:) Λινταλολατρεία μου!Σ'ευχαριστώ,καρδιά μου και για την άδεια και για την έγνοια!
Θα με συναντήσεις πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζεις πάντως...Και άλλωστε,ήρθες ήδη!
Printable View
:) Λινταλολατρεία μου!Σ'ευχαριστώ,καρδιά μου και για την άδεια και για την έγνοια!
Θα με συναντήσεις πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζεις πάντως...Και άλλωστε,ήρθες ήδη!
Τέτοια θέλω να ακούω!
Λες να σε δω και πιο σύντομα? Κατά τα.... Χριστούγεννα?
Μαγικά θα είναι!
Όντως είμαι εκεί..
Σήμερα είμαι Θεσσαλονίκη.
Μη σου πω και κατά σε λίγες μέρες...Θα μιλήσουμε πάντως μόλις το οργανώσω...
Μου αρέσει που σε έχω σήμερα εδώ.Αύριο θα έρθω εγώ μαζί σου Αθήνα.Δεν είσαι μόνη!
http://3.bp.blogspot.com/_MQTevmdCpv...er-friends.jpg
Αύριο σε θέλω οπωσδήποτε Αθήνα.......
:-)
Ναταλάκι μου, τι ευχάριστα νέα ήταν αυτά πρωί, πρωί.... Χάθηκα τόσο πολύ που νοιώθω λες και ξαναερωτεύτηκα εγώ... Ελπίζω να σου δοθεί απλόχερα ο έρωτας και η αγάπη που αξίζεις και ποθείς.... Θυμάσαι που σου έλεγα ότι όταν τελειώνει κάτι καλό πάντα αρχίζει κάτι καλύτερο ?
Οσο τώρα για μένα που με λες πρώην αγαπημένη, να σου πω γλυκιά μου ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο και τις βλέπεις νοσταλγικά πάντα, η νέες αγάπες βέβαια είναι αλλιώς γεμάτη ορμή και προσμονή.....
Δεν πειράζει που δεν μ' αγαπάς πια μου φτάνει που αγαπάς κάποιον άλλον, και είσαι ερωτευμένη, αλλά έτσι και συναντήσω τη Λινταλένια θα την ξεμαλλιάσω στο λέω............. Μη τολμήσεις να έρθεις Αθήνα και να μη με πάρεις τηλέφωνο ακόμα και σαν πρώην γιατί θα έρθω Θεσσαλονίκη και θα σου βάλω μπουρλότο.........
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ, ΛΙΝΤΑΛΕΝΙΑ ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ??
Και ένα ποιηματάκι γιατί μου μετέφερες τη γλύκα του νέου έρωτα......
Σ' αγαπώ!
Είναι τόσο απλό,
είναι απλά δυο λέξεις
είναι κάτι που θέλω να σου πω,
μα δεν ξέρω αν θ' αντέξεις.
Ούτε ένα βιβλίο σκέψεων
δεν ξέρω αν θα φθάσει
για να εκφράσει τόσα πολλά
όσο αυτή η φράση.
Είναι απλό, τόσο απλό
μα τόσα αισθήματα από πίσω
τίποτε άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ,
για να μπορέσω να σε πείσω.
Ότι αυτά που αισθάνομαι
μου έχουν γεμίσει την καρδιά
Ότι μαζί σου χάνομαι
Σε κάθε σου ματιά.
Μα τώρα έφτασε η στιγμή,
η στιγμή για να στο πω.
Καρδούλα μου, αστέρι μου, φατσούλα
Σ ' ΑΓΑΠΩ.
Και ένα μέρος από το αγαπημένο μου τραγούδι...........
Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς
στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω
δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά
κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσων
Ό,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο...
Στίχοι: Μάρω Βαμβουνάκη
Μουσική: Φίλιππος Πλιάτσικας
Δεν ξεστόμισα ποτέ πως έπαψα να σ'αγαπώ κι ούτε και πρόκειται άλλωστε
γιατί θα είναι σα ν' ακυρώνω τα συναισθήματα μου για σένα και ό,τι είχαμε...
Εσύ εγκατέλειψες τη συζυγική στέγη και έστειλες την αγάπη μας στον παράδεισο της...
Μακάρι να μην το είχες κάνει!Μακάρι να σε ένοιαζε έστω και τώρα αρκετά,ώστε να παλέψεις για μας...
Εννοείται πως μόλις αποφασίσω να κατέβω θα το γνωρίζεις εγκαίρως,γιατί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!
Όσο για όσα μου έλεγες από καιρό,για τις πόρτες που κλείνουν και τα παράθυρα που ανοίγουν,
θα ομολογήσω πως κι εσύ και όσοι άλλοι μου το φωνάζατε(και το μπαρμπούνι μου αρκετά)
είχατε απόλυτο δίκιο.Δεν ήμουν αλήθεια έτοιμη όμως τότε ούτε δεκτική.Πάντα έλεγα
στα δύο χρόνια και να που στα δύο όντως χρόνια έκλεισε ο ένας κύκλος κι ανοίγει ο άλλος.
Το δούλεψα πάρα πάρα πάρα πολύ μέσα μου,βίωσα ένα ένα στον κάθε τους πόντο όλα τα στάδια
και πλέον έχω μια ξεκάθαρη θέση μέσα μου για τον Δημήτρη,στην καρδιά και την προσευχή μου,
αλλά το παρόν μου,το μέλλον μου,τη χαρά μου,τον αναστεναγμό μου,τα φυλάω για μένα πια.
Νιώθω πραγματικά ευλογημένη,παρά τον τρόμο μου,για όσα παραμυθένια μου συμβαίνουν!
Και με συγκινείτε πάρα πολύ-όχι πως με εκπλήσσετε γιατί ξέρω τι κορίτσια έχω-που το μοιράζεστε μαζί μου!
alalumaki βλέπεις ήμουν ευγενική.... Αλλά το παρακάνεις. Σε μονομαχία λοιπόν? Σε μονομαχία! Που και πότε! Θα σφαχτούμε σαν τραγιά!
Που μένεις στην Αθήνα, λέγε, να έρθω να σε βρω, μήπως εξηγηθούμε και τελικά το γλυτώσουμε το σκότωμα...
Κάποτε την είχες. ʼσε και κανέναν άλλον τώρα. Όλα έχουν αρχή και τέλος. Δέξου το και προχώρα με την γλυκιά της ανάμνηση.
χμ.... καλο μου Αλαλουμ, ο στιχος "ότι πονάει αξιζει κι ειναι δυσκολο" με βρισκει παντα απεναντι. Και εν εξάλλω κατασταση! Τον θεωρω "υμνο του μαζόχα"! Δηλαδη οπου να ναι θα μας πουν και οτι αν δεν ποναει δεν αξιζει ;-)
Επειδη η ζωη πολλες φορες εχει απο-δειξει οτι η καλη μερα φαινεται απο το πρωι κι εγω ειμαι μεγαλο τεμπελχανείο με σημα την ησσωνα προσπαθεια για το μεγιστο αποτελεσμα, δυστυχως σε ολα πλην του ερωτα, παω στα δυσκολα με πληρη συνειδηση ομως οτι ειναι βίτσιο μου και ότι κι αν γινει στο τελος (ή δεν γινει) "καλα να παθω".
Καταλαβαινω οτι εχω χασει πολλά επεισοδια, δεν "σας πιανω" παντα αλλά πού θα μου πατε; :-P
Παντως εδω εχουμε "γεννητούρια" - αυτο το καταλαβα! Ή μαλλον, και χωρις να το δια-δηλωσει η μανταμ Ναντιν της το ειπα! Ειμαστε στο Αλφα κυρία μου και όχι στο Ωμέγα και λέγε ότι θες λέγε :-*
Aχ πετάω σας λέω με αυτά που διάβασα!!!!! Ναντίν μου.........αχ να ήξερες ποσο χαρουμενη με έκανες σήμερα. Μα δε μπορεις να καταλάβεις. Ειμαι πολύ χαρούμενη μα παρα πολύ χαρουμενη. Γιουπιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!
Το ξέρω,πριγκιπένια μου!Εσύ ήξερες και για την Κυριακή...
Είσαι καλά εσύ;Ηρεμήσαμε λιγάκι;Ο μπαμπακούλης σου;Καλύτερα όλα;
Αχ!Αλαλουμένια μου και Λινταλένια μου,μη σφάζεστε στην ποδιά μου άδικα...
Δεν τα διατηρώ τυχαία τόσα κιλά τόσα χρόνια!Τώρα που ήρθε η ώρα του Σολομώντος
(κι όχι του Γιάννη Βαλαώρα) my 145 kilos κι εγώ έχουμε το περιθώριο να με κόψουμε στη μέση!
Έτσι πέραν του ότι δε θα μαλώνετε,θα με έχετε και σε βελτιωμένη σέξυ έκδοση των 72,5 κιλών!
Πάω χασάπη και σας έρχομαι πακέτο!Δώστε μου διευθύνσεις πού να με αποστείλω μόνο.
Αλλά μη ζητήσουν κι άλλες μετά μερίδιο,γιατί τότε δεν τη γλυτώνουμε τη μονομαχία 12 η ώρα στο λόφο!
--->http://www.youtube.com/watch?v=wPgZbRTEvr0&feature=related
http://2.bp.blogspot.com/_IyRPWyzg1I.../s400/duel.jpg