σκεφτομαι οτι η ελλαδα καταντησε τα σκατα της ευρωπης (κυριολεκτικα)! μεγαλωμενος στην αθηνα, μια ζωη μεστη ρουτινα, λες και ειμαστε σε καραντινα, ενω οι αλλοι εξω τα περνανε φινα. κωλοχωρα ολοι σκατα γιναμε!
Printable View
Μέσα στο φόρουμ εννοείς ή κλεισμένους στα σπίτια τους;
Τι να πεις, μας έχεις καταπιεί η δίνη της κρίσης και ο κόσμος παλεύοντας να τα φέρει βόλτα με ένα τσακισμένο, υπερφορολογημένο εισόδημα, με την ακρίβεια τριγύρω να θερίζει, περιορίζει αλύπητα τα έξοδά του και περικόπτει ακόμα και από τη διασκέδαση.
ΚΕΝΟ, έχεις ρέντα.
thanks φιλε, προσπαθω να ξαναγραφω στιχους γενικα, σκεφτομαι να κανω και brutal vox ή ραψ σε συγκροτημα, μονο που δεν υπαρχει συγκροτημα.
Προσπαθείς έλεγε ο Κου στον Καν να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος αλλά στην ουσία είσαι το ίδιο τρελός με όλους. Από μία ιστορία.
οτι η ζωη ειναι μεγαλη κ εχουμε να κανουμε τοσα πολλα!
Σκέφτομαι ότι μεγάλωσα σαν σκλάβος και οτί όταν αντέδρασα το πρόγραμμα μου έβαλε μπρός τη λειτουργία αυτοκαταστροφής.
σκεφτομαι μια γκοθου με καστανοξανθα κοντα μαλλια ανακατωμενα αλλα ισα, πρασινες ματαρες, και καλοσχηματισμενο μπουστο (κι οχι μπουτσο). επισης σκεφτομαι ποσο γαματο ειναι να εισαι απεθαντος, γαμας και γδερνεις το βραδυ κανωντας οτι θελεις, σε πυροβολανε και συνεχιζεις, πινεις και το αιμα για κολατσιο.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση του νόμου των πιθανοτήτων
Το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση του νόμου των πιθανοτήτων
Αναρωτιέμαι πως είναι να είσαι ασέξουαλ.
Εγώ αναρωτιέμαι πως θα είναι ο κόσμος όταν θα έχω φουντάρει για τα καλά.
Μπορεί να είναι καλύτερος! Για σκέψου το... ένας μαλάκας λιγότερος!
Τα εξεπίτηδες θέματα, τις εξεπίτηδες λέξεις. Την και καλά τυχαία τους τοποθέτηση στο χώρο.
σκεφτομαι οτι αδειασα το φορτιο παλι σημερα, νιωθω σαν μπετονιερα που φτιαχνει μπετο, μπετοβλακα κενο ησανε νυμφομανης hypersexual και ηθελες 24/24ωρο σεξ, με διαλειμμα μονο για φαγητο, καμια βολτα ή καμια ταινια. ποια να σε αντεξει ετσι ? το σπιτι βρωμοκοπαει πλαστικο λες και βρισκομαι σε παιδικο σταθμο, τα χριστουγεννα ηρθανε, το yoshi's island μας λειπει μονο.
κενο μαναρι μου επιτελους!!εκανες αυτο που τοσο πολυ ηθελα!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
μονο απο κοντα μωρο μου.δεν συνηθιζω να κρυβομαι πισω απο πισι μσν κ μαλακιουλες.
μα για να κανονισουμε κι απο κοντα το λεω, εγω αμα δε μαθω καλα πρωτα καποιον μεσω msn, ετσι ξεμπαρκους δε γνωριζω.
δεν ασχολουμαι με μσν κ τετοια.παντως πολυ χαρηκα!ποσο με εκτιμας!αγαπη μου!
στο facebook ομως μια χαρα ξερεις να καιγεσαι. δε συνεργαζεσαι καθολου, αυτο ηταν χωριζουμε, τελος!
Προς NikosD.
Αν εννοείς κύριε διαχειριστή την δική μου ημιμάθεια μάλλον λάθος σε πληροφόρησαν.
Από κει και πέρα δεν βλέπω να συνεχίστηκε δημόσια η πολύ καλοσυνάτη κουβεντούλα οπότε δεν το συνεχίζω. u2u με κακό σκοπό ούτε έστειλα ούτε παρέλαβα εδώ και καιρό εκτός αν το κανε κάποιος κλώνος μου. Παίζει και αυτό ε;
Instant, δεν αναφερόμουν σε σένα.
Για αυτό το λόγο άλλωστε είπα "αν εννοείς εμένα κύριε διαχειριστή" και δεν προέτρεξα σε κάτι απόλυτο έτσι ώστε να μην δημιουργήσω πάλι την εικόνα του παρανοϊκού. Άλλωστε όλοι μπορούν να γίνουν καλά με λίγη "βοήθεια", έτσι δεν είναι;
Κάνω μια βόλτα έξω και σκέφτομαι πως μπορούν να βγουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι από το σκοτάδι; Γέροντες που δεν έχουν ρεύμα και χρησιμοποιούν κεριά για ζεστασιά. Ποιος ξέρει αν θα βρεθεί κάποιος κάποια στιγμή να βγάλει όλα αυτά τα πτώματα από τα νεκροταφεία.
σκεφτομαι τι μπορει να χαλασε τη χημικη ροη του εγκεφαλου και ειδα τον εφιαλτη που ειδα. ο οποιος φυσικα και με ταραξε και δε θα τον αναφερω. παιζει να φταιει που με φαγαν και οι κακες οι γλωσσες εδω μεσα και δε μπορω πλεον οχι μονο θεμα να ανοιξω με τους προβληματισμους μου, αλλα ουτε να γραψω καν πως αισθανομαι σημερα!
νιωθω αδυναμη κουρασμενη και λυπημενη...
δε βγαινει οτι γραφω? ειμαι καινουργια εδω...
Σκεφτομαι πως εχω διαβασμα αλλα βαριεμαι απιστευτα να ξεκινησω........
σκεφτομαι οτι συνεχιζουν καποιοι να μου λενε πως μοιαζω με διασημους. τελευταια ακουσα για τον Jason Statham, και η αληθεια ειναι οτι οντως βρισκω κι εγω ομοιοτητες, μονο που δεν εχω τη καραφλα ακομα. τι κριμα που δε θα γινω τοσο διασημος ομως οσο εκεινος, γιατι γεννηθηκα ελληνακος και χαραμιστηκα στα Βαλκανια.
τραβα ξουρα στο μαλλι!
απο την ανοιξη το ξυριζα ρε συ, δεν εχεις δει καινουργιες μου φωτο που παιζουν στο msn ? το καλοκαιρι ειδικα τα ξυριζα ολα! τωρα τελευταια τα ξαναφησα παλι γιατι βαρεθηκα, κι εχω γινει σαν μπλακ μεταλ τραγοπαπας.
δεν το ανοιγω γμτ γτ κατι εχει παθει και δεν εχω κατσει να ασχοληθω ειχα φτιαξει αλλο αλλα δν το χω κοιταξει γτ σπανια να μπω απ το σπιτι κ δουλεια δν μ το ανοιγει το firewall. το δικτυο το εκλεισες?
oταν λες δικτυο εννοεις facebook ? αν ναι το εχω σβησει απ'τον αυγουστο γιατι ειχα μπλεξιματα με κατι γνωστους (οχι απ'το φορουμ), και μου ηταν αχρηστο anyway (πολλα προσωπικα δεδομενα στη φορα)...
καταλαβα. οποτε σκατουλες απλα πρεπει να φτιαξω το μσν μ ισως το κοιταξω το βραδυ