καλησπερα σας!
Εχω μερες να μπω να γραψω και ομολογω μου λειψατε!
Σχετικα με μενα, το συνεδριο πηγε πολυ καλα! Η παρουσιαση πολυ καλη , ολα πολυ καλα!
Επεστρεψα και ξανακρυωσα και ημουν χαλια για αρκετες μερες. Η μεγαλη μου ειναι και αυτη μπουκωμενη και απο εχτες βηχει και η μικρη. Ο Δημητρης ελειπε αυτο το ΠαρασκευοΣαββατο και ετσι εμεις τα γυναικοπαιδα δεν πηγαμε πουθενα μειναμε σπιτι να αναρρωσουμε.
Και σας διαβαζω οτι ειστε στις μαυρες σας και πεσμενες αυτες τις μερες και θελω να φωναξω οτι θα ρθουν καλυτερες μερες βρε κοριτσια! αλλα η φωνη μου πνιγετε μεσα στις δικες μου αρνητικες σκεψεις και μαυριλες.....
Και η δικη μου αιτια της μαυριλας μου ειναι η ιδια...: τα κιλα μου!
Βαρεθηκα να μην μπορω να επιβληθω στον εαυτο μου! Καθε φορα που αισθανομαι ασχημα τρεχω να φαω οτι βρω μπροστα μου. ΚΑι μετα ξανα νιωθω ασχημα και μετα ξανα τρωω ενω δεν πειναω! ουφ! βαρεθηκα! Ξαναπηρα τα 5 κιλα που εχασα και δεν τολμω να ζυγιστω ξανα!
Προσπαθω να σκεφτομαι αισιοδοξα (και οχι αιδιοδοξα αν το θυμαστε) και να ανασκουμπωθω! Σκεφτομαι κινητρα για να μπορεσω να ξαναμπω σε προγραμμα διατροφης και το μονο που βρισκω ειναι ο γαμος της αδερφης μου τον Μαιο. Αλλα ξερετε τι λεω η γαιδαρα? ελα μωρε εχω ακομη καιρο μεχρι τον Μαιο!!! Αρνουμε αρνουμε αρνουμε!!!!
Γιατι ρε κοριτσια δεν μπορουμε να συγχρονισουμε την θεληση μας με την αποφαση μας και τις πραξεις μας? και να καταληξουμε στην διαθεση μας? και στο επιθυμητο αποτελεσμα!
Αλλα σκεφτομαι οτι δεν ειμαι αυτο που φαινομαι και οτι η αξια μου δεν ειναι αυτο που δειχνει η ζυγαρια. Μεσα στα χρονια εχω μαθει ποια ειμαι με τα αδυνατα και δυνατα μου σημεια. Γιατι ομως να χανομαι και να κολαω μεσα σε ενα νουμερο? μεσα σε μια μη εγκρατης συμπεριφορα απεναντι στο φαγητο? ε?
Και γιατι τα ρωταω ολα αυτα? Μαλλον μπερδεψα το ντιβανι της ψυχης με το η ζωη ειναι ωραια! Αλλα μου αρεσει αυτο το μπερδεμα! Η ζωη ειναι οντως ωραια! ακομη και για τις στιγμες που βρισκομαστε πανω στο ντιβανι και βγαζουμε τα εσωψυχα μας! ΚΑθε τι στην ζωη μας, μας κανει αυτο που ειμαστε, τον ττροπο που σκεφτομαστε και λειτουργουμε....
Εχουμε τοσα πολλα ομορφα πραγματα στην ζωη μας ας μεινουνε οι σκεψεις μας σε αυτα!
Πολυ μπερδεμενα σας τα λεω σημερα αλλα καπως ετσι ειμαι! χαχαχ
Ναταλιτσα μην απελπιζεσαι, εγω σε αγαπαω και σε αποδεχομαι οπως ακριβως εισαι! Και στα επανω σου και στα κατω σου! :)
Και ολες κοριτσια μου σας σκεφτομαι και σας υπολογιζω για δικους μου ανθρωπους! Χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα!
Και μαλλον πρεπει να σταματησω καπου εδω γιατι σας ζαλισα με την πολυλογια μου!
Φιλακια γλυκουλες μου να εχετε ενα πολυ ομορφο Κυριακοαπογευματοβραδο!
Και μη το βαζετε κατω! Η ζωη ειναι ωραια!!!