ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΕΕΕΕ?????ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑ!!!!!! ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Printable View
ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΕΕΕΕ?????ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑ!!!!!! ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Οχι μαράκι μου, δεν πάει το μηνιάτικο δυστυχώς. Δεν θα φέρω πολλά λεφτά μαζί μου, άλλωστε ο άντρας μου δεν δουλεύει και είμαστε πολύ στενά. Αλλά θέλω πολύ να κάνω την βόλτα μου, να πάρω κανά σκουλαρίκι γιατί εδώ δεν βρίσκω ΤΙΠΟΤΑ που να μου αρέσει, καμιά τσάντα, καμένα πουλόβερ του άντρα μου για να έχει να λέει ότι ψώνησε από την Αθήνα, τέτια πράγματα!
ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?????:puzzled: ΚΡΙΜΑ.... ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ......ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ....:grin::grin:
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ.... ;)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:love::love::l ove::love::love:
Ναι την έχασε δυστυχώς, και ενώ του πρότεινα αν ήθελε να ακυρώσουμε το ταξίδι, επειδή ξέρει πόσο χαρούμενη ήμουνα που θα δω έστω μερικές από εσάς, δεν δέκτηκε. Είπε θα ζοριστούμε αλλά θα πάμε να γνωρίσεις τις φίλες σου!
Σε περιμένουμε να μας έρθεις λοιπόν Πωλινάκι! ;)
:kiss::thumbup::kiss::thumbup:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ?????????????????????????? ?:love::love::love::love::love::love::love::love:: love::love::love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love::love:
ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Εγώ να δεις, πως και πως το περιμένω!!!!!Quote:
Originally posted by welldah
Σε περιμένουμε να μας έρθεις λοιπόν Πωλινάκι! ;)
Για να τον κάνουμε να νιώθει περίφανος που θα κυκλοφορεί με τόσες κούκλες γύρω του? σαν πασάς ένα πράγμα? χαχαχαQuote:
Originally posted by Maria Hope
:kiss::thumbup::kiss::thumbup:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ?????????????????????????? ?:love::love::love::love::love::love::love::love:: love::love::love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love::love:
ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δ ΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΠΑΣΑΣ....ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ........ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:spin::spin::spin::sp in::spin::spin:
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΤΛ???????????????????????:P:P:P:P
Με κάνεις και κοκκινίζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι έχουμε, αυτό εδώ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=4492
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!� �ΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!! !!!
ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ??????????????????????/ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧ
Δεν μου πάει το κόκκινο!!! χαχαχαχα
δεν ξέρω πόσες φορές τον έχεις φτιάξει, αλλά είμαι σίγουρη πως η επιτυχία είναι δεδομένη!!!
Το ψητό στην σακούλα δεν το έκανες ξανά?
Καλημέρα. Πωλινάκι διάβασα για τη "συνάντηση κορυφής" που οργανώνετε και εννοείται ότι θα ήθελα κι εγώ να βρεθούμε όλοι από κοντά και να τα σληβοπούμε! :crazy::crazy:
Εννοείτε Τζινάκι μου, αν μπορείς να κοπιάσεις!!! Οπως προείπα, λίγες μέρες πριν θα ανοίξω σχετικό ποστ και θα τα κανωνήσουμε όλα!!!!