Εγω εχω πετυχει σε καταδυση , στη μεση του πουθενα , 12 μτρα βαθος , ολοκληρη λεκανη τουαλετας !! το κακο ειναι να μην πετυχεις κουραδα , αλλα διαρροια , εκει την πατησες !
Printable View
Εγω εχω πετυχει σε καταδυση , στη μεση του πουθενα , 12 μτρα βαθος , ολοκληρη λεκανη τουαλετας !! το κακο ειναι να μην πετυχεις κουραδα , αλλα διαρροια , εκει την πατησες !
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΥ ΤΑ ΧΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ
ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ Τ ΑΛΛΟΥ
Πάρτε κι έναν Μητροπάνο από μένα γιατί με εκφράζει αυτό το τραγούδι...
https://www.youtube.com/watch?v=3FsrhS6S6Go
Και με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι άδικο να δίνεις όλα όσα έχεις σε κάποιον ακόμα κι αν αυτά είναι λίγα αλλά όπως και να ΄χει δεν κρατάς τίποτα για τον εαυτό σου, να κάνεις θυσίες και τελικά να μην αναγνωρίζεται τίποτα...κι εσύ να μένεις με την πίκρα και με ένα "γιατί τόση αδικία;"
Δεν ψεύδονται! Η ευτυχία διαβάζεται εύκολα στο πρόσωπο κάποιου, στο ύφος, στα λόγια, στον τόνο της φωνής και στη γαλήνη και καθορότητα ψυχής που εκπέμπει μέσα από όλα αυτά.
Υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα στη ζωη που είναι προϋπόθεση ευτυχίας. Άμα δεν τα εχεις οι πιο πολλές πιθανότητες κλείνουν στο να εισαι δυστυχής πχ λεφτά, καλή δουλεία, γυναίκα, ταξίδια, ωραίο σπίτι κι αμάξι, χόμπι.
Με τις αναβολές (όχι κι εντελώς αβασιμες) μέχρι τώρα θα πρεπε να επεστρεφα από καλοκαιρινό ταξίδι. Κι ακόμα υπολογίζω ότι θα πάω...
Ότι δεν μου φτάσανε οι διακοπές μου....... ειλικρινά λίγο ακόμα το χρειαζόμουν (αν κ η θεωρία ότι ποτέ οι διακοπές δεν είναι αρκετές ομολογώ ότι έχει βάση). Κ όχι τίποτ' άλλο, έχουν αρχίσει κ οι ζέστες!
Tο κακο ειναι οτι παμε σε κανονικες θαλασσες , και η bullet και η goth εχουνε πετυχει επιπλεουσες ακαθαρσιες , εγω παω υποθαλασσιως , αλλα το πιο συχνο ευρημα ειναι αδεια κουτακια αναψυκτικων-μπυρας , ουτε καρχαριες , ουτε μαριδες δεν εχω δει ποτε . Κουβαλαω μαζι μου μια εκρηκτικη κεφαλη για καρχαριες ( ψυχικο καταλοιπο απο ' τα σαγονια του καρχαρια ' ) , αλλα δεν εχω δει τιποτα . Μα τιποτα .
σκέφτομαι ότι δεν αντέχω που είμαι άνθρωπος..αλλά ούτε και άλλο ζώο θα ήθελα να ήμουνα ούτε φυτό ούτε μικροοργανισμός ούτε αμοιβάδα ούτε βακτήριο ούτε τίποτα!!απλά θα ήθελα να μην είμαι τίποτααααα!!!τόσο δύσκολο είναι??
μου'χει κολλήσει αυτό στο μυαλό τόσα χρόνια όπως έχω ξαναπεί..
η ζωή βασίζεται στο δόγμα ο θάνατός σου η ζωή μου καθώς επίσης και στο δίκαιο του ισχυρού..
δλδ για να ζήσω εγώ πρέπει κάποια άλλη μορφή ζωής να πεθάνει..
με λίγα λόγια η ζωή είναι άδικηηηη...γι'αυτό το λόγο εγώ δε θέλω να ζω!!ζητάω πολλά??
τι σόι σκατά ζωή είναι αυτή με τόσο άδικους νόμους?
δε θέλω να ζω έτσι,υπό αυτές τις προϋποθέσεις,δε θέλω να τρώω,δε θέλω όμως ούτε και να πεθάνω..γιατί φοβάμαι..
θέλω έναν άλλο κόσμο,μια άλλη γη σε άλλα μέρη(όχι τα μέρη δε με ενοχλούνε ούτε η γη)..
δε μ'αρέσει τίποτα,δε συμφωνώ με τίποτα και δεν είμαι ελεύθερη δυστυχώς..γιατί δεν μπορώ και να αλλάξω τίποτα..γι'αυτό..
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ
https://www.youtube.com/watch?v=yvEWNlcefAw