-
Συμφωνούμε απόλυτα! Κι εγώ έκανα όνειρα για κουμπαριές με "αδελφικές" φίλες και πικράθηκα όταν επέλεξαν άλλους τελικά να τους στεφανώσουν και να βαφτίσουν τα παιδιά τους. Αντίθετα, αποκαλώ κουμπάρους αυτούς, που δεν είναι δικοί μου. Είναι οι κουμπάροι του αδελφού μου, που τους στεφάνωσε και τους βάφτισε το μωρό. Με έχουν συγκινήσει τόσο αυτά τα παιδιά! Τους είπα τον καημό μου και αυτοί, όχι μόνο με αποκαλούν κουμπάρα, αλλά έμαθαν και στο μωρό να με φωνάζει νονά! Και πραγματικά το αγαπώ σα να το βάφτισα!
-
Σε ακραίες περιπτώσεις, όταν το μωρό πει κάτι που άπτεται των δικών μου δυνατοτήτων, λένε: Τι περιμένεις, το λάδι! Είχε να μοιάσει το παιδί! Πλάκα πλάκα, το έχουν πιστέψει και οι ίδιοι! Τελικά καταλαβαίνω πως από κει που το περιμένεις, δε βλέπεις προκοπή. Από εκεί που δεν το περιμένεις βλέπεις τη χαρά και συγκινείσαι..
-
Κοριτσάκια, καλό βράδυ, όνειρα γλυκά!!!!
-
Καλέ που πήγαν οι καληνύχτες σήμερα; Καληνύχτα σοκολατίτσα, καλή νύχτα κορίτσια και καλό ξημέρωμα.
-
Καλημέρα κούκλες μου!!!!!!!!!!
Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω,χαίρομαι που είστε όλες καλά και εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!Καλώς ορίσατε όλες όσες λείπατε ,υπόσχομαι ότι θα γυρίσω κ εγώ σύντομα!!!!!!!!
Να μου είστε όλες καλά κ να σας προσέχετε πολύ !!!!!!!
Μακια πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!
:starhit::starhit::starhit:
-
καλημερα.ειμαι σκασμενη σημερα.ενα παιδι απο το χωριο που πηγαιναμε μαζι σχολειο ειναι στην εντατικη.χτυπησε με μηχανη για να αποφυγει ενα σκυλο.και ειναι σε πολυ κρισιμη κατασταση.
-
καλημέρα Λιλάκο, άσχημα νέα για το συμμαθητή σου, εύχομαι να το ξεπεράσει και να μην ταλαιπωρηθεί..
Γειά σου εργατικό Γιωτάκι!
-
Καλημέρα ομορφόκοσμε!
Λιλάκο εύχομαι ο συμμαθητής σου να ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση και να αναρρώσει σύντομα. Είναι τραγικό να παθαίνουν ατυχήματα νέα παιδιά, στο χωριό μου έχουμε χάσει αρκετά νέα παιδιά από ατυχήματα με μηχανές και όχι μόνο.
ΠοπΓιωτάκι μας καλη συνέχεια στις δουλειές σας.
Χθες ήμουν πτωματάκι και έπεσα ξερή για ύπνο. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά να βγω για δουλίτσες έξω όπου να ναι. Θέλω να φτιάξω ψαράκια σήμερα που μας έχουν φέρει οι γονείς οπότε θα μπλέξω με τηγάνια που δεν τα συμπαθώ αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.
Φιλάκια κοκόνες μου!
-
Καλημέρα κορίτσια. Λίλα εύχομαι ο συμμαθητής σου να συνέλθει γρήγορα και να βγει από την εντατική. ΠοπΓιωτάκι καλή δουλειά. Eli καλή ψαριά! Γιώτα γιατί δεν έχουν αλλάξει το όνομά σου ακόμα;
-
Mάλλον γιατί κατούρησα στο πηγάδι! κλαψ κλαψ..
-
Καλημέρα κ απο εμένα!!!!!!!
Πόσο στεναχωριέμαι όταν νέοι άνθρωποι περούν τέτοιες καταστάσεις, ας ευχηθούμε ο συμμαθητής σου Λίλα μου να το ξεπεράσει κ να είναι γι΄αυτόν ένα μάθημα ζωής.
-
:lol: :lol: Γιώτα μήπως έκανες κάτι λάθος; Έστειλες το αίτημά σου στη σωστή δ/νση; Απορώ γιατί στη Λίλα το άλλαξαν πολύ γρήγορα. Μήπως δεν τους αρέσει το νέο σου όνομα και προτιμούν το παλιό;!
-
-
[email protected] μακ μου εδω εστειλα μεηλ και μεσα σε λιγες ωρες μου το αλλαξαν.
-
και εγώ ρε λιλάκο, εκεί έστειλα και μάλιστα δυο φορές, αλλά μάλλον ο υπεύθυνος έχει άδεια!