Μπράβο p_k !
Πολύ καλή αρχή έκανες, είσαι το κάτι άλλο, θα τα καταφέρεις σίγουρα γιατί εγκαίρως πήρες τα μέτρα σου!
Printable View
Μπράβο p_k !
Πολύ καλή αρχή έκανες, είσαι το κάτι άλλο, θα τα καταφέρεις σίγουρα γιατί εγκαίρως πήρες τα μέτρα σου!
ελα βρε αβα μου σιγα, να σου πω ομως να μπουμε σε προγραμμα ετσι? πως κ δε γραφεις τι τρως στο τι εφαγα σημερα? θα σε βοηθησει πολυ η καταγραφη, ή κανε ιδκο σου ημερολογιο. φιλακια. Παρασκευη εχουμε ζυγισμα ετσι?
Badgirl μου, θα επανέλθω, να είσαι σίγουρη!! Είσαι πολύ γλυκειά και σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Θα το κάνω και αυτό, αρκεί να μπορώ να γράφω πράγματα για τα οποία δεν θα ντρέπομαι. Την Παρασκευή λοιπόν, ελπίζω με έστω και 88,9. Φιλάκια!
να μη ντρεπεσαι, οταν προκειται να τα γραψεις ισως το σκεφτεις κ φας λιγοτερο. δεν εχει νοημα να γραφεις μονο οσα εκανες σωστα, το αντιθετο. Κανε ενα προσωπικο αν ντρεπεσαι, εκει ομως να τα γραφεις ΟΛΑ. τοτε θα ντρεπεσαι τον εαυτο σου εκ των υστερων κ επισης θα εχεις επιγνωση του τι κανεις λαθος, χωρις δικαιολογιες. Εμενα με βοηθησε παρα πολυ καλη μου, γιαυτο επιμενω. Φιλια.
Ξεκινώ από τώρα, με διάθεση χιουμοριστική!
Επειδή δεν γύρισα σπίτι ακόμη για να φάω σαν άνθρωπος, ΤΩΡΑ τρώω ένα σάντουιτς με διπλό σουβλάκι, με ντομάτα και μουστάρδα, σε ψωμάκι. Τα καλά νέα: είναι απαίσιο κι έτσι θα πετάξω πάνω από το μισό. Στο σπίτι πλέον, θα φάω μία πατζαροσαλάτα με λάδι και λεμόνι και μία φέτα ψωμί. Ξανά φιλάκια!
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια
Ειστε πολυ σημαντικοι για μενα :-*
Στο χερι μας ειναι να τα καταφερουμε...
παμε ολοι μαζι γερα!!!!!
:) :) :)
Παμε Σοοφια γερα μου δινεις θαρρος! ειδα κ 87 μπροστα τι αλλο θελω!
Ξερω ξερω δεν ηρθε ακομα Παρασκευη αλλα θελω να καταγραφει χαχαχαχα 87.6 σημερα το πρωι!!! φιλακιααααααααααααααααααα αααααααααα α κ ειμαι αδιαθετη μη ξεχνιομαστε
Badgirl μου, μπράβο σου! Τέλειο νούμερο το 87! Προτείνω στα 85 να αλλάξεις και το τικεράκι σου. Όχι παίζουμε! Όσο για μένα ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 89 νταν. Το μεσημέρι έφαγα αρκετά, χοτ ντογκ, σαλάτα, κρέας και λίγο ψωμί. Είμαι φαγού τι να κάνουμε. Σκέφτομαι να τη βγάλω το βράδυ με κανένα τσαγάκι. Για να τα καταφέρω πήρα ήδη ταινία, μπας και απασχολήσω το μυαλό μου. Φιλάκια!
κανε γευμα το βραδυ μη παει κ τρεχεις στο ψυγειο μετα...χειροτερα θαναι. πως κ δε δοκιμασες διαιτολογο? μπορει να σου βαζει να τρως ολα αυτα που θελεις απλα θαναι σωστα κατανεμημενα ωστε να μη πεινας...
νασαι καλα κουκλα μου, ελα μπορεις κ συ σιγα σιγα. το τικερακι δε το αλλαzω, θελω να βλεπω τα χαλια που ειχα :D εχω το κακο κ ξεχναω κ διαγραφω ασχημες εμπειριες...
Αααααααααχχχχ! Φαίνεται πως είμαι ειδική περίπτωση. Πήγα κατά καιρούς σε τέσσερις διαιτολόγους, μετά έκανα δακτύλιο και πάλι πεινάω. Θέλω πάλι ρύθμιση, πράγμα που θα γίνει next week. Τι να σου πω βρε παιδάκι μου, την πείνα δεν την αντέχω η γυναίκα. Υποτίθεται πως στον δακτύλιο αν φας πολύ έχεις εμέτους κλπ, εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αρκεί που τρώω, χαχαχα!!!!
α φτιαξουν ολα καλη μου, απλα πες τα του γιατρου σου. Αυτοι ξερουν. Δε μπορει θα πετυχει!
Και βέβαια θα πετύχει! Ελπίζω πραγματικά. Αφού λέει ότι δειγματοληπτικά στους 1000 ασθενείς του απέτυχαν μόνον οι 7, δεν το πιστεύω πως θα είμαι η όγδοη. Αυτή τη φορά θα πετύχω, ο κόσμος να χαλάσει!
βιωσε το λοιπον, φερσου σα να εχει πετυχει κ να μη πεινας τοσο. τιποτε δε κανει θαυματα απο μονο του, μονο το μυαλο μας
Καλημέρα.Σήμερα κλείνω τον πρώτο μου μήνα που έκανα την επέμβαση και έχασα άλλα 2 κιλά.Δε τα χαίρομαι καθόλου αυτά τα κιλά λόγο του προβλήματος που μου δημιούργησαν οι πέτρες.Σύνολο 11 κιλά στο μήνα.
Τα 88,8 είναι γεγονός! Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι! Αν βγάλει κανείς τα δεκαδικά, 11 κιλά χαμένα επίσης, Ειρήνη.
Απόλαυσε τα κιλά σου! Σκέψου να είχες τα προβλήματα + 11 κιλά...