-
Αχ Τζινάκι μου μόλις διάβασα τα νέα σου. Έγραφα τα δικά μου και δεν είχα ανανεώσει την σελίδα για να διαβάσω τι συνέβη. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για τα νέα σου, αλλά είσαι μαχήτρια και τώρα που βρήκες ανθρώπους που έχουν ανθρωπιά θέλω να πιστεύω ότι θα βρείτε λύση. Μην νιώθεις άσχημα και υποχρεωμένη για την βοήθεια που σου ήρθε, ο Θεός στην έστειλε στην δύσκολη στιγμή σου. Και πραγματικά η ζωή σου χρωστάει, σου χρωστάει πολλά και είναι καιρός να αρχίσει να σου δίνει καλά νέα και καλούς ανθρώπους στον δρόμο σου. Είμαστε και εμείς εδώ να σε βοηθήσουμε σε ότι μπορούμε και να σε υποστηρίξουμε ψυχολογικά στα δύσκολα.
Θυμώνω τόσο πολύ με το σύστημα μας, πραγματικά να μην υπάρχει πρόνοια για ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Ντροπή! Σκατά και απόσκατα!
-
-
Λιλάκι να υποθέσω ότι το "συγχαρητήρια" είναι για τα καλά νέα και τα καλά αποτελέσματα στην προσπάθεια της Eli κι όχι για το σκατά κι απόσκατα! :lol: :lol:
-
ουπςςςς ξεχασα να γραψω συγχαρητηρια Ελλη εεεε?
-
http://www.youtube.com/watch?v=Tc6eaCffMhE
για τη τζινα και το μελαγχροινο τυπου μπαντερας καβαλιερο της
-
Ευχαριστώ Λίλα μου για τα συγχαρητήρια, αν και μετά τα νέα της Τζίνας μόνο να το σβήσω ήθελα το μήνυμα μου. Αμάν αυτό το κακό μου timing!
PowerΤζίνα μου είμαι σίγουρη ότι θα βρεις λύσεις στο πρόβλημα υγείας σου εξάλλου εσύ είσαι χαμαιλέοντας και προσαρμόζεσαι σε όλες τις καταστάσεις. Αν δυσκολεύεσαι στο περπάτημα θα σε υποχρεώσω να μάθεις να πετάς! :starhit:
-
τωρα μπηκα και σας διάβασα. Από το πρωι ειχα πολυ δουλεια ....
Ευχαριστω ολες για την εβδομαδα που περασαμε μαζι, ελπιζω ο καθενας απο εμας να μπόρεσε να δει την ευτυχια και την χαρα στα μικρα πραγματα της ζωης που θεωρουμε δεδομενα και ειναι τοσο μα τοσο σημαντικα. Ευχομαι η θετική ενέργεια να συνεχίσει να σας ακολουθει σε καθε σας βημα οσο δυσκολο και ειναι αυτο.
Και περισσοτερο απ'ολους νομιζω τωρα το χρειαζεται η Τζίνα μας. Σε διαβασα ομορφια μου και ραγισε η καρδια μου. Ενα ξερω μονο να σου πω... οτι οι γιατροι παντα περιγραφουν τα χειροτερα σεναρια, ελπίζω να κάνεις γρήγορα την εξέταση και να βρείτε και τον τροπο αντιμετώπισης , εύχομαι να μην επιβεβαιωθουν οι χειροτερες προβλέψεις τους αλλά και έτσι να είναι θα πρεπει να δυναμώσεις λιγο περισσότερο για να το αντιμετωπισεις και αυτό. Εχεις οικογένεια γύρω σου που σε αγαπει και σε στηριζει , αυτο είναι το σημαντικό. Εχεις και εμας εδω που σε αγαπαμε και σε νοιαζόμασε.
Ευχαριστω πολύ και εγώ από μεριάς μου τους γιατρους που ενδιαφερθηκαν ανιοδοτελως να σε βοηθήσουν , και ευχομαι η ζωη να τους το ανταποδώσει πολαπλάσια. Μεσα στην ατυχία σου υπαρχει και αυτη η φωτεινη ηλιαχτίδα που ζεσταινει λιγο την ψυχη .
-
Κορίτσια μου καλησπέρα!
Τζινάκι μου, μου κοπηκαν τα πόδια με τα νέα σου. Λυπάμια πραγματικά, αν χρειστεις καποια βοηθεία ζητα την. Λυπαμαι πολύ περισσότερο για το κράτος έτσι όπως έχει καταντήσει! Σε άλλες χώρες υπάρχει πρόνοια και σε παρα πολλους τομείς οι πολίτες μπορούν να βοηθηθουν χωρις γραφειοκρατίες και π.....ριες!
Ελάκι μπραβο για τα κιλάκια σου ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ! είναι πολύ μεγάλο πράγμα πραγματικα.
Λιλάκι με τον συμμαθητή σου τι έγινε? στο σχολείο μέσα σε 1 χρόνο είχαμε χασει 3 παιδια το κάθε ένα από αυτά διαφορετικά αλλά τα χάσαμε. είναι δυσκολο το ξερω...
Ναταλάκι 72 φιλια και 27 αγκαλιες (ετσι για να σου βρίσκονται όταν τα χριαζεσαι) ? και μην νομίζεις ότι το σπίτι μου λαμπει? ένα αχουρι είναι γιατί οι ώρες που μπορώ να ασχοληθώ είναι μονο οι βραδινές που μου τις τρώει το σίδερο. Τα tips τα χω μάθει από την σχολή! Ξενοδοχειακό management δεν ηθελα?????
Μακ με το νέο ονοματάκι και τα βαπτισια σου!
Ava τι έγινε το σαχλαμαρακι σου??? Μην τα παρατας τώρα είναι κρίμα!!!!
Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κάνουν???
Το ΣΚ μου ήταν τοσο κουραστικό. Μπήκα το Σαββατο το βράδυ από την δουλεια αλλά ήταν πολύ δυσκολο το βράδυ και δεν προλάβαινα ούτε καλησπέρα να πω!
Σας φιλώ όλες γλυκά και ευχομαι το βράδυ να περάσω για μια καλησπέρα γιατί ερχονται οι γονείς μου και θα μαγειρέψω να φάμε όλοι μαζι.
http://dl6.glitter-graphics.net/pub/...t3027quja9.gif
-
Τζινάκι μου,μη μασάς,καρδιά μου!Ακόμα είμαστε στις εκτιμήσεις.Όσο δυσοίωνες κι αν φαντάζουν,διάγνωση δεν έχουμε.
Εγώ πάντως δεν έχω αρνητικό αίσθημα για το πόδι μας.Σκέφτομαι πως άνθρωποι μετά από σοβαρά ατυχήματα,εγκεφαλικά κλπ.
βρίσκουν και πάλι την καλή τους φυσική κατάσταση κι εμείς που νιώθουμε ένα μούδιασμα δεν μπορούμε να το τακτοποιήσουμε;
ʼσ'τους να λένε!Τα κέντρα αποκατάστασης κάνουν θαύματα!Θα κάνουμε ό,τι πρέπει και θα γίνουν όλα όπως και πριν,θα το δεις!
Δε θα σε μαζεύουμε από τους δρόμους!Το νιώθω,σου λέω!Τα Ελληνικά στρατά δε θα παρελαύνουν για πολύ ακόμα!Όλα θα πάνε καλά!
Δεν μπορεί να μη μας πάνε!Να'ναι ευλογημένοι κι οι άνθρωποι που έσπευσαν να βοηθήσουν.Κι εμείς εδώ είμαστε,μην το ξεχνάς στιγμή αυτό!
-
Σας ευχαριστώ κορίτσια για την υποστήριξή σας, είναι πολύ σημαντική για μένα και ευχαριστώ το Θεό που σας έχω δίπλα μου. Ναταλία μου ομολογώ ότι το πρωί μάσησα κι έφτυνα μάλιστα και τα κουκούτσια! :lol: Τώρα είμαι καλύτερα και βοήθησε και το γεγονός ότι διάβασα στο ίντερνετ ότι η πάρεση περονιαίου που έχω μπορεί να οφείλεται και σε κακή στάση σώματος, π.χ. όταν κάθεσαι σταυροπόδι για πολλές ώρες, κι εγώ εδώ και καιρό κάθομαι σταυροπόδι για πολλές ώρες! Δεν το ήξερα για να το πω σήμερα στο γιατρό αλλά τώρα που το ξέρω θα το πω όταν πάω να κάνω την εξέταση. Μου έκλεισαν ραντεβού για την Παρασκευή στις 9.30 το πρωί. Καλά δεν το πιστεύω, ολόκληρος διευθυντής να ασχολείται και να βάζει και τους άλλους γιατρούς να παίρνουν και να κλείνουν ραντεβού! Εν τω μεταξύ ο φίλος μου που με έστειλε εκεί σήμερα μου είπε ότι μόλις μάθουμε τι έχω και τι θεραπεία χρειάζομαι θα πάρει τηλ. έναν δικηγόρο που ξέρει για να προσπαθήσει να κινήσει τα νήματα ώστε να ασφαλιστώ στην Πρόνοια γρήγορα κατ'εξαίρεση λόγω σοβαρού προβλήματος που χρήζει άμεσης θεραπείας. Μακάρι να συνέλθω με φυσιοθεραπείες και να απολυθώ κάποια στιγμή από τα Ελληνικά Στρατά! :lol:
-
Τζίνα μου η Παρασκευή είναι πολύ κοντά! Χαίρομαι που ο γιατρός ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα στο θέμα σου και σπεύδει να σε βοηθήσει! Να ναι καλά ο άνθρωπος! Η Παρασκευή ευτυχώς είναι βολική μέρα και για μένα και έτσι θα πάμε παρέα για την εξέταση :D, όχι που θα σε αφήσω πάλι μόνη σου! :punk: Εμείς ούτως ή άλλως για το ταξίδι μας θα φύγουμε αργά το μεσημέρι οπότε είναι βολικό το πρωινό ραντεβού γιούπιιιι!
-
ευτυχως υπαρχουν και ανθρωποι σε αυτη τη βρωμοχωρα
-
Τέλεια!Ήδη τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο!Σίγουρα επιβάρυνε η λάθος στάση σώματος κι αυτό είναι το ευκολότερο
να διορθωθεί!Θα έχεις την καλύτερη δυνατή θεραπεία και το συντομότερο μάλιστα!Πιστεύω πως ο κόσμος ευαισθητοποιείται
πολύ περισσότερο τώρα που κι ο ίδιος για τα δικά του θέματα ζορίζεται.Όλα όσα χρόνια τώρα μαζεύαμε και τ'αποδεχόμασταν
πως έτσι έχουν,δεν καθόμαστε πια να το τρώμε αμάσητο(πόσο μάλλον ΚΑΙ τα κουκούτσια!)Για να μην ασχοληθώ με το τι αξίζεις!
Όλοι να τρέχουν στα πόδια σου και λίγο είναι!Να φανταστείς ακόμα κι εγώ δε θα γκρινιάξω που η μικρή Αφή δράττεται της ευκαιρίας
να με κερατώσετε πάλι!Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε και άλλος σημαντικός χρόνος δε θα χαθεί!Έλα λίγο ακόμα,ένα στο αριστερό!
-
:lol::lol::lol: Ναταλία μου εγώ δεν θέλω να ταλαιπωρήσω την μικρή αφή να έρθει μαζί μου αλλά δεν σηκώνει κουβέντα!
-
Ευτυχώς τώρα έχουν εξελίξει τπ ηλεκτρομυογράφημα και δεν πονάει. Πριν 22 χρόνια που ξεκίνησα να κάνω ηλεκτρομυογράφημα ήταν βάρβαρη εξέταση, μου έμπηγαν στα πόδια κάτι βελόνες μήκους 10 πόντων και έβαζαν και ρεύμα μαζί και πεταγόταν ψηλά το πόδι, φαντάζομαι κάπως έτσι έκαναν και στα Ες Ες στους κατάσκοπους! Μία φορά είχαμε πάει με τη μητέρα μου και με τη θεία μου (που είναι πολύ φοβιτσιάρα) για να κάνω την εξέταση. Η μητέρα μου ήταν μέσα μαζί μου και η θεία μου περίμενε απ'έξω. Εγώ όταν με τρυπούσε με τις βελόνες ο Εσατζής φώναζα και η μητέρα μου προσπαθούσε να με κρατήσει ακίνητη. Τα άκουγε λοιπόν όλα αυτά η θεία μου απ'έξω και λιποθύμησε και την πήραν οι άλλοι ασθενείς που περίμεναν έξω και την κατέβασαν στην είσοδο για να πάρει αέρα! Βγαίνουμε λοιπόν εμείς και ψάχναμε τη θεία μου! :lol: Την ανακαλύψαμε στην είσοδο που της έκαναν αέρα και έκτοτε δεν την ξαναπήρα μαζί μου για συμπαράσταση! :lol: