιμαλ....
εγω δεν εχω παραπονο αλλα βλεπεις ηταν απο μικρος μονος στην αθηνα και ετσι ειχε μαθει να τα κανει ολα και να ειναι ταχτικος !
οσο για το γιο μου ασε...............
αν και ακομη ειναι 12 αλλα ουτε το βρακι του δεν ξερει να βαλει
για καλτσες δε μιλαμε
και εχουμε αρχισει και πολεμο βρε κανε μπανιο οχι δεν θελω
μη σου δε και για τη κορη αυτη οτι φορεσει το βγαζει και παει κατευθειαν στα απλυτα
τα οποια απλυτα για αυτη ειναι η καρεκλα στο δωματιο της; !
καλα που εχω και τον αντρουλη μου γιατι θα τα ειχα παιξει !
helloooooooooo τσουπρες μου τι κανετε?εμεις μαζευαμε σημερα τα χειμωνιατικα και μολις εκατσα.
Μα τι έχω πάθει κ κάθε απόγευμα κοιμάμαι 2,5 ώρες όπως τότε που δούλευα!
Τζίνα τα πήρα τώρα καλά κ μέχρι το Σεπτέμβρη τι θα γίνει? Έλεος που ζούμε, δεν αντέχω την αναλγησία αυτού του κράτους, λες κ ζούμε στην ουγκάντα!
lila φαντάζομαι τα δικά σου χειμωνιάτικα να μην μπήκατε καν στον κόπο να τα βάλετε στο πατάρι!
τζινακι μου τι ταλαιπωρια ειναι αυτη που τραβας?τι τραγικα που ειναι τα πραγματα ειδικα για αυτους που πραγματικα τα χρειαζονται.οχι ελενα τα περισσοτερα δικα μου ρουχα πανε για πεταμα.
Έλενα δεν είναι τυχαίο που αποκαλούν το διαβήτη ως ασθένεια των πλουσίων, γιατί μόνο εάν έχεις χρήματα μπορείς να κάνεις αυτά που πρέπει. Έχω συνηθίσει την κατάσταση τόσα χρόνια γιατί πάντα καλούμαι να εξηγήσω τα αυτονόητα, να παρακαλάω, να απολογούμαι κάποιες φορές, γιατί ποτέ στο Ελλάντα δεν αντιμετώπισαν αυτό που έχω με σεβασμό.
Λιλάκιον έχει δίκιο η Έλενα, εσένα τα χειμωνιάτικά σου είναι last year! :lol: