-
Καλημέρα επιτέλους!
Παρακοιμήθηκα σήμερα κορίτσια δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου!
Αγγελάκι μας γλυκό περιμένουμε νέα σου, εύχομαι να τα πας καλά στο μάθημα σου και να ξεμπερδεύεις και με αυτό!
Καλέ τι αγάπες είναι αυτές καλεεε;;; Και εγώ σας έχω αγαπήσει κορίτσια μου και απλά δίνω αυτό που λαμβάνω απλόχερα, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Ο κόσμος μας έχει ανάγκη από περισσότερη αγάπη και εγώ φροντίζω να έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου μπόλικη για να την μοιράζω γύρω μου! Τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη χαρά από το να βλέπω χαμόγελα χαράς γύρω μου. Έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε μέσα στην μιζέρια των καιρών και την ατομιστική, υλιστική μας κοινωνία. Η αγάπη, η χαρά και τα χαμόγελα ευτυχώς είναι ακόμη τζάμπα οπότε μην τα τσιγκουνεύεστε ποτέ ;). Και το μαγικό είναι ότι όποτε τα μοιράζουμε πάντα βρίσκουν τον δρόμο τους να γυρίσουν πίσω σε εμάς!
-
Καλως την ελι μας την υπναρου ............... καλημερα Eli !!!!!!!
-
Καλημερα και από μενα Ελλη μου!!!!
-
Καλημέρα κοριτσάρες μου!
Αχ να εξομολογηθώ και τις χθεσινές μου αμαρτίες... ναι υπέπεσα σε αμάρτημα χθες το βράδυ αγκάλιασα μία ΙΟΝ Αμυγδάλου και δεν έλεγα να την αφήσω! :lol:
Αχ παιδιά δεν ξέρω τι έπαθα ειλικρινά αλλά μάλλον είχε να κάνει με γυναικολογικό γιατί ένιωθα κάπως χθες, όλη την ημέρα είχα φάει πάρα πολύ καλά και στις ώρες μου και μάλιστα το βράδυ έφαγα ένα καλό βραδινό γιατί εδώ και μέρες πεινάω πολύ. Αλλά δεν το απέφυγα. Τεσπά σήμερα όπως λέω πάντα είναι μία καινούρια μέρα και συνεχίζω ακάθεκτη. Έχει και ζούμπα το βράδυ οπότε θα μπω στον ίσιο δρόμο χιχιιχχι.
Τα χθεσινά μου λοιπόν:
Πρωινό 9.30:
1 μανταρίνι, 2 παξιμαδάκια κρίθινα, 1 δάχτυλο γραβιέρα, 1 αυγό βραστό
Πρόγευμα 13.00:
1 αχλάδι, 1κ.σ. ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι 16.00:
1 κυπριακή πίτα με 2 κεφτέδες, γιαούρτι - μουστάρδα, μαρούλι, αγγούρι, μανιτάρι
1/2 ποτήρι καροτοχυμό
Απόγευμα 19.00:
1/2 μήλο, 1κ.σ. ξηροί καρποί
Βραδινό 21.00:
1 μερίδα χοιρινό με πράσα, λίγο φέτα και 1 παξιμαδάκι κρίθινο
Και μετά το χάος!!!:lol:
50γρ σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου μαύρη και άλλη τόση τουλάχιστον γάλακτος, 4 μικρά κουλουράκια της μαμάς, 1/2 φλιτζάνι γάλα
-
Eli moy ελεος , σιγα το αμαρτημα !!!!! τοσο καιρο εισαι η προσωποποιηση της εγκρατειας , τετοια πειθαρχεια ουτε σε μοναστηρι ............ Μια φορα και ειδικα αν εχεις "γυναικειες μερες " δικαιουσαι μια μικρη παρασπονδια . Ελπιζω τουλαχιστον να την απολαυσες και να μην την εφαγες με τυψεις ................ ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ........... Μακρα η καλυτερη σοκολατα για μενα ............
-
Ας γραψω και εγω τα χθεσινα μου να μου πειτε αν εχω βελτιωθει:
ΠΡΩΙΝΟ:
Γαλα ελαφρυ και 1 φετα ψωμί μελι
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:
1 κομματι ψαρι βραστο με 3 κομ. πατατες βραστες και καροτα
1 φετα ψωμί (ζυμωτό σπιτικό με προζυμι)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
1 μηλο και 2 μουστοκουλουρα (φτιαγμενα από εμενα
ΒΡΑΔΥ:
2 Κομ. χορτόπιτα σπιτικη από εμενα και ενα μεζεδακι από την μπριζόλα στα καρβουνα του Χρηστου
-
Ε καλά σιγά την εγκράτεια δεν έχω πολύ καιρό που έχω στρώσει άλλα κάνω βήματα καλά ;). Όταν τρώω όμως σοκολάτα ξέρω να την διαλέγω χιιχιχιχι, μου αρέσει που στην αρχή είπα να την βγάλω με την μαύρη, είχα πάρει αυτή με το έξτρα κακάο που είναι λίγο πικρή αλλά πολύ ωραία! Αμ δε! ʼμα δεν έτρωγα γάλακτος δεν θα πήγαινα για ύπνο! :lol:
Το κακό μωρέ είναι ότι από χθες που έχω κάνει αυτό μου μπήκε η ιδέα για υπερφαγικό με πατατάκια-γαριδάκια. Μου ήρθε στο μυαλό η ανακούφιση και η απόλαυση που μου έδιναν τέτοια υπερφαγικά με ταινιούλα και γλυκάκι. Δεν ξέρω γιατί μου κόλλησε στο μυαλό αυτό το πράγμα, ειλικρινά δεν είμαι άσχημα ψυχολογικά αυτές τις μέρες για να σκεφτώ να καταφύγω εκεί. Βέβαια μετά σκέφτομαι την αηδία που θα νιώσω από την αλμύρα από τα γαριδάκια και κρατιέμαι. Ρε παιδιά ένα φοβερό πράγμα, από τότε που σταμάτησα να τρώω τέτοια πράγματα συστηματικά όταν καμιά φορά υποκύπτω και τα τρώω την επόμενη μέρα νιώθω χάλια και μέχρι και το σώμα μου μυρίζει άσχημα! Περισσότερο η αίσθηση την επόμενης μέρας με κρατάει μακριά πλέον από τέτοιες βλακείες παρά οτιδήποτε άλλο. Με την σοκολάτα και τα γλυκά όμως γενικά δεν υπάρχει αυτή η άσχημη αίσθηση της επόμενης μέρας οπότε είναι πιο δύσκολο να τα αποφύγω!
-
Magdalena μια χαρα οι τριαδες σου αλλα εγω θα ετρωγα και λιγη σαλατουλα το μεσημερι παραπανω ,,,,,,,,,,,,δεν ξερω βεβαια ποσα καροτακια εφαγες ;;
-
Αλμα μου γυρω στα 4 μικρα κομματακια, ξερεις όπως τα κόβουμε για βραστό..όταν δουλευω δεν προλαβαίνω να κόψω σαλάτα το μεσημερι γυρίζω πολύ πεινασμένη στο σπίτι (καλή ωρα όπως τωρα) αλλά θα βρω το χρόνο, θα προσπαθησω να την εχω ετοιμη κομμενη από το πρωι
Μερικές φορες κολλαει το μυαλό μου τι να τρωμε σαν απογευματινό σνακ.. ενα φρουτακι η ενα χυμό οκ αλλα με τι
-
Για ενδιαμεσο Magdalena μπορεις :
ρωινό σνακ - ενδιάμεσο γεύμα
Στο σπίτι
138 θερμίδες: χυμός 2 πορτοκαλιών.
141 θερμίδες: 1 γιαούρτι 200 γραμμ. + 1 ακτινίδιο.
146 θερμίδες: τοστ με 2 φέτες ψωμί και 1 φέτα κίτρινο τυρί.
165 θερμίδες: φρουτοσαλάτα με πορτοκάλι, μήλο και μανταρίνι.
250 θερμίδες: σάντουιτς με στρογγυλό ψωμάκι, φέτα και ντομάτα.
258 θερμίδες: 1 μικρό μελομακάρονο + 1 φλιτζάνι γάλα 0%.
Στη δρόμο ή στη δουλειά, κάτι από το σπίτι
35 θερμίδες: 2 μανταρίνια.
68 θερμίδες: 2 γκοφρέτες ρυζιού.
69 θερμίδες: 1 πορτοκάλι.
79 θερμίδες: 1 μήλο.
90 θερμίδες: 2 κράκερ ολικής αλέσεως.
126 θερμίδες: κέικ απλό, φέτα 40 γραμμ.
190 θερμίδες: 1 χούφτα καρύδια, περίπου 28 γραμμ.
Στο δρόμο ή στη δουλειά, αγορά από φούρνο, κυλικείο ή ταχυφαγείο
130 θερμίδες: μουστοκούλουρο, τεμάχιο 130 γραμμ.
177 θερμίδες: κέικ απλό, τυποποιημένο, τεμάχιο 50 γραμμ.
177 θερμίδες: τοστ με στενόμακρο ψωμί και κίτρινο τυρί.
195 θερμίδες: μηλόπιτα, τεμάχιο 110 γραμμ.
220 θερμίδες: σταφιδόψωμο φραντζολάκι.
224 θερμίδες: κρουασανάκι με σοκολάτα, τεμάχιο 45 γραμμ.
237 θερμίδες: τυρόπιτα τύπου κουρού.
242 θερμίδες: λουκουμάς τύπου ντόνατς, τεμάχιο 60 γραμμ.
286 θερμίδες: τσουρέκι απλό, τεμάχιο 70 γραμμ.
*Διαλέγεις το μικρότερο δυνατό μέγεθος. Αποφεύγεις τρόφιμα που ο προσδιορισμός τους περιέχει ως πρόθεμα τις λέξεις γίγας ή maxi.
Στο δρόμο ή στη δουλειά, αγορά από ψιλικατζίδικο ή περίπτερο
58 θερμίδες: μπισκότο πολυδημητριακών με κακάο, τεμάχιο 12 γραμμ.
75 θερμίδες: 3 μικρά κράκερ ολικής αλέσεως χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη.
75 θερμίδες: τυποποιημένο ρόφημα από μίγμα φρούτων, λαχανικών και συμπυκνωμένων χυμών, φιάλη 100 ml.
76 θερμίδες: γιαούρτι με 0% λιπαρά (200 γραμμ.).
84 θερμίδες: παστέλι μίνι, τεμάχιο 15 γραμμ.
87 θερμίδες: μπάρα με δημητριακά και φρούτα, τεμάχιο 22 γραμμ.
104 θερμίδες: επιδόρπιο γιαουρτιού 1% λιπαρά με γεύση φρούτου, συσκευασία 200 γραμμ.
125 θερμίδες: smoothies με φρούτα, φιάλη 250 ml.
135 θερμίδες: χυμός φρούτων, κουτάκι 250 ml.
165 θερμίδες: γιαούρτι 0% + 2 κράκερ ολικής αλέσεως.
-
Αλμα μου ειλικρινα σε ευχαριστω για το χρόνο σου και τις πολυτιμες συμβουλες σου..καλο μεσημερι κορίτσια, τα λεμε το απογευματακι!!!
-
Μαγδαλενάκι στα σνακ ένα φρούτο με ένα κουλουράκι σπιτικό είναι μια χαρά! Αντέ καλή συνέχεια τα λέμε later!
-
χαχαχα Magdalena το έκλεψα !!!!
-
Alma μου μην ποστάρεις θερμίδες please....δεν μας βοηθάνε σε αυτό το τόπικ...
Ελλάκι χιχιχιχι, πολύ γέλασα γιατί κι εγώ χθες έκανα μαλακία.....το απόγευμα καμιά ώρα μετά το ενδιάμεσό μου αγόρασα κάτι κριτσίνια από έναν φούρνο που μου αρέσουν πολύ, πολύσπορα και με σπανάκι, είναι θεϊκά....αλλά ρε κορίτσια δεν μπορούσα να σταματήσω, μου άρεσαν πάρα πολύ και ενώ έλεγα οκ, ας φάω ένα από κάθε γεύση έτσι για να δοκιμάσω....έφαγα αρκετά παραπάνω και απογοητεύτηκα όχι που τα έφαγα....αλλά που δεν έχω μάθει να βάζω στοπ σε τέτοια τσιμπολογήματα! ενώ για παράδειγμα με τη σοκολάτα έχω φοβερή αυτοπειθαρχία, μπορείς να μου την δώσεις ολόκληρη, να φάω ένα μικρό κομμάτι και καθόλου παραπάνω, ακόμα κι αν την έχω δίπλα μου όλη μέρα...
φυσικά τα κριτσίνια χθες δεν ήταν παχυντικά, ήταν πολύ υγιεινά αλλά με πιάσαν οι τύψεις μου ότι έφαγα επιπλέον θερμίδες που δε μου χρειάζονταν....κτλ κτλ....
το βράδυ πάντως έχω ένα τρικ που με ξεγελάει όταν θέλω γλυκό...(συνήθως δεν υπάρχει γλυκό στο σπίτι)...μασουλάω goji berries και κράνα!!! κουλό ε?
-
zouzouka μου το έκανα copy δεν ειχα προθεση να βαλω θερμιδες άλλωστε ουτε εγω τις μετραω ...........