οκ.. εξαλλου είπα δεν ειμαι ο κανονας.
Printable View
οκ.. εξαλλου είπα δεν ειμαι ο κανονας.
σκευτομαι οτι εχω παθει overdose τεστοστερονης :crazy:
μπραβο μπραβο μπραβοοοοοοοοοο!!!!!Quote:
Originally posted by lessing
Ναι ναι αρχισα απο προχτες κ δεν πειναω καθολου!!!!:roll:
χαχαχαχααχαχαχαχαχα
λεγε λεπτομερειες!!
edit: στη μιτσο πηγαινε αυτο
η σχεση απο αποσταση απλα δεν πολυ-ειναι σχεση κατα τη γνωμη μου...
κ μιλαω επισης απο προσωπικες εμπειριες..
οταν ο αλλος δε μπορει να ειναι διπλα σου στα διαφορα, καλα κ κακα, οταν δε μπορεις δλδ να μοιραστεις κ αυτος επισης με σενα.... τοτε τι σχεση αν ειναι?
οτι πολλες φορες προτιμαμε να ειμαστε με καποιον κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες παρα καθόλου, αυτο ναι (παλι απο προσωπικη εμπειρια μιλαω) αλλα αυτ οδεν ξερω αν τελικα εχει καμια σχεση με σχεση... ουσιαστικη σχεση εννοω...
΄για πες μας smart την εμπειρία σου, που είπες οτι εχεις?
γιατι να το κανω αυτο :puzzled:
γιατί εχω απορία που σκαλωνουν ολοι στη σχεση με απόσταση. και λες οτι δεν ειναι εφικτο να υπαρχει ουσιαστική σχεση. (και εχεις εμπειρία σε αυτό).
γι'αυτό ρωταω.
σισι
οταν γνωριζεις τον αλλον απο αποσταση ειναι πολυ ευκολο και αναμενομενο να εξιδανικευεις καταστασεις και συμπεριφορες.
ονειρευεσαι, δημιουργεις μια ιδεα, την πλαθεις, την φτανεις μακρια και μπορει η πραγματικοτητα να ειναι αλλη.
και οταν δεν υπαρχει η συχνη επαφη, αργεις ακομα περισσοτερο να πεσεις απτα συννεφα.
δε λεω για τη δικη σου. γενικα μιλαω.
τωρα αν ξεκινησει απο αποσταση αλλα συντομα λυθει το θεμα αποστασης, δεν υπαρχει θεμα.
αλλα αν πχ ξεκινησει απο ιντερνετ γιατι ο αλλος ειναι σε αλλη πολη και συνεχιστει ετσι, ειναι πιθανο να μη βασιζεται σε ρεαλιστικα δεδομενα. συμβαινει πολυ συχνα.
α, απλα δεν καταλαβα :)
κοιτα, υποτιθεται οτι οταν εχεις μια σχεση μοιραζεσαι πραγματα...
οταν εισαι σε αποσταση, αυτο ειναι λιγο δυσκολο...
τα καλα πραγματα:
δε μπορεις να βγεις, να πιεις εναν καφε, ενα ποτο, να πας σινεμα, να πας μια εκδρομη παρα πολυ αραια,ν αραξεις στον καναπε κ να μην κανεις τπτ στην τελικη .
τα δυσκολα τωρα:
σκεψου να εχεις καποιον δικο σου στο νοσοκομειο πχ κ να μην ειναι διπλα σου ουτε για ενα λεπτο-λογω αποστασης.
να εχεις προβληματα με τη δουλεια, να θες τη γνωμη του αλλα να μην μπορεις να μιλησεις αρκετα μαζι του- λογω αποστασης.
γιατι, κακα τα ψεμματα οταν βρισκεσαι με τον αλλο μια στις τοσες ουτε θα αρχισεις τη γκρινια για τα ασχημα της ζωης σσου ουτε τα παραπονα γι αυτον, ωστε να δικδικησεις καποια πραγματα.
ξαναλεω οτι σαφως οταν στην εχει βαρεσει στο δοξα πατρι λες μαζι του να μαι κ οπως να μαι , αλλα... υπαρχει παντα αυτο το μεγαλο αλλα που θες να κανεις οτι δεν το βλεπεις (το β΄προσωπο γενικα ,οχι για σενα ε? :) )
Xμμμ, όταν ξεκινά από κοντά και καταλήγει από απόσταση;
Εγώ το έκοψα σχεδόν άμεσα(βασικά τη πρώτη φορά που ανταμώσαμε χωρίσαμε, περάσαμε όμως ένα πανέμορφο ΣΚ), δε μπορώ και πολλά πολλά από τηλέφωνα, δεν υπήρχε DSL τότε για Skype, δεν υπήρχε επικοινωνία καθόλου. Σκέφτομαι μερικές φορές οτι δεν "μας" έδωσα ευκαιρία αλλά πάντα καταλήγω στο συμπέρασμα οτι τελικά στο χωρισμό θα κατέληγα. Και μιλάω για σχέση 2,5 ετών με 1 χρόνο συγκατοίκησης, μπορεί βέβαια να είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να χωρίζαμε ούτως ή άλλως, το σίγουρο ήταν οτι δε ξέραμε που βαδίζαμε μιας και δεν είμασταν έτοιμοι για το επόμενο βήμα... τεσπά.
Αυτό που θα με τρόμαζε σε μια σχέση που θα ξεκινούσε από απόσταση είναι οτι μπορεί να νομίζεις οτι όλα πάνε καλά και να είναι όλο πλασματικό. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ...
Ενοειτε αποσταση επ απειρον; Η για ενα διαστημα;
δεν ξερω αν υφισταται το ερωτημα οπως το εθεσες λεσσιγκ, γιατι η καθε περιπτωση ειναι τοσο διαφορετικη...
αλλη βαρυτητα εχουν τα ιδια πραγματα σε διαφορετικες περιπτωσεις, παιζει ρολο η ηλικια, η εμπειρια, οι προσδοκιες, τα θελω... για αλλον 1 χρονος αποσταση ειναι πολυς, για αλλον ειναι λιγος... τι θα πει επ απειρον?
το θεμα ειναι να μην περνας καποιο χρονικο διαστημα πιστευοντας οτι εχεις σχεση, εστω μην εχοντας οσα θα μπορουσε να προσφερει οσα σου προσφερει μαι σχεση, κ στο τελος να διαπιστωσεις οτι ολα ηταν στο μυαλο σου...
Συμφωνω με smart. Απο την αλλη θα ελεγα οτι οσοι ζειτε μια τετοια εμπειρια απολαυστε την οσο μπορειτε και αφηστε τον χρονο να ωριμασει και να βγαλει την ετυμηγορια του.
ΤΡΙΑΔΕς:3 ειδη τροφωνQuote:
Originally posted by fae!_prits_:p
ακολουθει ακυρο και ξενερωτο μηνυμα: τι ειναι οι δυαδες τριαδες;;
δυαδες:2 ειδη τροφων
Η ΘΕΩΡΙΑ:οταν στο πιατο μας εχουμε 3 ειδη τροφης αποτελουμενη απο 1)σαλατα 2)πρωτεινη 3)αμυλο ολικης αλεσεως η τριαδα αυτη βοηθαει στο να παρουμε τα απαραιτητα στοιχεια κ να νιωσουμε κορεσμο.Ετσι τα 3 βασικα γευματα πρωινο-μεσημεριανο-βραδυνο μπορουν να αποτελουνται π.χ.πρωι:Βρωμη(αμυλο),γαλα η γιαουρτι(πρωτεινη)κ φρουτα(φρεσκο οπως σαλατα)
Μεσημερι:Πρωτεινη-Αυγο η ψαρι η κρεας η συνδυασμος οσπριου με τυρι (αρα πρωτεινη)-Σαλατα-Αμυλο(μαυρο ρυζι η μακαρονια η μαυρο ψωμι)Οι τριαδες λοιπον ειναι καλο να τρωγονται ανα 5 η 6 ωρες Βραδυ:κατι αναλογο με το μεσημερι η το βραδυ.
Παμε τωρα στις δυαδες:Για να μην πειναμε κ να αισθανομαστε ευεξια ειναι χρησιμο να περνουμε απο τα γευματα μας ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ.Ο εγκεφαλος τρεφεται με γλυκοζη.Αν λοιπον στο ενδιαμεσο των 6 ωρων καθε 3 ωρες ταισουμε τον οργανισμο μας με ενα σνακ (δυαδα)αφενος ''ξεγελαμε''τον οργανισμο για να μη νοιωθει στερηση,αφετερου διατηρουμε τα επιπεδα ζακχαρου σταθερα κ νοιωθουμε κορεσμο.Αυτα τα σνακ οι δυαδες μπορει να ειναι:ενα φρουτο φρεσκο η ξερο με μια χουφτα ξηρους καρπους/μια μπαρα δημητριακων/λιγο παστελι με ενα δαμασκηνο/μπισκοτα digestive ολικης με ενα φρουτακι/κρισπιες ολικης κ.λ.π.Μη φανταστεις οτι ειναι δυσκολο γιατι μπαρες δημητριακων βρισκεις σε ολα τα περιπτερα.Εγω περνω μαζι μου σε μια τσεπη τυλιγμενα σε αλουμινοχαρτο 2 δαμασκηνα κ λιγα αμυγδαλα.Και η τελευταια μου ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ:Μασαω αργα-εχει μεγαλη σημασια.
Μεριδες:Ενωνοντας τον αντιχειρα με τον δειχτη -κ τα 2 χερια-κανεις ενα περιπου στρογγυλο σχημα.Αυτη ειναι η μεριδα σου του κρεατος.Ενωνοντας τον αντιχειρα με τον παραμεσο, του ψαριου.Η σαλατα ειναι οση θελεις το τυρι οσο 3 δαχτυλα ενωμενα κ το αμυλο ενα φλυτζανι .Αυταααα!:starhit: