Με αρωμα καρυδα.
Printable View
Με αρωμα καρυδα.
Μην λετε για παπλωματα κ ειδικα μην πειτε για κουρτινες!Τα παπλωματα λεω να τα πλυνω αυριο τις κουρτινες τις σιχαινομαι κ τις αποφευγω μεχρι τελευταια στιγμη!Τια αλλαζω οταν κοντευει ο καιρος να τις ξανααλλαξω να βαλω τις χειμωνιατικες!
Καλη συνεχεια Ελι!δεν εχω προλαβει να σου γραψω για την πολυ ομορφη βεραντα σου!Κ οι καρεκλες φαινονται πολυ αναπαυτικες με τα μαξιλαρακια τα φουσκωτα συν τα εξτρα!Μπορει να αξιωθω να δω τη θεα απο τον εκτο!Δε λεω να φαω απο τα χερακια σου!
Καλλιοπη τα χορτα ειναι πολυ νωρις για να τα φας.φαε κανενα κολοκυθακι ομως με βραστο ψαρακι και καροτο.ή τονο λιωμενο καλα με το πηρουνι και λιγη πατατουλα.εγω ειχα εμετους μεχρι που μπηκα στον 3 μηνα οποτε αργησα πολυ να φαω πολλα φαγητα.
Εγώ θυμήθηκα τώρα και γελούσα μόνη μου το αντηλιακό καρπούζι που αναρωτιόταν η Ζουμπουλία εάν είχε κουκούτσια! :lol:
Γλαυκη εμεις σχεδον τελειωσαμε.χαλια παπλωματα και μαλλινα ειναι ετοιμα.θα πλυθει οτι εμεινε απο χειμωνιατικα αυριο θα ανεβασει ο πατερας μου στην ντουλαπα οτι ειναι να ανεβει θα πλυνουμε πορτες παραθυρα θα αλλαξουμε κουρτινες τελευταιες.μεχρι την αλλη βδομαδα θα ξεμπερδεψουμε.
Εμένα ακόμα και τώρα με ενοχλούν τα χόρτα και πρέπει να τα τρώω πολύ σιγά για να τα αντέξω. Καλλιόπη δοκίμασε να κάνεις μπιφτέκια χωρίς πολλά μπαχαρικά στον ατμό, ίσως τα ανεχτείς καλύτερα από τα ψητά.
Αν τρως τον τραχανα δοκιμασε να φας.εμενα μου πεφτει πολυ ελαφρυς.με ζωμο απο κοτοπουλο που φυλαω σε μεριδες στην καταψυξη ετρωγα τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα το χειμωνα.τζινα εμενα μονο το σπανακι με πειραζει τωρα.κατα τα αλλα εφαγα και σεσκλα κοκκινιστα.βεβαια μονο 2 πηρουνιες ενω κρεας με σαλατα μπορω να φαω γυρω στα 120 πανω κατω γραμμαρια.
Καλός ο θίασος της Ταπτζίνας,αλλά μετά από το παραπάνω,αν είναι ένας να περάσει από τα μέρη μου,προτιμώ αυτόν του Λιλά Σίφουνα!Quote:
Originally posted by lila198621
Γλαυκη εμεις σχεδον τελειωσαμε.χαλια παπλωματα και μαλλινα ειναι ετοιμα.θα πλυθει οτι εμεινε απο χειμωνιατικα αυριο θα ανεβασει ο πατερας μου στην ντουλαπα οτι ειναι να ανεβει θα πλυνουμε πορτες παραθυρα θα αλλαξουμε κουρτινες τελευταιες.μεχρι την αλλη βδομαδα θα ξεμπερδεψουμε.
Ερχομαι αβασανιστα στο χωρο σας.
Ναταλια να σκεφτεις οτι λεγαμε να πλυνουμε και τους τοιχους αλλα τελικα θα φρεσκαρουμε το χρωμα οποτε δεν τους κανουμε.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Ερχομαι αβασανιστα στο χωρο σας.
Ναταλια θα εχεις εξασφαλισει κ φαγητο κ γλυκα με την Λιλα!Μετα μπορειτε να ερθετε κ απο εδω!Μονο 100 τετραγωνικα ειναι το σπιτι.Πιο μικρο απο της Ναταλιας .Κ τοιχους δεν θελουμε τους βαψαμε περσι.
Έχω και λερωμένο τοίχο, έρχεσαι μια βόλτα; :lol: :lol:
Από μένα θ'αρχίσει πρώτα που είναι 45 τετραγωνικά! Να βλέπω τα τετραγωνικά παρακαλώ να πέφτουν στο τραπέζι! :lol:
Με βγαλατε στο σφυρι???