-
Καλησπέρα κορτσούδια!! Χαθήκαμε λίγο!! Καλή Μεγάλη Βδομάδα να έχουμε χωρίς απογοητεύσεις!! Αννα μην ανησυχείς καμιά φορά η ζυγαριά ανεβαίνει ανεξήγητα, υπομονή!! Εγώ νηστεύω από σήμερα κ ψάχνω συνταγές κ τρόπους για να καλύψω τις ανάγκες μου σε πρωτεΐνη!!
Σας φιλώ!!
-
Που είστε αγαπημένες τώρα που πήρα τα πάνω μου μετά από την ΑΚΟΛΑΣΙΑ
π: γάλα κατσικίσιο ,1 αχλάδι ,λίγους ξηρούς καρπούς
δ1: αυγό
δ2: 2 αχλάδια κ λίγους ξηρούς καρπούς κ 2 δάχτυλα σοκολάτα μαύρη
μ: 2 γεμιστα,σαλατα πρασινη, τυρι φετα και απο πανω τρια δαχτυλα σοκολατα
α: χαλβας μακεδονικος κ γαλα
β: τοστ με κασερι κ μπροκολοσαλατα
-
<3 Ευγε Σουσουδένια!!!
Άντε παρέσυρέ μας και τρέλανέ μας!!!!
-
Καλησπέρα όμορφες!! Χριστός ανέστη!! Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φωτίσει τις καρδιές όλων μας και να μας φέρει γαλήνη ψυχής!!
Εγώ χάθηκα λίγο πήγα ένα ταξιδάκι για λίγες μέρες, πέρασα πολύ ωραία.
Διατροφικά φυσικά κ υπήρξαν φορές που ξέφυγα αλλά όχι τα τρελά πράγματα του παρελθόντος κ κυρίως έφαγα ως εκεί που ήθελα και αυτά που ήθελα χωρίς τη νοοτροπία α είμαι ταξίδι πρέπει να τα φάω όλα ή αφού έφαγα εκτός προγράμματος θα συνεχίσω να τρώω έτσι. Μέχρι κ ταχινόμελο κουβάλησα μαζί μου :P Έκανα κ γυμναστικούλα όσο μπόρεσα.
Μπράβο Μανταμίτσα συνέχισε έτσι!!
Άντε να μπαίνουμε όλες σε πρόγραμμα πάλι!! :love:
-
γεια σου πινκιο! ευχαριστω μαρουλενια!
σημερα
12: 1 ποτηρι γαλα,1 φετα τσουρεκι, 1 αχλαδΐ
230: πουρες, 2 μικρα μπιφτεκακια,σαλατα πρασινη
4: 3 μικρα σουτζουκ λουκουμ κ λιγα αμυγδαλα
9: 1 μεγαλο βραστο κολοκυθακι σαλατα, μια φετα ψωμι με κασερι
-
Στεναχωριέμαι πολύ που χαθήκαμε :sniff:
-
εγω εδω ειμαι. απλα δν προσπαθησα κ πολυ για τριαδες αυτες τις μερες. αλλα εδω τριγυρναω για μουχαμπετι πρωτη ειμαι!!!
-
Ε άντε λοιπόν να μαζευόμαστε!!
Ας κάνω την αρχή!!
Σουσουκα δε πειράζει τριάδες, ξε-τριαδες να μας γράφεις :)
Σήμερα:
10:15 2 φέτες ψωμί+1 κ.σ. μέλι+1 κ.σ. ταχίνι+1 κουπάρα γάλα (πρωτοτύπησα)
13:30 1 λεπτή φετούλα ψωμί (άκυρο αλλά μετά το τζιμ πήγα για καφέ απρόοπτα κ έπρεπε να φάω λίγο υδατάνθρακα κ αυτό είχα πάνω μου :P )
15:00 250 γρ μακαρόνια ολικής+1 κονσέρβα τόνο σε νερό+μανιτάρια+κόκκινη σάλτσα+1 μπολ μαρούλι με λίγο λάδι
18:00 1 γιαούρτι 2%+1 μήλο+3 κομμάτια σοκολάτα 96% κακάο+ 1 χούφτα καρύδια+ λίγα στραγάλια
21:15 1 μπουκάλι κεφιρ (500 ml) + 1 πορτοκάλι + 1 μεγάλη χούφτα αμύγδαλα
Την Κυριακή θα τολμήσω να ζυγιστώ να δω τι παίζει κ από 'κει :P
-
-
Καλημερα κοριτσια ομορφα! Μου ελειψε η παρεα μας, εχω πολυ καιρο να μπω. Με εχει ρουφηξει το αγχος της καθημερινοτητας ρε γαμωτο. Η αναζητηση δουλειας, τα οικονομικα.. Τεσπα καταλαβαινεται. Εσεις πως ειστε? Διαβασα τα μηνυματα σας και ειδα οτι σε γενικες γραμμες καλα τα πηγαινετε ολες. Εγω κοριτσια μου σχετικα με την διατροφη μου, μια ετσι μια αλλιως. Απο την μερα που ξεκινησα να γραφω σε αυτο το φορουμ, πρεπει να πηγαινουν 2 με 3 μηνες, δεν εχω χασει ουτε γραμμαριο. προσεχω αρκετα, παω γυμναστηριο, δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Εκει κολλημενη στα 84 με 85. Ρε κοριτσια σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο σχετικα με την διατροφη μου. Ειστε τοσες εδω που εχετε χασει κιλα. Ξερω οτι ο καθε ανθρωπος εχει τον τροπο του αλλα πειτε καμια συμβουλη. Καποιο πλανο? ποσες θερμιδες?
-
Σουσουκα συγχρονιστήκαμε, αυτό σε λέω μόνο....
Κι εμένα μου λείψατε...
Άννα ούτε εγώ έχω χάσει βάρος, αλλά θέλει υπομονή κι επιμονή. Εκτός από τη ζυγαριά δεν έχεις δει άλλη μεταβολή στις διαστάσεις σου;
Με τη μεζούρα πώς τα πας;
Εγώ δεν κάνω και καμμιά σοβαρή προσπάθεια τις τελευταίες μέρες αλλά θα αρχίσω να ξαναγράφω μήπως συνετιστώ...
σήμερα λοιπόν:
π. 2 φρυγανιές σίκαλης, ταχίνι με κακάο ένα ποτήρι γάλα
δ. 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 2 κριτσίνια ολικής
μ. 2 γεμιστές πιπεριές με ρύζι και κιμα, κουνουπίδι, τυρί αγελαδινό
α. μία σοκοφρέτα μπλε, 3 μπισκότα με βρώμη και κακαό
β. δύο γεμιστά, γραβιέρα λίγο λουκάνικο κοτοπουλο
-
Σερπαντίνες και κομφετί για μαρουλ κ σουσουκα!! Μπράβο κορίτσια για τα ευχάριστα νέα!!
Μαρούλ μη τρως λουκάνικα ρειιι μόνο εγώ λείπω από εκεί μέσα!
-
Σερπαντίνες ιντιντ!!
Α ρε σουσου... Μην απογοητεύεσαι θα κάνει κι επίσημη εμφάνιση...
Κοτίσια ήταν μωρέ πινκιω.. και χωρίς γλουτένη... κι αυτά πειράζουν;;
Ουφ...
Σήμερα που λέτε:
π. 2 φρυγανιές σικαλης 2κτγ ταχινι με κακάο 1 καρότο, εβαλα κι ένα ποτήρι γάλα, αλλά ξέχασα να το πιω
δ. 2 σύκα ξερά, 10 στραγάλια 4 κριτσίνια ολικής
μ. πατάτες φούρνου 2 κομμάτια λουκάνικο χωριάτικο (το φαγα και με εφαγε) μαρούλι σαλάτα και φέτα αγελαδινή, 4 σοκολατάκια μαυρα(υπερβολή)
α. 1 ποτηρι κοκα κολα ζιρο
β. το ποτήρι το γάλα που ξέχασα στο πρωινο και πηγα να φάω και μερικές φράουλες αλλά δεν κατεβαινε μπουκιά και εμεινα στις 2
-
Καλησπέρα κορίτσια! Ας ξεκινήσω πάλι κ εγώ να γράφω την διατροφή μου και αν έχετε καμιά συμβουλή για καμιά αλλαγή προς το καλύτερο πείτε μου.
Πρωί: 2 φετες ψωμί τοστ ολικής με 1 φέτα γαλοπούλα, 2 αβγά βραστά, 1 κσ. κοτατζ
Σνακ: 1 φλιτζ. φράουλες
Μεσημέρι: 1 μπριζόλα στα κάρβουνα, μια σαλάτα ντομάτα κρεμμύδι με λίγο λάδι
Το απόγευμα θα πάω γυμναστήριο. Τι λέτε να φάω μετά και επίσης τι προτείνετε για βραδινό?
-
αφού το ζητάς θα σου πω την γνώμη μου.
λεπτομέρειες τώρα δν λέω οτι δν έφαγες καλά απλά γράφω την γνώμη μου έτσι όπως τα χω καταλάβει.
το πρωί θα μπορούσες να φας κ ένα φρουτάκι ,κ να μην φας το κότατζ ας πούμε ή τα αυγά.
για σνακ θα μπορούσες να προσθέσεις κάποια ξηροκάρπια(3-4 αμύγδαλα) και να έτρωγες εκεί την παραπανίσια πρωτείνη(τα αυγά ή το κότατζ)
για μεσημεριανό χρειαζόσουν λίγο υδατάνθρακα, 1 φέτα ολικής ή λίγο ρύζι ή μια πατάτα βραστή ή λίγο μακαρόνι ολικής.
πριν το γυμναστήριο μπορείς να φας ένα φρούτο κ μετά ένα γιαούρτι ή αυγό.
αν δν μας νοιάζει τι θα φάμε πριν κ μετά το τζιμ, φάε απλά ένα φρούτο κ λίγους ξηρούς καρπούς.
για βράδυ δν ξέρω τι σου περισσεύει στο ψυγείο αλλά προσπάθησε να κάνεις τριάδα.(υδατάνθρακα-πρωτείνη-φυτικές ίνες)
-
Ευχαριστώ μανταμ σου σου! θα φάω ένα φρουτάκι πριν το γυμ 10 ξηροκάρπια μετά κ το βράδυ θα φάω σαλάτα, ντάκο κ λίγο κότατζ.
-
Hello girls!!
Μαρουλ το λουκάνικο είναι λουκάνικο όπως κ να χει, διάβασε μια ετικέτα συστατικών κ θα καταλάβεις τιγκα στα συντηρητικά κ τα πρόσθετα, κρέας ελάχιστο κ από ποιότητα βραστα. Στο λέω γιατί εγώ νοιάζομαι πολύ για την ποιότητα αυτών που τρώω κ προσπαθώ να το εμφυσήσω και στους γύρω μου! :yes:
Άννα το ίδιο με τα λουκάνικα ισχύει κ για τη γαλοπούλα (καλά ντε μη βαράτε). Μου άρεσαν οι προτάσεις της Σουσου κ συμφωνώ. Όσο για πριν κ μετά το τζιμ παίζει ρόλο κυρίως τι είδους γυμναστική κάνεις. Αν κάνεις βάρη μισή με μία ώρα πριν κ μετά θέλει υδατάνθρακα. Ιδανική επιλογή είναι η μπανάνα(μισή πριν, μισή μετά) κ τ' αμύγδαλα. Ο υδατάνθρακας δίνει ενέργεια πριν κ αναπληρώνει το γλυκογόνο που χάθηκε μετά. Αν όμως κάνεις αερόβια μόνο εστίασε στην πρωτεΐνη μετά, ιδανική επιλογή το αυγό ή το σκέτο γιαούρτι.
-
Καλησπέρα όμορφες! Πως είστε? Ευχαριστώ πολύ για τις διατροφικές συμβουλές που μου δίνετε!
Pink έχεις απόλυτο δίκαιο για τα αλλαντικά κ τα λουκάνικα. Βέβαια αν τρως τοστάκι το πρωί μια φετούλα γαλοπούλα το νοστιμίζει κακά τα ψέματα:saint:
Λοιπόν ας κάνω την καθημερινή αναφορά:D
Πρωί. Ενα τοστ ανθότυρο γαλοπούλα
Σνακ. Ενα καπουτσίνο
Μεσημέρι. Μια πατάτα βραστή, ντοματοσαλάτα, μισό κοτατζ
Σνακ. Ενα γιαούρτι κ μια μπανανα
Βραδινο. Μια πατατα, μανιταρια ψητά, λίγο φέτα
Αυτά. Εκτος απο το πρωινό σνακ που ήπια σκετο καφέ χωρίς φρουτάκι καλά δεν τα πήγα??
-
Μια χαρά! Στο τοστ σου βάλε κ λίγο ντοματούλα κ θα 'σαι κομπλέ!!Μπορείς να φας όμως κ λίγο παραπάνω. Ειδικά από άποψη πρωτεΐνης. Π.χ στο μεσημεριανό ή στο βραδινό να έβαζες κ έναν τόνο. Είσαι ακόμα στην αρχή της απώλειας κ το θέμα είναι να μάθουμε τον οργανισμό μας να χάνει τρώγοντας για να είναι κ πιο εύκολη η συντήρηση μετά!! :)
-
Καλημέρα κορίτσια μου, καλό μήνα να έχουμε...
Τόσο χάλια τα λουκάνικα ε... και πόσο μου αρέσουν...
Πάντως δεν μπορώ να μπω σε σειρά με τίποτα, δεν έχω όρεξη καθόλου, ούτε να σκεφτώ.... Χθες για παράδειγμα
δεν ήθελα να ετοιμάσω πρωινό...
8.30 κουλούρι ολικής με ανθότυρο και λίγη γαλοπούλα
10.30 φρεντο εσπρέσο μέτριο
17.00 3 κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά και ρύζι, τυρί 2 βουκιές ψωμί μαύρο 2 σοκολατάκια μαυρα
21.00 2 τοστ με δύο φέτες κασέρι μισό προβειο γιαουρτακι 2 καρότα
λίγο πιο μετά φαγώθηκα τσιμπησα κάτι μπισκότα που πήρα για τον άντρα μου... είχα δύο συσκευασίες μικρές, η μία πάει
τα ξηροκάρπια όπως τα έβαλα στην τσάντα μου έτσι δεν τα βγαλα.... τα μήλα όπως τα ειχα στο ψυγείο μου έτσι τα αφησα...
-
Υπομονή Μαρουλ μου κ καλή δύναμη!! Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο, έχω περάσει κ εγώ αυτές τις διαθέσεις: ενοχές- δε θέλω να κάνω τίποτα. Κάποια στιγμή θα έρθει η απόφαση, δε θα 'ναι εύκολο αλλά θα σου φαντάζει κάπως πιο εφικτό!
Εγώ σήμερα έξω στη ταβέρνα έφαγα πολύ καλά σαλάτα, ψαρονέφρι κ ψητά μανιτάρια. ΑΛΛΑ μετά έφαγα κ ένα Frozen yoghourt που το λαχτάρησα. Εντάξει θα μαζευτώ μωρέ που θα παει :P
-
μαρουλενια ρε συ δεν εφαγες πολυ.καλα μου φαινεται εμενα.
ρε συ πινκ ποτε θα ερθει αυτη η αποφαση? νιωθω οτι εχω μπει σε ενα τρενακι τρομου κ δν εχει σταση ουτε επιστροφη
-
πολύ δεν έφαγα, αλλά έφαγα ότι ώρες να' ναι και το βράδυ έφαγα και τα μπισκότα... και ήταν καθαρά βουλιμικό, δεν τα είχα ανάγκη, ειχα μόλις φάει, ήμουν οκ.. Απλά ήθελα να τα φάω γιατί έτσι...
Σουσου ελα να κατεβούμε από το τρενακι... Τα φοβάμαι τα τρενάκια...
Δες το πινκιώ μας τι κατέκτησε και τι ωραίο αγώνα κάνει ακόμα κι εμείς μπορούμε μαζί της.
Άντε έλα να κατεβούμε από το τρενάκι!
-
Καλημέρα κορίτσια. Την τελευταία εβδομάδα είμαι σκατά. Ενω είχα 2 και μήνες που πρόσεχα, δεν είχα βουλιμικά, έχανα κάνα γραμμάριο ή τουλάχιστον έμεινα εντελώς σταθερή, όλα αυτά αυτή την εβδομάδα τα χάλασα. Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και από 84 είμαι 86 κιλά. Έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ. Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, σκέφτομαι αφού δεν τα έχω καταφέρει τόσο καιρό με ψυχοθεραπεία κιολας δεν πρόκειται να τα καταφέρω ποτέ. Γιατί κορίτσια? Τι μου συμβαίνει κ δεν θέλω να χάσω βάρος? Γιατί βάζω εμπόδια συνεχώς?
-
λες Μαρουλένια να θέλω να πέσω απτο τρενάκι κ να παχαίνω και να φουσκώνω για να πέσω στα μαλάκα? μακάρι να πηδήξουμε κ οι δύο.
Άννα δν ξέρω τι να σου πω. η ψυχοθεραπεύτρια σου τι σου λέει? καταρχάς πρώτος στόχος σου δν είναι να κόψεις τα βουλιμικά? γίνεται κ να τα κόψουμε στην αρχή κ να χάσουμε βάρος?? μήπως ματαιοπονούμε αν περιμένουμε να χάσουμε? ξέρω, τουλάχιστον θα ηταν κάτι να μην προστίθενται κιλά και να διατηρούμαστε. νομίζω οτι θέλει λίγο υπομονή. συνέχισε την προσπάθειά σου και θα έρθει κάποια στιγμή κ η επιβράβευση. μπορεί να έβαλες κιλά αλλά το σώμα σου πως το νιώθεις? μήπως έχει αλλάξει προς το καλύτερο?
-
Κορίτσια καλησπέρα!!! Παρουσιάζω επεισόδια από το 2012... Εχω απελπιστεί κ εχω κουραστεί!! Έφτασα στα δυο άκρα μέσα σε αυτά τα χρόνια!! Από 55 κιλά που ήμουν μια ζωή πήγα 68... Και ξαφνικά μέσα σε 4 μήνες έπεσα στα 46.... Ουτε περίοδο δ ειχα για 6-7 μήνες ουτε διάθεση για τίποτα... Εχανα φίλους, παρέες, την σχέση μου... Κατάφερα να ανέβω 58 κιλά και έγινε το θαύμα.. Έμεινα έγκυος...!!! Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου στείλει ο θεός... Πίστευα πως μια εγκυμοσύνη θα τα σταματούσε όλα και θα μου έδινε την χαρά κ την δύναμη να σταματήσω... Όχι όμως... Είμαι στον 7ο και ακόμα το φαγητό ειναι ένα μόνιμο πρόβλημα για μένα..... Προσπαθώ ν προσέχω κ να τρέφομαι υγιεινά, και όταν δ τα καταφέρνω καταλήγω στην τουαλέτα κ ύστερα πάλι στο υγιεινό φαγητό για να πάρει το μωρό.. Αυτό δ το βγάζω... Την λαιμαργία δ μπορώ να την διώξω όμως από την καθημερινότητα μου κ δ ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω...!!! Δ το γνωρίζει κανεις, ουτε καν ο σύζυγος μου... Τωρα λόγω της εγκυμοσύνης ειναι κ πιο δικαιολογιμενοι οι εμετοί.. Ευτυχώς όμως δ εχω πια τόσο χώρο στο στομάχι...!!! Χρειάζομαι βοήθεια δ αντέχω άλλο.... Πριν μείνω έγκυος ειχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία πολύ έντονα γιατί δ έβλεπα τέλος της κατάστασης αυτής..!! Τωρα εχω λόγω ν υπάρχω.. Όχι έτσι όμως!!!!! :(
-
Καλησπέρα Λέλουδο και καλώς ήρθες στην παρέα. Όπως θα διαπίστωσες όλες και όλοι εδώ αντιμετωπίζουμε ο καθένας το πρόβλημα του αλλά όλοι μαζί έχουμε έναν κοινo παρονομαστή, το φαγητό! Το λέω αυτό για να καταλάβεις ότι ναι μεν είναι κάτι δύσκολο αυτό που περνάς, αλλά είναι κάτι αντιμετωπίσιμο και το περνάει πολυς κόσμος δυστυχώς. Χίλια μπράβο για το μωράκι που περιμένεις και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εμένα η άποψη μου είναι να βρεις κάποιον ειδικό να μιλήσεις άμμεσα. Ειδικά σε αυτην την περίοδο της ζωής σου η διατροφή παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην υγεία την δική σου και του μωρού. Μίλα, μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα ή τουλαχιστον θα γίνει μια καλή αρχή. :)
-
http://www.paidorama.com/diatrofikes...gkimosini.html
εδώ λέει κάμποσα πράματα για τις διατροφικές διαταραχές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, διάβασέ το αν θες.
λέλουδο είναι αρκετά περίπλοκο αυτό όλο που περνάς για να το περάσεις μόνη σου. μίλα με τους δικούς σου κ με κάποιον ειδικό.
κ εμείς εδώ είμαστε να μας λες τα νέα σου.
-
Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά!
Επειδή πάνω κάτω ο κοινός παρονομαστής είναι η ανησυχία- διερώτηση "γιατί δε χάνω κιλά, γιατί δε το παίρνω απόφαση, γιατί βάζω εμπόδια στον εαυτό μου;" θέλω να σας πω ότι η στιγμή αυτή για κάθε άνθρωπο έχει διαφορετικά. Η στιγμή που λες ως εδώ φτάνει. Κάποιοι άνθρωποι με το που δουν 2 κιλά πάνω στη ζυγαριά ξεκινούν να προσέχουν. Εγώ έπρεπε να φτάσω τα 95 για να το καταλάβω. Συγκεκριμένα εγώ ξεκίνησα επειδή για χάρη της σχολής έπρεπε να τραβήξουμε ένα βιντεο κ είδα τον εαυτό μου και είπα δε μπορεί να 'μια έτσι! Δε το 'βλεπα στον καθρέφτη. Ανεβαίνω στη ζυγαριά, είχα να ζυγιστώ μόλις ένα μήνα κ όμως ήμουν +10 κιλά από την τελευταία φορά. Πάω σε ενδοκρινολόγο βρίσκω το θεματάκι με τον θυρεοειδή και ξεκινάω. Είχα κουραστεί να χάνω εμπειρίες στη ζωή μου (από το πιο απλό να πάω στη θάλασσα με φίλους) λόγω των κιλών. Ήμουν μικρή,21 χρονών, δεν ήξερα πολλά(πίστευα ας πούμε ότι τα κιλά θα έπρεπε να εξαφανίζονται από τη ζυγαριά, σε λιπομέτρηση κ μεζούρα ούτε πήγαινε το μυαλό μου, σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τρώω 1200 θερμίδες, να κόψω το βραδινό κλπ) ούτε κ συνειδητοποιημένη καλά καλά ήμουν. Απογοητευόμουν τρελά που ένιωθα να λιμοκτονώ κ δεν ερχόταν η απώλεια στη ζυγαριά. Ώσπου επισκέφθηκα μια υπέροχη διαιτολόγο-επιστήμονα κ μ άνοιξε τα μάτια. Κορίτσια μου έχετε στα συν ότι έχετε μια καλή ηλικία και είστε διαβασμένες, ψαχτείτε, μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει χωρίς να τη ζείτε εξαιτίας των κιλών ή αποδεχτείτε τον εαυτό σας κ αποφασίστε ότι τα κιλά δεν είναι πρόβλημα κ δε θα σας σταματούν από τίποτα. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό για αυτό κ αποφάσισα να τα χάσω.
Λέλουδο καλώς ήρθες! Και εγώ όπως κ τα κορίτσια θα σου πρότεινα να επισκεφτείς κάποιον ειδικό για να κάνεις το καλύτερο κ για σένα αλλά κ για το πλασματάκι που θα φέρεις στον κόσμο!! Με το καλό και συγχαρητήρια!!
-
Βάζω τα δυνατά μου η αλήθεια ειναι!! Εχω 2 μέρες προσέχω τις μερίδες μου για να μην αναγκαστώ να κάνω εμετό !!! Κ αν νιώθω. Ότι ακόμα πεινάω, τρώω άπειρα φρούτα κ νερό !! Αλλα μετα πεθαίνω στις καούρες λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης που εχω :( μένω σε επαρχία και δ υπάρχει κάποιο κέντρο εδώ να απευθυνθώ και την οικονομική δυνατότητα να παω σε άλλη πόλη να βρω κάποιον ειδικό να με βοηθήσει!! Γνωρίζω το πρόβλημα μου γιατί και εγω επάγγελμα υγείας σπούδασα κ ξέρω πολύ καλα τις συνέπειες!!! Ειχα γράψει κ πιο παλιά εδώ πριν από 1,5-2 χρόνια περίπου και θυμάμαι με βοήθησε αρκετά!! Γι'αυτο έγραψα και τωρα.. Για κάποιον λόγο νιώθω πιο δυνατή κ κάπως κρατιέμαι!!! Χθες μιλούσα με μια πολύ καλή φίλη και μου εμπιστεύτηκε πως για πρώτη φορά έκανε εμετό γιατί ένιωσε τύψεις για το φαΐ που έφαγε... Πόνεσε τόσο πολύ η καρδιά μου και φοβήθηκα μην μπει στο τρυπάκι χωρίς να το καταλάβει κ ζήσει όλο αυτό που έζησα κ εξακολουθώ να ζω!! Ήταν η μόνη που τελικά μίλησα για το δικό μου πρόβλημα... Θέλοντας να βοηθήσω αυτήν βοήθησα λίγο κ τον εαυτό μου!! Ειναι τρομακτικό το ποσο εθιστικό μπορεί να γίνει το πιο απλό πράγμα στον κόσμο... Το φαΐ... Ναρκωτικό
-
λέλουδο δν ξέρω ρε συ κ το να παραφουσκώνεις το στομάχι σου με νερό κ φρούτα αν είναι καλό. προσπάθησε κ αυτό να το αποφεύγεις όσο το δυνατόν. καλό πάντως είναι να ξεγελάς την πείνα σου με φρούτα κ να πίνεις πολύ νερό κατά την διάρκεια της μέρας αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. γιαυτό παθαίνεις καούρες μάλλον.
τι καλά που μπορέσατε να μιλήσετε η μία στην άλλη. ελπίζω να βοηθήσετε η μία την άλλη. πχ να πάτε μαζί να βρείτε κάποιον ειδικό.
-
Καλημέρα κορίτσια μου. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Εγώ σήμερα το πρωί έκλεισα ραντεβού με ενδοκρινολόγο ώστε να κάνω ορμονολογικές εξετάσεις αλλά και για θυροειδή. Θέλω εδώ και 2 μήνες να τις κάνω αλλά δεν ήταν σε ισχύ η ασφάλειά μου. Οπότε τώρα που ανανεώθηκε 1η Μαίου έκλεισα αμέσως ραντεβού. Αυτό τον μήνα έχω ήδη 5 μέρες καθυστέρηση αλλά εχθες με πόναγε πολύ η κοιλιά μου οπότε υπολογίζω ότι σήμερα ή αύριο θα αδιαθετήσω. Μακάρι, δεν θα αντέξω πάλι 3 μήνες χωρίς περίοδο. Τα κιλάκια σταθερά και ακατεβατα στα 84 εδώ και μήνες!
-
Καλησπέρα κορίτσια μου,
δε σας ξεχνώ... αυτός ο μήνας προβλέπεται φορτωμένος.. Ελπίζω να μην αφήσω πουθενά τα κόκαλά μου...
Χθες που λέτε:
11.00 μια μπαγκέτα μαύρη με κοτόπουλο ψητό και ρόκα
16.30 ρύζι και κρέας χοιρινό μαγειρεμένο στη γάστρα, ένα ποτήρι χυμό, 2 σοκολατάκια μαύρα
21.00 ρύζι καρότο, μπιζέλια, πιπερια βραστά, λίγη κρέμα τυρί
-
Τα φρούτα βοηθάνε πολύ η αλήθεια ειναι!!! Κάτι που δ μπορώ να πω για το νερό γιατί επιδεινώνει τις καούρες !!! Τα φρούτα όμως σωτηρία!!!!!!! Κ για την πείνα κ για τις καούρες!!! Σήμερα δ μπορώ ν πως πως ξέφυγα πολύ στο φαγητό μου!!
Πρωί: τοστ γαλοπούλα κ γκούντα
Μεσημέρι: πατάτες με κεφτέδες στον φούρνο κ σαλάτα ντομάτα αγγούρι
Απόγευμα: ένα μπούτι κοτόπουλο στον φούρνο με λίγη ντομάτα
Βράδυ: μισή μερίδα από τις πατάτες κ τους κεφτέδες από το μεσημέρι..
Στο ενδιάμεσο φρουτάκια!! :)
-
Καλησπέραααα κ εγώ εδώ είμαι!!
Μαρούλι έφαγες ωραίααλλά ξέρεις ότι έπρεπε να φας παραπάνω, κανά 2 σνακ ενδιάμεσα. Να σε προσέχεις αφού έρχονται δύσκολα!
Λέλουδο πολύ καλά :)
-
Καλημέρα όμορφες! Λοιπόν να σας πω τα νέα μου. Καταρχάς το πιο σημαντικό, ότι αυτό τον μήνα αδιαθέτησα στην ώρα μου! Μετά από πολύ καιρό που αδιαθετούσα μια στο τρίμηνο, άντε 2μηνο στην καλύτερη, χθες αδιαθέτησα μετά από 33 μέρες από την προηγούμενη περίοδό μου!! Δεύτερον, εχθές πήγα στον ενδοκρινολόγο και μου έγραψε εξετάσεις ορμονολογικές και θυροειδή τις οποίες πρέπει να κάνω 2η με 4η μέρα περιόδου. Συμπτωματικά μόλις επέστρεψα σπίτι από τον γιατρό αδιαθέτησα οπότε αύριο πάω να μου πάρουν κ αιματάκι! Οπότε μέσα στον μήνα παίρνω και τα αποτελέσματα και θα ξέρω τι μου γίνεται. Τώρα, σχετικά με την διατροφή, ο γιατρός μου είπε ότι οι γυναίκες που έχουμε πολυκηστικές το σώμα μας λειτουργεί σαν των διαβητικών οπότε και τέτοια διατροφή πρέπει να ακολουθήσω. Μου εξήγεισαι και τι γίνεται με την ινσουλίνη και όλα τα σχετικά στο σώμα λόγω των πολυκυστικών αλλά ας μην τα αναλύσω τώρα είναι κ πολλά. Θα σας πω τι έφαγα εχθες και γενικά κάπως έτσι θα είναι η διατροφή μου ώστε το σώμα μου να μπορέσει να χάσει λίπος
Πρωί. Γάλα με μισή κούπα δημητριακά ολικής
Σνακ. 2 φρυγανιές ολικής με 30γρ. τυρί λίγων λιπαρών και μισό αγγούρι
Μεσημέρι. Ένα πιάτο φακές με 3κ.γ λάδι ωμό , με 60 γρ τυρϊ λίγων λιπαρών, μια σαλάτα ντομάτα κ αγγούρι κ 5 ελιές και ένα φρούτο εγώ έφαγα μήλο
Σνακ απόγευμα. Μισή μπανάνα και 1 πλακίτσα από σοκολάτα με 70% κακάο(περίπου 15γρ.)
Βράδυ. Βγήκα έξω σε γιορτή μιας φίλης και έφαγα μπόλικη σαλάτα πράσινη, μισό στήθος κοτόπουλο ψητό και μια πηρουνιά κολοκύθια τα οποία επειδή ήταν τηγανιτά κ είχαν αλεύρι γύρω τους δεν έφαγα ψωμί ή άλλο αμυλούχο.
Αυτά κορίτσια μου.
-
Άννα καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!! Ωραία η διατροφή σου!! Το μόνο που θα άλλαζα είναι το φρούτο από το μεσημέρι θα το έβαζα το πρωί. Απ' όσο ξέρω δεν είναι καλό γενικά να τρώμε το φρούτο μετά το μεσημεριανό.
-
Και εγώ έτσι πίστευα pink αλλά ο γιατρός μου το έβαλε εκεί στο μεσημεριανό. Κάτι κάνει με τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Τώρα να στο εξηγήσω περαιτέρω δεν θυμάμαι!
-
Καλημέρα Σου Σου! Σε γενικές γραμμές καλά τα πήγες. Όσο για το αναψυκτικό αν το πίνουμε σπάνια δεν νομίζω ότι κάνει τόσο κακό. Κ εγώ αναψυκτικά δεν πίνω ποτέ, δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά μια φορά στο 2μηνο μπορεί να τύχει να πιω, σιγά! Από αυτό σίγουρα δεν πάχυνα! Χαχαχαχα..
Εμένα εχθές η μέρα μου ήταν η εξής:
Πρωι. Μισή κουπα δημητριακά ολικής με γάλα, ελληνικό με 1κγ. ζάχαρη καρύδας
Σνακ. 2 φρυγανιές ολικής και 30γρ μίλνερ,μισό αγγούρι
Μεσημέρι. 3φλ. τσαγιού μακαρόνια ολικής, 90 γρ. τυρί κ σαλάτα ντομάτα,αγγούρι
Σνακ. Ένα χυμό φυσικό πορτοκάλι
βράδυ. Μισό ντάκο κριθαρένιο, 60γρ. τυρί, ένα αβγό, μιία ντομάτα
Αυτά!
Ελαιόλαδο τρώω συνολικά 3 κσ. την ημέρα.
-
Ας γράψω και τα σημερινά μου..
Πρωι. Ένα κομμάτι τυρόπιτα σπιτική με φύλλο
Σνακ. Ένα μήλο κ 15γρ. σοκολάτα 70% κακάο
Μεσημέρι. Ψάρι ψητό και 3 μικρές πατάτες φούρνου, σαλάτα αγγούρι ντομάτα
Σνακ. Ένα ακτινίδιο, τα υπόλοιπα 15γρ. της σοκολάτας
Βράδυ. Μισό γιαούρτι πρόβειο, μια μπανάνα