Το γεγονός οτι τα επαγγελματικά μου ειναι πολυ ασχημα κ δυσκολα, ενω στα προσωπικά μου, ολα ειναι τελεια. Κ ενω εαν δεν ειχα παρει βάρος, θα ειχα ενα προβλημα τώρα εχω δυο. Αλλα μαλλον πρόσχημα ειναι.. Την πάτησα..
Printable View
Το γεγονός οτι τα επαγγελματικά μου ειναι πολυ ασχημα κ δυσκολα, ενω στα προσωπικά μου, ολα ειναι τελεια. Κ ενω εαν δεν ειχα παρει βάρος, θα ειχα ενα προβλημα τώρα εχω δυο. Αλλα μαλλον πρόσχημα ειναι.. Την πάτησα..
Τραγικά λαθη, κ τωρα τα πληρώνω...
ευτυχώς, αυτή η εβδομάδα πήγε καλά-μείον 800γρ. και αρκετούς πόντους. βέβαια και η λίγη γυμναστικούλα φαίνεται απέδωσε! και περιμένω και περίοδο-άρα ένα γενικότερο πρήξιμο το έχω...θα δούμε την άλλη εβδομάδα!Quote:
Originally posted by Sora
yay~~ 92.8 σήμερα.
δεν περίμενα να δω το "2" στο 92 με τίποτα
elsa και εγώ μια από τα ίδια ήμουν. σε πόντους είχα μαζέψει αλλά από κιλά ήμουν παραπάνω. μην απογοητεύεσαι και συνέχισε. η προσήλωση ανταποδίδει ευχάριστα
Μπραβο έλσα! Απο ποια κιλα ξεκίνησες αν επιτρέπεται;Quote:
Originally posted by elsa15
ευτυχώς, αυτή η εβδομάδα πήγε καλά-μείον 800γρ. και αρκετούς πόντους. βέβαια και η λίγη γυμναστικούλα φαίνεται απέδωσε! και περιμένω και περίοδο-άρα ένα γενικότερο πρήξιμο το έχω...θα δούμε την άλλη εβδομάδα!Quote:
yay~~ 92.8 σήμερα.
elsa και εγώ μια από τα ίδια ήμουν. σε πόντους είχα μαζέψει αλλά από κιλά ήμουν παραπάνω. μην απογοητεύεσαι και συνέχισε. η προσήλωση ανταποδίδει ευχάριστα
Που έχετε χαθεί ολοι; Ελπιζω να ειστε καλα...
Ε είναι και καλοκαίρι... κάποιοι λείπουν, συμβαίνουν και διάφορα στην πολιτική ζωή οπότε ξημεροβραδιαζόμαστε σε άλλα sites, κάνουμε ατασθαλίες οπότε δεν τολμάμε να γράψουμε τι φάγαμε...
Τεσπα
Σήμερα απόγευμα ζυγίστηκα ολόγυμνος και βγήκα 83,1 άρα καλά είμαι διότι σαν να μου φαινόταν η κοιλιά να μεγαλώνει αλλά αφού η ζυγαριά και η μεζούρα μου λένε ότι δεν έβαλα... κάνα ανεμογκάστρι θα είναι!!! :bouncing:
Νερά, νερά.... πολλά νερά.... :smilegrin:Quote:
Originally posted by baklavas
Σήμερα απόγευμα ζυγίστηκα ολόγυμνος και βγήκα 83,1 άρα καλά είμαι διότι σαν να μου φαινόταν η κοιλιά να μεγαλώνει αλλά αφού η ζυγαριά και η μεζούρα μου λένε ότι δεν έβαλα... κάνα ανεμογκάστρι θα είναι!!! :bouncing:
Αυτό σε φουσκώνει μπακλαβά μου: το νερό!
όπως φαίνεται και στο τικεράκι 90.300 ήμουν, κάνω διατροφή περίπου 2 μήνες (26/5 ξεκίνησα) και έχω χάσει ακριβώς έξι κιλά. δε χάνω με γρήγορο ρυθμό, γιατί έχω θυροειδή, αλλά δε βιάζομαι κιόλας!Quote:
Originally posted by eleni1986
Μπραβο έλσα! Απο ποια κιλα ξεκίνησες αν επιτρέπεται;Quote:
Originally posted by elsa15
yay~~ 92.8 σήμερα.
Μπραβο, πολυ καλη απωλεια. Ζυγίστηκα κ εγω σημερα, απο 103,3 την περασμένη κυριακη, σημερα 102.2..
τέλεια! εγώ κάθε τρίτη ζυγίζομαι, οπότε...θα δούμε-νιώθω όμως πιο "ανάλαφρη"!!!
Έλσα, τα 90 ειναι το ανώτερο βάρος στο οποίο εχεις φτασει;
91.6. μείον 1,2....υπερβολικά πολύ και δεν μαρέσει XDQuote:
yay~~ 92.8 σήμερα.
ίσως έφτιαξε η ινσουλίνη. ίσως έφτιαξε ο μεταβολισμός. ίσως τρώω λιγότερο (αν και δεν το νομίζω). ίσως πρέπει να μειώσω αερόβια.
πφφφ. βάσανο όταν δεν χάνω, και βάσανο όταν χάνω περισσότερο. που να το έλεγα ο,τι θα γκρίνιαζα για κάτι τέτοιο XD
καλημέρα! για την ακρίβεια 90.300 ήμουν πριν 8 εβδομάδες περίπου...νομίζω λίγο παραπάνω πρέπει να ήμουν μετά τη δεύτερη γέννα μου-πριν 8 χρόνια δηλαδή. μετά το θηλασμό, έκανα δίαιτα, έφτασα περίπου στα 75 και μετά ξανά στην ανηφόρα...τώρα το έχω πάρει απόφαση, πάω καλά και δεν έχω ξεφύγει ούτε μια μέρα-παρόλο που ζούμε σε δύσκολους καιρούς, με πολύ αγχος και είναι και καλοκαίρι-όλο και κάποιος θα σε καλέσει ή θα χεις κόσμο στο σπίτι...αυτά. καλημέρα και πάλι και καλό κουράγιο σε όλους!!!!Quote:
Originally posted by eleni1986
Έλσα, τα 90 ειναι το ανώτερο βάρος στο οποίο εχεις φτασει;
κάνει και ζέστη-μήπως δεν πίνεις πολύ νερό? ίσως να είναι απώλεια νερού-αλλα αν είναι λίπος ακόμα καλύτερα! κι εγώ πάντα χάνω πιο πολύ στη μέση του κύκλου μου και λιγότερο προς το τέλος...αν έχανα βέβαια 1.200 την εβδομάδα θα ήμουν πενευτυχής! καλή συνέχεια εύχομαι!Quote:
91.6. μείον 1,2....υπερβολικά πολύ και δεν μαρέσει XDQuote:
yay~~ 92.8 σήμερα.
ίσως έφτιαξε η ινσουλίνη. ίσως έφτιαξε ο μεταβολισμός. ίσως τρώω λιγότερο (αν και δεν το νομίζω). ίσως πρέπει να μειώσω αερόβια.
πφφφ. βάσανο όταν δεν χάνω, και βάσανο όταν χάνω περισσότερο. που να το έλεγα ο,τι θα γκρίνιαζα για κάτι τέτοιο XD
Καλημερα ελσα!! Καλη εβδομαδα και καλο κουράγιο σε ολους!!
mpa elsa πίνω νερό, και χυμούς φυσικούς και γάλα και τσάι. είμαι πάνω από 3 λίτρα την ημέρα. το ένα προέρχεται όπως είπα από χυμούς, γάλα και τσάι, και τα υπόλοιπα 2 από νερό.
καλή αγωνιστική βδομάδα κορίτσια!
λοιπόν, συνεπής στο ραντεβού της τρίτης: κιλά 83.700 (-700γρ) και από πόντους -2.50 (1.5εκ.από στήθος και 0.5 από κάθε μπράτσο)-κατα τα άλλα τίποτα...700γρ βέβαια καλά ήταν, αλλά και λίγο παραπάνω δε θα με χάλαγε! οψόμεθα για τις 28 του μήνα!!!
Ελσα δεν είσαι πολλά κιλά, είναι πολύ καλή η απώλεια!! Κ εις κατώτερα, κιλά!!
σ'ευχαριστώ πολύ-επίσης...καλές κατηφόρες (κιλών πάντα)!!!
101.1 σήμερα, απώλεια 1.100 γραμμάρια σε μια εβδομαδα, περιμενα κατι καλυτερο γιατι κανω έντονη γυμναστικη καθημερινά κ τρώω λιγο.. Αλλα οκ! Ευχομαι την άλλη εβδομαδα να πέσω κατω απο τα 100, μακάρι..
eleni μια χαρά είναι. παραπάνω από μια χαρά. αλλά μην τρως λίγο από τώρα ρε συ.
όσο για το ότι θες να δεις το 9 σε καταλαβαίνω. στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ, τον επόμενο μήνα περιμένω να δω 8 μπροστά~
91,4 και χθες. 91,3 προχθές. μια χαρά δεν έχω παράπονο.Quote:
91.6. μείον 1,2....υπερβολικά πολύ και δεν μαρέσει XD
επόμενο ζύγισμα την παρασκευή που τελειώνει ο μήνας. αλλά γαμώτο παίζει να μην είναι της προκοπής XD. θα είμαι 1-7 μέρες πριν την περίοδο.
Well done sora!
καλησπέρα σε όλους! ας βάλω και γω τα εβδομαδιαία μου κατορθώματα, αν και αυτή την εβδομάδα είναι για κλάματα! μείον 400γρ-ούτε καν μισό κιλό και από πόντους έχασα 3 από τη μέση και 1.5 από γοφούς. στα άκρα μετρήθηκα παραπάνω από την προηγούμενη εβδομάδα, πράγμα που μάλλον σημαίνει κατακράτηση υγρών. στόχος εβδομάδας λοιπόν πιο πολύ νερό και μεγαλύτερη συνέπεια στην άσκηση, που λόγω ζέστης παραμέλησα ελαφρως! καλή συνέχεια και καλό κουράγιο!
Κ εγώ παρά την καθημερινή μου άσκηση, και την προσεγμένη διατροφή μου, έχασα περίπου 600 γραμμάρια και με ανησυχεί.. Θα δούμε..
91.7 σήμερα. :D -2.2.
αλλάζω το μπάννερ :cool:
http://swlf.lilyslim.com/H6dXp3.png
http://swlf.lilyslim.com/Tbutp3.png
http://swlf.lilyslim.com/9Gzfp3.png
89.9 σουρχομαι XD
κορίτσια μια χαρά είστε. δεν γίνεται η απώλεια να έχει σταθερό ρυθμό. το θέμα είναι όταν τελειώνει ο μήνας να υπάρχει έλλειμμα. είτε είναι 1 κιλό, είτε 2 είτε 5. δεν είμαστε μηχανές να μπορούμε να προγραμματίσουμε το πόσο ακριβώς θα χάσουμε.
ηρεμήστε και απολαύστε το. προσωπικά όσο πιο χαλαρή είμαι, τόσο λιγότερο απογοητεύομαι και ούτε κουράζομαι. πέρασαν πόσο? 6 μήνες από τότε που ξεκίνησα και νιώθω μια χαρα. επειδή ούτε στερήσεις είχα ούτε όμως υπερβολές.
και καλό μήνα για αύριο!
Sora μπράβο για την απώλεια! Κ εγώ μάλλον είχα κολλήσει, ίσως και με κατακράτηση,και σήμερα ήμουν 99,8! Χάρηκα πολύ που είδα κάτω από 100!
παίρνει αυτόματα boostάρισμα η αυτοπεποίθηση όταν αλλάζει το αρχικό νούμερο. πόσο μάλλον όταν τα 3 τα κάνεις 2 (ψηφία! XD)
μπράβο Ελένη!
Ετσι ειναι, ποσο περιμενα να το δω!!
Ελένη συγχαρητήρια!!!
Είναι μοναδικό συναίσθημα το να βλέπεις διψήφιο στην ζυγαριά μετά από πολύ καιρό...
Και εγώ το περίμενα πώς και πώς!
Εύχομαι σε όλους μας να φτάσουμε πολύ σύντομα τους στόχους μας!
Ευχαριστω!!! Μακάρι, το εχω μεγαλη ανάγκη να χασω κιλα...
Ευχαριστω!!! Μακάρι, το εχω μεγαλη ανάγκη να χασω κιλα...
καλημέρα και καλή βδομάδα!
ε όχι, δεν το περίμενα. με τίποτα. είμαι 1-4 μέρεσ πριν την περίοδο. δεν το περίμενα με τίποτα. γυμναστική δε έκανα μόνο 2 φορές τη βδομάδα που πέρασε. δεν το πίστευα. ζυγίστικα και στην δεύτερη ζυγαριά που με δείχνει είτε το ίδιο είτε περισσότερο. ε καλά τρελάθηκε και αυτή. με έδειξε πρώτη φορά -200γρμ από την κύρια ζυγαριά.
90,7! με χωρίζουν 800γρμ από το 8XD (90,5 η δεύτερη, αλλά δεν είναι της προκοπής XD)
υγ. κάνω λες και ήρθε το θαύμα επειδή έχασα κιλά σε εβδομάδα περιόδου. φaνταστείτε τι θα κάνω όταν δω το 8 και το 7 και το 6 και το 5 (απειλή!XD)
μπράβο σου! σχεδόν ακατόρθωτο-άθλος!!!!!:thumbup:
πριν την επόμενη δευτέρα σίγουρα θα δεις το 8 μπροστά!
Εγώ ζυγίστηκα ψες πρωί και ήμανε περίπου 81 (με ψιλοαφαγία το Σάββατο λόγω ζέστης και ΚΨΔ: Κακής Ψυχικής Διάθεσης)
Μετά από αυτή την χαρά έφαγα διάφορες μλκ το ζώον!!!
Μπραβο σε ολους! Πολυ καλές απώλειες!! Ποσο θελω να δω κ εγω το 8... Απο το 2008 εχω να το δω, ευχομαι αυτην τη φορα να το καταφέρω..
μετρήσεις τρίτης 4/8
βάρος 83.600 (+300γρ) και συνολικά μελιωση 2εκ.
δεδομένου ότι δεν έκανα καμιά παρασπονδία ελπίζω πως είναι παροδικό και τυχαίο...
συγχαρητήρια σε όλους! ελπίζω κάτι καλό και για μένα την άλλη τρίτη...
Ελσα λογω ζέστης, κατακράτηση θα ειναι.. Μην αποθαρρύνεσαι, ολα καλα θα πανε!
Εμενα με έδειξε 99 σημερα, ελπιζω να μη χάλασε!
Ποσο θελω να δω το 5 ααχ still 66 :/
Δε με παρηγορεί το μηνυμα σου!! Χαχα.. Ειναι η απόλυτη αντίθεση..
Χαχαχα οντως αλλα ο καθενας εχει το δικο του μετρο συγκρισης