Καλημέρα ομορφόκοσμε!!!
Παρακοιμήθηκα σήμερα σε σχέση με τις πρωινές αλλά το ευχαριστήθηκα! Είναι βλέπετε η συνήθεια του Σαββατοκύριακου που με παρασύρει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ξύπνησα στις 10.30 ορεξάτη και έφτιαξα κατάσταση για καφέ στην βεράντα. Τώρα που το σπίτι των ανέμων δεν ανεμοχτυπιέται και τόσο πολύ, έστρωσα φρεσκοπλυμένο καρώ τραπεζομάντηλο, φύτεψα και μία γλαστρούλα με βασιλικό και την έβαλα στο κέντρο του τραπεζιού και πήρα το δισκάκι μου με το πρωινό μου και τον καφέ και όξω στο μπαλκόνι! Πήρα και το netbook μου να σας διαβάσω και απολαμβάνω Κυριακάτικο αργοπορημένο καφέ :D. Αχ αυτή η βεράντα που έκανα τόσα όνειρα όταν πρωτοήρθαμε σε αυτό το σπίτι ακόμη δεν την έχω χαρεί όπως φαντασιωνόμουν... Ακόμη δεν την έχω γεμίσει με μυρωδικά και δεντράκια. Λίγες γλάστρες μόνο την κοσμούν και μια ωραία ξύλινη τραπεζαρία που τολμήσαμε να αγοράσουμε όταν ακόμη τα οικονομικά μας το επέτρεπαν. Και πάλι όμως είναι όμορφη και απολαυστική όταν έχουμε χρόνο να την χαρούμε και κυρίως καλό καιρό με λίγα μποφόρ :). Τελικά χθες έβαψα τα μαλλιά μου αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως το περίμενα το αναμενόμενο. Παρόλα αυτά το μαλλί μου πήρα μία γλυκιά κόκκινη απόχρωση και άλλαξε ολίγον.
Διάβασα και τα δικά σας νέα κοριτσάκια μου.
Να ξεκινήσω με την λουλουδένια Γλαύκη μας που επιτέλους έχει καλή διάθεση παρ όλες τις κακοτοπιές. Γλυκιά μου Γλαύκη χαίρομαι που έχεις θετική ψυχολογία και ας είναι τα οικονομικά σας χάλια, όπως όλων μας άλλωστε. Αυτό που σκέφτομαι στο κλείσιμο αυτής της όμορφης εβδομάδας είναι ότι ότι διάθεση και να έχουμε τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια, οπότε στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε πως θα τα αντιμετωπίσουμε με κατήφεια ή με θετική διάθεση. Τα όμορφα πράγματα στην ζωή κρύβονται στα μικρά και στα ανέξοδα. Λυπάμαι που η ομάδα του Νίκου δεν τα κατάφερε, αλλά ψηλά το κεφάλι, πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά τους θα ναι!
Μακ μου αγαπημένη, είμαστε και εμείς ένα τηλέφωνο μακριά κοπελιά όταν δεν νιώθεις καλά και 20 λεπτά με το αυτοκίνητο χρονομετρημένα! Το Σκ συνήθως μου φαίνεται σου δίνει πολύ χρόνο με τον εαυτό σου και αντί να το χαίρεσαι, χάνεσαι μέσα στα δρομάκια του μυαλού σου, αναμοχλεύοντας παλιές θύμησες. Μην αφήνεις την μελαγχολική σου πλευρά να διαταράσσει την ζωή σου, καμιά φορά την έχουμε και ανάγκη οι μαζόχες αλλά ας μην το παρακάνουμε ε; Χαίρομαι που οι μέρες που έπνιγες τον πόνο σου σε σκουπιδοτροφές έχουν μείνει πίσω σου. Διάβαζα το κείμενο σου και σκέφτηκα πως όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί με τέτοιες υπερφαγίες για να πάρουμε την αναισθητική μας ένεση. Τώρα πια με ανακούφιση διαπιστώνουμε ότι η παλιά συνήθεια έχει μείνει εκεί στο παρελθόν αλλά που και που ξυπνάει μέσα μας για να μας θυμίζει ότι δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε ποτέ. Αλήθεια πως είμαστε σήμερα;;
Ναταλία μου να σου στείλω και εγώ την θετική μου σκέψη με ένα νοητό φιλί. Ελπίζω η Παρασκευή να ήταν τελικά όμορφη και το αφιέρωμα στην μανούλα σου να μην έξυσε βαθιά τα ανοιχτά σου τραύματα. Έλα κοντά μας σε περιμένουμε.
Αβάκι ζητουλάκι! :lol: ʼχ άτιμη καπνοσυνήθεια δεν κόβεται εύκολα! Πάρε τώρα το σαχλαμαράκι σου αγκαλιά και σβήσε την χθεσινή σου αδυναμία. Είναι και ανθρώπινο εξάλλου να λυγίζεις που και που και να κάνεις και από κανένα τσιγαράκι. ʼστο πάει πέρασε, μην σου μπαίνουν μόνο ιδέες για πακέτο! Όσο για την διασκέδαση στο χωριό να σου πω ότι προσωπικά τις καλύτερες βραδυνές εξόδους τις έχω κάνει στο Λιτόχωρο παρά στην Θεσσαλονίκη! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μας κάνει να βγάζουμε πιο πολύ τζέρτζελο στο χωριό αλλά έχει πλάκα. Συν ότι δεν χρειάζεται να οδηγήσουμε μετά οπότε πίνουμε όσο θέλουμε! :lol: Και επίσης στο χωριό είναι και πιο φθηνά τα ποτά οπότε αυξάνεται η κατανάλωση χιχιχιχι. Ωστόσο αν γίνεται συχνά καταντάει κουραστικό γιατί από ένα σημείο και μετά, ακούς την ίδια χαζή μουσική, βλέπεις τις ίδιες ακριβώς φάτσες και κάπου αρχίζεις και φρικάρεις. Γι αυτό και τα καλύτερα βράδια στο Λιτόχωρο τα έχουμε περάσει αφότου είχαμε φύγει από αυτό...
Μαρία Μοναδική καλή συνέχεια στις δουλειές σου προκομμένο μου κορίτσι! Αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με την φόρα που έχεις πάρει από το πρωί! :lol:
Τζινάκιον μου Κυριακή σήμερα! Κάνε και ένα διάλειμμα να σε χαρούμε και εμείς λίγο :D. Εννοείται πως αύριο θα περιμένουμε νέα σου με αγωνία από τον γιατρό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπορέσει να σε βοηθήσει ανέξοδα και κυρίως να μπορέσει να διαγνώσει το πρόβλημα σου ώστε να προχωρήσετε και στην λύση του.