-
γεια σου!!! καλως μας ήρθες λοιπόν και σου εύχομαι καλές απώλειες! θα σε βολέψει αρκετά η συγκεκριμένη διατροφή μιας και δεν σε περιορίζει τόσο στην πρόσληψη συκεκριμένων ομάδων τροφών και θα δεις ότι λειτουργεί άψογα για όλους ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών. Χρειάζεται υπομονή και θέληση. Φυσικά το βέλτιστο είναι να βάλεις στην διατροφή σου πολλά φρούτα και λαχανικά και να περιορίσεις τα γλυκά οπότε και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα! Πάει λίγο αργά αλλά κυρίως σταθερά!!!!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ λοιπόν και καλό κουράγιο! ότι χρειαστείς μη διαστάσεις να ρωτήσεις! εδώ θα είμαστε (ελπίζω!! :D )
Φιλιά πολλά, Χρύσα
-
ευχαριστω πολυ! μεχρι τωρα εχω προβλημα στη προσληψη των ποντων. δλδ δεν καταφερνω να φτασω τους ποντους μου..
-
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ
Εδω ειναι το λινκ να το κατεβασετε..
Ειναι σε power point
http://www.megaupload.com/?d=BTRRBXQZ
-
Τα καταφερες, αλλα για να το ανοιξεις πρεπει να εχεις office 2007 η να κανεις ληψη το πακετο συμβατοτητας για το 2007 απο την microsoft( αυτο αν εχεις office 2003).
-
Αν εχεις καποια αλλη ιδεα (για οσους δεν εχουν το office) ευχαριστως να το κανω :)
-
Οχι, ειναι μια χαρουλα, πολυ καλο. Με αυτη τη δυνατοτητα που δινει η microsoft( το πακετο συμβατοτητας ) ειναι πολυ ευκολο.
Να εισαι καλα, πολυ καλη δουλεια.
-
ευχαριστω πολυ τρικυ σπαιντερ!!!εισαι θεα!!! 8α παω να το τυπωσω να το εχω σαν βιβλιο..
-
Καλημέρα!
Νέο ξεκίνημα σήμερα, οι λεπτομέρειες το απόγευμα!
-
αντε.. με το καλο καλη κατηφορα!!!
-
Καλή κατηφόρα και σε σένα, sanelaki! :)
-
Λοιπόν, επειδή τα κιλά ανέβηκαν σε μεγάλο αριθμό, ξεκίνησα από σήμερα και πάλι το πρόγραμμα.
Αρχής γενομένης από αύριο θα ενημερώνω καθημερινά και θα προσπαθήσω να είμαι 100% συνεπής στο πρόγραμμα.
Καλή επιτυχία σε όλες και όλους, με δύναμη, πίστη και αποφασιστικότητα!
ʼλλαξα και μέρα ζυγίσματος: Κάθε Σάββατο.
Τα λέμε!
-
Καλές κατηφοριές p_k, και σε όλα τα παιδιά.
Tricky σ'ευχαριστούμε πολύ!
-
Καλησπέρα!
Ο καλός καιρός συμβαδίζει με τη διάθεσή μου, που είναι πολύ αισιόδοξη και δημιουργική!
Το πρόγραμμα προχωράει καλά και στο ζύγισμα του Σαββάτου θα φανεί το αποτέλεσμα!
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
-
μπραβο πκ!! τετοιες αισιοδοξες μαρτυριες μας χρειαζονται!!!
-
Σήμερα η μέρα κύλησε πολύ καλά, ήπια και πολύ νερό και προχωράω κανονικά.
sanelaki, χρειάζεται η αισιοδοξία όταν προσπαθείς να χάσεις βάρος, αλλά και γενικά στη ζωή! :)