Εγώ νομίζω ότι βασανίζομαι όταν ανεβαίνω πάνω...:D
Printable View
Εγώ νομίζω ότι βασανίζομαι όταν ανεβαίνω πάνω...:D
κι εγω βασανιζομαι μεχρι να περασει το 20λεπτο μου φαινεται αιωνας απτη βαρεμαρα
ʼστα να πάνε....ατελείωτο φαίνεται όντως...πολύ καλή υπόθεση πρέπει να είναι αυτό το zumba...γνωρίζει καμία κόστος στην θεσσαλονίκη?
walk away the pounds 2 miles για σημερα...κοριτσια για zumba γιατι δεν κατεβαζετε dvd...κυκλοφορουν πολλα....
60΄ pilates...30΄διάδρομο...5΄ ελλειπτικο...10΄ποδήλατο....Β� �ήκα dvd και μάλλον θα το δοκιμάσω το Σάββατο που θα θέλω να κάψω τον μπακαλιάρο και θα βαριέμαι να πάω γυμναστήριο...κορίτσια αύριο θα μαγειρέψω για πρώτη φορά μπακαλιάρο...ή που θα τους στείλω αδιάβαστους ή που θα θριαμβεύσω....χαχαχα
30' αεροβια
45' tρεξιμο και 30 προπονηση. διατασεις και 5 λεπτα σκοινακι . καλη αρχη επιτελους!!!:grin:
Xθες
15 λεπτα διαδρομο
15 λεπτα στεππερ
15 λεπτα ποδηλατο
βαρη στηθος-τρικεφαλους
Σημερα ειναι κλειστα,αυριο ομαδικο!
Σημερα πηγα στο ομαδικο.Μερικες ασκησεις δεν τις εβγαλα ολες αλλα πιστευω πως σιγα-σιγα θα εγκληματιστω:)
45 λεπτα γενικη γυμναστικη
10 λεπτα ποδηλατο
5 λεπτα στεππερ
κοιλιακους
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΝΩ. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΓΙΑ 1΄ΩΡΑ.
10' ελειπτικο
10' ποδηλατο
ραχιαιους
βαρη
λιγα πραγματα σημερα...
10' ποδηλατο
25' διαδρομο (ειναι καπως λιγοτερο βαρετος με ανεβασμενο Incline....)
45' βαρη
Για κάποιο λόγο ξύπνησα χαράματα σήμερα οπότε αποφάσισα να πάω στο γήπεδο.
Προθέρμανση
Tρέξιμο καμιά δεκαριά γύρους
Κοιλιακούς
Ραχιαίους
και...
αποφάσισα οτι είμαι πολύ άντρας και θα κάνω και push ups, έκανα λοιπόν 2-3 με το ζόρι και αυτή τη στιγμή είμαι πιασμένος σε χερια,ώμους, πλάτη, στήθος. ʼξιος, μπορείς και γραφικότερα πράγματα να κάνεις....
XAXAXAXA Φιλιππεεεε ελα δεν εισαι γραφικος:)
Μου θυμισες εμενα την προηγουμενη εβδομαδα,που πηγα Σαββατο για ομαδικο και μεχρι χθες,κατεβαινα τις σκαλες του σπιτιου στο πλαι,σαν τον κάβουρα..Ακομη πιασμενη ειμαι,με εβαλαν κατω οι 55χρονες στους κοιλιακους..
Σημερα ξεκινησα γυμναστικη στο σπιτι.Μιση ωρα αερομπικ απο dvd,40 λεπτα διαδρομος,κοιλιακοι στο στρωματακι μου και 3κιλα βαρακια για τα χερια.Ελπιζω κατι να κανω με αυτο το προγραμμα.:tumble: