καμμια φορα ειναι γιατι τρωνε παραπανω απο οσο πρεπει.... τα ψαρακια ειναι αχορταγα ,αλλα δεν πρεπει να τρωνε πανω απο ενα φυλλαρακι..αντε δυο την μερα....φουσκωνουν μετα πολυ οι κοιλιτσες τους....
Printable View
καμμια φορα ειναι γιατι τρωνε παραπανω απο οσο πρεπει.... τα ψαρακια ειναι αχορταγα ,αλλα δεν πρεπει να τρωνε πανω απο ενα φυλλαρακι..αντε δυο την μερα....φουσκωνουν μετα πολυ οι κοιλιτσες τους....
Eμενα μου φαινεται οτι το αναποδο εγινε, μαλλον δεν ετρωγε πολυ, του τρωγε το φαι το αλλο που ειναι χοντρο, και αυτο ηταν αδυνατουλι... Κλαψ......
κριμα......ποσο καιρο το ειχες?
ενα μηνα περιπου...
καημενουλι.....
αυτο για την τροφη δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, παλια ειχα ενα χρυσοψαρο που μεχρι κ μπισκοτα του εριχνα κ εζησε παρα πολυ!! παντως οντως ειναι πολυ κριμα οταν πεθαινουν..κ στεκονται εκει μαραμενα....:(
ναι ρε γαμωτο...ειναι σαν μαραμενα μετα....εκει που ειναι τοσο λαμπερα....:(
παντως η γατα μας χαρηκε.. της ηρθε μεζες ουρανοκατεβατος.....
Για να πω την πικρή αλήθεια, αισθάνομαι πολυ πεσμένη που ειμαι στο γραφειο μου και δεν μπορώ να είμαι σε μια παραλία ..Εδώ μέσα στα χαρτιά μου, στα απαίσια λογιστικά και έξω να σκάει ο τζίτζικας και να νιώθω τόσο την ανάγκη να τα αφήσω όλα πίσω μου.
Ονειρεύομαι ξαπλώστρα, φραπεδάκι, βιβλιαράκι και το απέραντο γαλάζιο μπροστά μου να με προκαλει, να με προσκαλεί..
Δεν ξέρω πως νιώθω...έχω ανάμεικτα συναισθήματα...από τη μία νιώθω κατά το ήμισυ να έχω λίγο καλή διάθεση, από την άλλη και το άλλο μισό νιώθω να μην έχω κι επίσης νιώθω και μια ανησυχία...ελπίζω να επικρατήσει η καλή διάθεση και να δυναμώσει γιατί τώρα δεν φτάνει και να περάσω καλά...και να ξεμπερδευτώ επιτέλους... :(
Γεια σου Ηλιάννα... :) Λίγο εκτός είμαι γιατί όταν δεν έχω καλή διάθεση θέλω συνέχεια να κοιμάμαι...τυχαίνει σ' εσένα ή σε κανέναν άλλον αυτό; Όσο για το "αντε η καλή διάθεση να κατσει στα αυγά της σε ολους μας", από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!
Φιλάκια κι από μένα...
αισθανομαι ... πως τα πακετα τελειωνουν πολυ γρηγορα.....μου χουν μεινει μονο δυο τσιγαρα..:(