Μόνο στο σφυρί; Και στο αμόνι μη σου πω! :lol:
Printable View
Μόνο στο σφυρί; Και στο αμόνι μη σου πω! :lol:
Στη ναταλια θα κανω και μπονους σιδερωμα μπας και σταματησει να σημαδευεται.
:lol: :lol: :lol:
Γαμωτο ολο λεω να ανεβασω καμια φωτο στο fb και ολο με πιανει βαρεμαρα.αυριο θα φτιαξω σταφιδοψωμα και bagel ολικης αλεσης.οπως καταλαβαινεται οταν ανεβω αθηνα εχετε καλαθακια να περιμενετε.δεν ξερω ποιο θα ειναι το περιεχομενο ακομα βεβαια.
Quote:
Originally posted by lila198621
Στη ναταλια θα κανω και μπονους σιδερωμα μπας και σταματησει να σημαδευεται.
Λίλα μου τέτοια χρυσοχέρα που είσαι εσύ είμαι σίγουρη ότι θα τρώγονται και τα καλαθάκια τα ίδια και θα είναι πολύ νόστιμα! :lol:
Από μένα θ'αρχίσει!Τώρα που έχει δυνάμεις καλύτερα να ξεκινήσει από τα βαριά κι όσο εξασθενεί να καταλήγει στα ευκολότερα σπίτια...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Από μένα θ'αρχίσει πρώτα που είναι 45 τετραγωνικά! Να βλέπω τα τετραγωνικά παρακαλώ να πέφτουν στο τραπέζι! :lol:
ʼσε που εγώ ήδη έχω καταθέσει και φωτογραφίες του σπιτιού για να οργανώνεται τι καθαριστικά και κόπο χρειάζεται.ʼρα προηγούμαι!
Αν εμενα αθηνα θα σας ειχα στειλει στο νοσοκομειο απο υπερκαταναλωση ζαχαρης.πριν κανω την εγχειρηση εφτιαχνα καθε μερα γλυκο χωρις υπερβολη.τωρα επειδη με τρωει ο κ@λος μου φτιαχνω και τα μοιραζω στη γειτονια.
Μονο φωτιστικα δεν κανω γιατι εχω υψοφοβια.οποτε κανονιστε.
Τρελαινομαι για σταφιδοψωμα!Μην τα μοιραζεις ολα στη γειτονια Λιλα!Εμεις τι κανουμε εδω?Στειλτα με ενα κουριερ κ η χρεωση δικη μου φυσικα!
Οσο για το σπιτι της Ναταλιας θα μετανιωσεις την ωρα κ τη στιγμη που υποσχεθηκες να ξεσκονισεις!Ξανακοιταξε τις φωτογραφιες!
Έχεις μετρήσει πόσους διαβητικούς έχει αποκτήσει η γειτονιά σου τελευταία; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Αν εμενα αθηνα θα σας ειχα στειλει στο νοσοκομειο απο υπερκαταναλωση ζαχαρης.πριν κανω την εγχειρηση εφτιαχνα καθε μερα γλυκο χωρις υπερβολη.τωρα επειδη με τρωει ο κ@λος μου φτιαχνω και τα μοιραζω στη γειτονια.
Ναταλία απ'ότι κατάλαβα θα περιμένω κανά δυό χρόνια να έρθει η Λίλα και σε μένα! Εκτός αν καταφέρει να καθαρίσει τόσα πράγματα που έχεις κουνώντας τη μύτη της σαν τη μάγισσα! :lol: ʼσε που είναι τόσο όμορφα και ξεχωριστά που θα τα χαζεύει μία ώρα πριν τα καθαρίσει. Οπότε δύο χρόνια αναμονής και λίγο λέω!
Θα δοκιμασω αυριο μια συνταγη αν βγει καλη θα λαβεις και εσυ το καλαθακι σου αγαπητη γλαυκη οταν θα φτιαξω και των πρωτευουσιανων τα καλουδια.
Κοριτσια χάθηκα έιμαι fb κ χαζολογώ!
Στη καλύτερη στιγμη έδωσα το παρόν μου!
Λίλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι κ εγω εδώ ε!!!!!