Τολμάς τάχα να μην αγαπάς τη godmother σου;Quote:
Originally posted by Mak
νονούλα μου, σε αγαπώ!!
Ρισκάρεις να τα πάρει ο godfather και να σε καθαρίσει;
Printable View
Τολμάς τάχα να μην αγαπάς τη godmother σου;Quote:
Originally posted by Mak
νονούλα μου, σε αγαπώ!!
Ρισκάρεις να τα πάρει ο godfather και να σε καθαρίσει;
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τζινακιον καλο υπνο κ καλη ξεκουραση αλλα κατι αλλο μου μυριζει.....
Μπα...αυτό που σου μυρίζει όντως μαγειρευόταν αλλά τελικά αλλάξαμε το μενού και δε θα σερβιριστεί!
ορίστε, γκρινιαρονονά mou!Quote:
Originally posted by NADINE
Πού είναι τα βραχιολάκια της Τζιναρτίστας,που έφαγε τα ματάκια της,έκαψε τα χεράκια της,να μας τα ετοιμάσει δυό μέρες τώρα;
Η μακ ξενυχταει και η τζινα κοιματε με τις κοτες.παει ηρθε η συντελεια.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Η μακ ξενυχταει και η τζινα κοιματε με τις κοτες.παει ηρθε η συντελεια.
θα αποτολμήσω, με επίγνωση ότι θα ξεσηκώσω θύελλες και καταιγίδες οργής...και θα συμπληρώσω δειλά shame on the three of us..Quote:
Originally posted by NADINE
Η αλήθεια είναι πως μου πέρασε από το μυαλό...Σαν τους Χιώτες να υποθέσω;Quote:
Originally posted by Mak
θα αποτολμήσω, με επίγνωση ότι θα ξεσηκώσω θύελλες και καταιγίδες οργής...και θα συμπληρώσω δειλά shame on the three of us..
Αν όντως έτσι προοριζόταν και δεν είναι σώσιμο τελευταίας στιγμής,συνεχίζω να σας μιλώ!
Τζινα'ς γουικ ποτε θα εχουμε?
Είπα να αυτοκτονήσω με ασπιρίνες αλλά στις δύο πρώτες ένοιωσα καλύτερα κι έτσι σηκώθηκα για να σας διαβάσω! :lol: :lol: :lol: Λιλάκι κουρασμένη είμαι δεν είμαι άρρωστη, αν και δεν το ορκίζομαι κιόλας! :lol: Γλαύκη αμέσως εσύ, να μην καεί ένας άνθρωπος με την ησυχία του! :lol: Αν ήταν να φάω λαλάγγι θα σας το έλεγα για να μου πείτε και καλή χώνεψη, δεν θα σας έλεγα ότι είμαι κουρασμένη. Ναταλία μου σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου, ελπίζω να τα καταφέρω με τα φάρμακα και χωρίς το ΙΚΑ (Ισα Και Απαυτώσου)! :lol: Μακ καλορίζικο το νέο σου ονοματάκι.
Πάω να σιδερώσω...Όρθια εννοείται!Είμαι πτώμα από όλη μέρα καθαριότητα σπιτιού,αλλά τι να κάνω;Έχω και πιάτα...Ουφ!Θα τα πούμε αργότερα...Φιλιά!
Κορίτσια η Ναταλία πάει να σιδερώσει όρθια. Να πέφτουν τα στοιχήματα παρακαλώ για τα πόσα σημάδια θα κάνει στην κοιλιά της! :lol: Εγώ λέω 27 σημάδια που είναι και αγαπημένο της! :lol:
Λιλάκι είχα πει να πάρω την εβδομάδα που μας έρχεται αλλά λόγω γιατρών, μελλοντικών εξετάσεων (ελπίζω) και βραχιολιών το ανέβαλα προς το παρόν μέχρι να ξεμπερδέψω.
Σκεφτείτε κούραση που έχω που ξέχασα ότι έχω παγωτό στην κατάψυξη!! :lol: Και τώρα που το θυμήθηκα δεν θέλω να το φάω! Λίλα αυτό κι αν είναι συντέλεια! :lol: Πάω να ξαπλώσω πάλι κι αν δεν καταφέρω και τώρα ν'αυτοκτονήσω, λέω να κοιμηθώ! :lol: Ξανά μανά καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλούθια.
Tτζινακι μου καλη νυχτα κ παλι κ σε ολη την οικογενεια.Να πανε ολα καλα αυριο με τις εξετασεις σου!Φιλακια...
Γλυκια μου Μακ καλοριζικο το ονομα!Μ'αρεσει που σου ελεγα οτι κ να κανεις εσυ Μακ θα μεινεις!Δρατομαι της ευκαιριας να κερασω γλυκακι για το καλο αφου καιρο εχουμε να φαμε τουρτα