Κι επειδή σήμερα έχω κέφια,μου αφιερώνω κι εμένα ένα τραγούδι εν όψει των παραπάνω :
--->ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ : Μ' ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ
Printable View
Κι επειδή σήμερα έχω κέφια,μου αφιερώνω κι εμένα ένα τραγούδι εν όψει των παραπάνω :
--->ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ : Μ' ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ
Εσύ τώρα από κοντά,Πυθία μου...Quote:
Originally posted by dreamOn
Καταλαβαινω οτι εχω χασει πολλά επεισοδια, δεν "σας πιανω" παντα αλλά πού θα μου πατε; :-P
Παντως εδω εχουμε "γεννητούρια" - αυτο το καταλαβα! Ή μαλλον, και χωρις να το δια-δηλωσει η μανταμ Ναντιν της το ειπα! Ειμαστε στο Αλφα κυρία μου και όχι στο Ωμέγα και λέγε ότι θες λέγε :-*
Να με προειδοποιείς για τ'αναμενόμενα συναισθηματικά τσουνάμια,
να μη φέρνω για το τίποτα την καταστροφή,να το πάμε με ασφάλεια!
Εξάλλου άμα έχω ακόμα 23 γράμματα,καταλαβαίνεις πόσα διακυβεύονται!
Δε νομίζω να με αφήσεις μόνη στα κρύα του λουτρού!Σου πάει καρδιά;Όχι πες!
Όχι τώρα που σε βρήκα και μ'έκανες να τα δίνω σημασία όλα αυτά!Αχ!Τι με περιμένει!
XA XA XA!!! Τρελά κέφια! Πάντα τετοια.
Στον ερωτα βρε χαζουλα δεν υπαρχει ασφαλεια. Σκεψου τωρα να εισαι στο Λουνα Παρκ, πανω στην μπαλαρίνα, και να μην ανεβοκατεβαινει το στομαχι σου! Αυτο θα ηταν βιεννεζικη κουνιστη πολυθρονα για συνταξιουχους εμπροσθεν ενος τηλεκουτιου - σωστα; ;-)
τοκ τοκ,
ναι ποιος ειναι?
ο ερωτας, να περασω?
παρακαλω περαστε, τι να σας κερασουμε?
για πρωτο εχουμε σαλατα πρασινη,
πρασινη ναι αχ τι ωραια πρασινη
πρασινη πρασινη........
ωραιος καιρος σημερα ε?
ναι ναι ναι,........
και καπως ετσι αρχισε............
ΕΡΩΤΑ ΝΑΙ ΕΡΩΤΑ.................
ρε τι ειπα εγω οτι του χρονου θα τρωμε και κουφετα?
αλλη εχει το κληρονομικο χαρισμα αλλη κανει τις σωστες προβλεψεις
εδω η καλη η μοιρα ελα ελα ελα παρε παρε παρε..........
περιττο να πω το ποσο χαιρομαι γιατι ξερεις ποσο πολυ σε αγαπαμε, ειδικα εμεις που σε εχουμε γνωρισει κιολας(ωρε τωρα θα σφαχτουνε παλι) αλλα καλο ειναι να κραταμε και μικρο καλαθι, κρατα και μια πισινη, ξερεις εσυ, σιγα σιγα...........
χαχχαα!Σωστότατα,σοφή μου Πυθία,αλλά μη μείνεις κι εσύ στην ανεργία!Quote:
Originally posted by dreamOn
Στον ερωτα βρε χαζουλα δεν υπαρχει ασφαλεια. Σκεψου τωρα να εισαι στο Λουνα Παρκ, πανω στην μπαλαρίνα, και να μην ανεβοκατεβαινει το στομαχι σου! Αυτο θα ηταν βιεννεζικη κουνιστη πολυθρονα για συνταξιουχους εμπροσθεν ενος τηλεκουτιου - σωστα; ;-)
Μάσα κανά φύλλο εντωμεταξύ κι αν εκεί που το φτύνεις σου'ρθει καμιά πικρίλα,στείλε σύρμα!
Αχ!Βάσια μου!Αχ!Βάσια μου!Αχ!
Εγώ έχω το ακαταλόγιστο της χαζομάρας μου,αλλά εσύ να μιλάς για κουφέτα
τίγκα στη ζάχαρη και τη θερμίδα σ'ένα φόρουμ διατροφικών διαταραχών και δη
στο σκληροπυρηνικό τόπικ των reductil!Α πα πα πα πα!Πώς να άρω τον δικό σου καταλογισμό;
Μάλλον θα τον αποδώσω στα πολλά κιλά που έχασες και πετάς κι εσύ από τη χαρά σου!
Χαζοχαρούμενες για όποιο λόγο αυτού του κόσμου ενωθείτε!
Αλλά μην το χοντρένουμε περισσότερο από μένα πριν το διαχωρισμό μου,ε;
Πες μου οτι δεν εχεις γεννηθει 10-17 Φλεβαρη και δεν φοβαμαι τιποτα! Αλλά και παλι το συζηταμε. Αν ομως εισαι γυρω στις 6/2 ε! δεν εχω καλυτερο!!!
:( Κλαψ! Κλαψ! Μπλακ Τζακ και κάηκα!
10 φεβρουαρίου και μάλιστα 4:07 το ξημέρωμα!
Για 247 λεπτουδάκια δηλαδή δεν είμαι έγκυος;Ανεμογκάστρι πάλι;:(
--->ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ...(ΞΗΛΟΥΡΗΣ)
τι θερμιδες καλε εχει ενα κουφετακι,
εγω παντως θα τα φαω ολα στο γαμο σου, θα το καψω......
Βασουλίνι μου,δεν είμαι του γάμου εγώ,καρδιά μου!
Κι αν ποτέ τον έκανα θα ήμασταν μόνο εκείνος,εγώ και το Παρίσι.
ʼσε και που να ήμουν,δε θα ρίσκαρα τον κόπο σου να πάει χαμένος! ;)
Ουτε μεσα στο μυαλο μου να ησουν! Αυτο το 10 δεν ξερεις ΠΟΣΕΣ φορές το γραψα και το εσβησα! Λοιπον, ειναι το 10 το καλο! Και για την υγεια σου ειναι πολυ καλη περιοδος, για αυτο που σε βασανιζει. Εισαι σε φαση που βοηθας αλλους ανθρωπους απο την εμπειρια και τον πονο σου και ετσι ανακουφιζεσαι κι εσυ, η ιαση ειναι υποθεση κρατα με να σε κρατω. Και για να μην φαινεται οτι τα κατεβαζω ολα απο την γκλάβα μου και παιζω μπαλα μονοτερμα, ψαξε όπου θες στο διαδιτυο για τον Χειρωνα - ο πληγωμενος θεραπευτης.
Ελάτε τώρα, για μαζευτείτε...
Τα παίρνω σιγά σιγά.
Μην τολμήσεις εσύ και κόψεις ούτε τρίχα!
Έτσι σε θέλω.
Α! Και κάτι άλλο: είπαμε να ερωτευτεί και να του δοθεί, μέχρι εκεί, όχι και γάμους, μην ανέβω πάνω και τα κάνω ρημαδιό....
http://www.youtube.com/watch?v=JebzdiITziU
Για σένα Ναντίν: Το προσκλητήριο
Για να δεις πως θέλουν να με καταντήσουν οι φίλες σου!