fleria μου σε ευχαριστώ! Εχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά θα τα καταφέρω, είμαι σιγουρη!
Printable View
fleria μου σε ευχαριστώ! Εχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά θα τα καταφέρω, είμαι σιγουρη!
Polinaki, να υπολογίζεις και μένα για τον καφέ! Ενημέρωσε πότε θα κατέβεις!Quote:
Originally posted by polinaki1983
... θα κατεύω Αθήνα!!! Αν βολεύεσε για καφέ!
25/11 βραδάκι ερχόμαστε Αννα μου και φεύγουμε 28/11 απογευματάκι. Αμμα είναι στείλε μου το κινητό σου με u2u. Ηδη κανονίζουμε συνάντηση και με άλλες κοπέλες του φόρουμ, όπως Μοναχόιτ, Κέιτυ, Ναντίν, Γιαννάκι και άλλες. Οταν αποφασίσουμε πια μέρα θα σε ενημερώσω!!!!Quote:
Originally posted by anna65
Polinaki, να υπολογίζεις και μένα για τον καφέ! Ενημέρωσε πότε θα κατέβεις!Quote:
... θα κατεύω Αθήνα!!! Αν βολεύεσε για καφέ!
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:starhit::starhit::starh it::starhit::starhit::starhit::starhit:Quote:
Αμμα με λες τώρα Θεά, από κοντά τί θα με λες δηλαδή? χεχεχεχεQuote:
Originally posted by Maria Hope
τι ευχαριστεις???????????????????????????? ????????????? απλα αναφερω αυτο που βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy: :bouncy::bouncy:
Λίγες μέρες μείνανε Μαράκι μου!!! Εγώ να δεις πόσο ανυπομονώ!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:: smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::s milegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegr in::smilegrin:;);););););););););););););););););) ;);););););););););););););););););););)
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Ωραίο ντύσιμο!!!!!!!!!!
Αυτό το στύλ μου αρέσει πολύ!!!!!!!!!!
Βλέπω στη συνάντηση πώς μαζεύτηκε ο καλός ο κόσμος!!!!!!!! Είμαι κ εγώ μέσα εκτός κ αν είναι μόνο για σληβάτους :spin::spin::spin::spin:
Πωλινα πραγματικα τεραστια η αλλαγη σου!! δεν εχεις καμια σχεση μετις 1ες φωτο σου που ειχα δει!! μπραβο κοπελα μου και εις κατωτερα!! χιχι
25/11?? και εγω θελω να σας δω ρε κοριτσια! αλλα θα ειμαι αθηνα κατα τις 16-20 δεκεμβριου! αν μπορει καμια σας ας παμε για ενα καφε! να τ απουμε και απο κοντα!
καλημεραααααααααααααααααα αα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πω πω ειλικρινα δεν σταματαω να σκεφτομαι τον ατελειωτο καφεδακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιιχιιχιχιχ ιιχιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολες με φουστιτσα και μποτουλες εεεεεε?????????χαχαχχαχαχαχαχ� �αχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
;););););););););););););););););););););)
για ποτε λετε μεταξυ των ημερων?????και προς τα που??????:P:P:P:P:P:P:P
Βεβαια! οποτε θες σου στελνω το κινητο μου!Quote:
Ελπίζω να μην εννοείς ότι έχω μια χαζή έκφραση που σε κάνει να γελάς!!! χαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα... τα ματια σου ειναι απλα απιστευτα φιλε.
Και στις πρωτες φωτο που ειχα δει, τη πρωτη φορα και ανοιξε η ψυχη μου, μονιμος εχεις μια εκφραση που δινει χαμογελα.
καλα που δε με βλεπει κανεις να χειροκροταω μονη μου στον υπολογιστη! ααχααχαχααχχαχαχα
εχεις λιωσει!! και απο τις ιστοριες που ακουω, δεν ξαφνιαζομαι που σε αγαπανε τοσο πολυ οι τριγυρω σου και που σε φθονούν αλλοι.
εγω το παραδεχομαι! τη ζεστασια που δειχνουν τα ματια σου τη ζηλευω πολυ!
Εμένα πάλι τα μάτια μου αν και μου αρέσουν πολύ, θεωρώ πως στις φώτο βγαίνουν πολύ μικρά επειδή χαμογελούν και αυτά μαζί μου!!
ΑΑΑΑ, δεν θυμαμαι από που είσαι, αλλά θα κατεύω Αθήνα!!! Αν βολεύεσε για καφέ!
Καλημέρα break μου!!!! Σε ευχαριστώ!!!Quote:
Originally posted by break
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Ωραίο ντύσιμο!!!!!!!!!!
Αυτό το στύλ μου αρέσει πολύ!!!!!!!!!!
Βλέπω στη συνάντηση πώς μαζεύτηκε ο καλός ο κόσμος!!!!!!!! Είμαι κ εγώ μέσα εκτός κ αν είναι μόνο για σληβάτους :spin::spin::spin::spin:
Εμ μια φορά κατεβαίνει το Πωλινάκι Αθήνα, λες να μην μαζευτεί όλη η καλή κοινωνία του φόρουμ? χαχαχαχαχα
Βρε εννοείτε, όπιος θέλει να έρθει είναι καλοδεχούμενος!!!
Θα ανοίξω καμιά 10αριά πριν τόπικ, για να συνεννοηθούμε το πότε και το που θα βρεθούμε. Επομένος όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσετε συμμετοχή εκεί!
Θενκς wow μου!!! Εχω ακόμα δρόμο, αλλά είμαι πολύ πιο κοντά από πριν!!!!25/11 παω Αθήνα. Η συνάντηση θα είναι ή 26 ή 27.Quote:
Originally posted by -wow-
Πωλινα πραγματικα τεραστια η αλλαγη σου!! δεν εχεις καμια σχεση μετις 1ες φωτο σου που ειχα δει!! μπραβο κοπελα μου και εις κατωτερα!! χιχι
25/11?? και εγω θελω να σας δω ρε κοριτσια! αλλα θα ειμαι αθηνα κατα τις 16-20 δεκεμβριου! αν μπορει καμια σας ας παμε για ενα καφε! να τ απουμε και απο κοντα!
Εγώ σκέφτομαι για φορεματάκι αντί για φουστίτσα, αλλά θα δείξει!!!! χεχεχεχεχεQuote:
Originally posted by Maria Hope
καλημεραααααααααααααααααα αα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πω πω ειλικρινα δεν σταματαω να σκεφτομαι τον ατελειωτο καφεδακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιιχιιχιχιχ ιιχιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολες με φουστιτσα και μποτουλες εεεεεε?????????χαχαχχαχαχαχαχ� �αχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
;););););););););););););););););););););)
για ποτε λετε μεταξυ των ημερων?????και προς τα που??????:P:P:P:P:P:P:P
Για το πότε, ε 2 μέρες έχουμε επιλογή, τώρα για το που, δεν ξέρω. Εγώ θα μένω σύνταγμα, και θα δούμε πως θα βολευτεί μιας και δεν ξέρω την Αθήνα.
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!Μ� � ΜΕΤΡΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΕΕΕ????ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ......:bigsmile:
Και εγώ θέλω απόγευμα, ή Κυριακή, για να μπορέσω να περάσω το Σάββατο μου στα καταστήματα!!!