Παιδιά βρήκα τι να καπνίσω ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια που πουλάνε τα τσιγάρα ΜΠΡΑΒΟ Κ παλι ΜΠΡΑΒΟ
Printable View
Παιδιά βρήκα τι να καπνίσω ΜΠΡΑΒΟ στα κορίτσια που πουλάνε τα τσιγάρα ΜΠΡΑΒΟ Κ παλι ΜΠΡΑΒΟ
Φτάσαμε το επίπεδο ζωής του ΠΑΣΟΚ μπράβο παιδιά
Έτσι ήταν η Ελλάδα τώρα δεύτερη φορά χωρίς τα λάθη της πρώτης
Έτσι ήταν η Ελλάδα επί ΠΑΣΟΚ κι όλοι ήταν χαρούμενοι το πιάσαμε ξανά το επίπεδο εκείνο
Κάτι άλλο για Ελλάδα δεν έχει να ξέρετε η αριστερή δεξιά σύριζα η δεξιά αριστερή ΝΔ δεν έχει κάτι άλλο αυτά διαμορφωθηκαν μετά 30 χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ όπου το κρατοσ πήγαινε τραίνο να ξέρετε
Σκέφτομαι ότι ή έχει πέσει πολύ νέκρα στο φόρουμ ή ότι κανείς δεν θέλει να μου μιλήσει για κάποιο λόγο που δεν ξέρω...
Γεια σου Σπουργίτι...
Δεν είμαι πολύ καλά, με απασχολούν κάποια πράγματα... Δεν ξέρω αν διάβασες τι έγραψα στο "είναι κανείς εδώ;" Τουλάχιστον οι γατούλες μου είναι καλά :)
Τον γύψο τον έβγαλα χθες τελικά αλλά χρειάζεται να κάνω ασκήσεις για να επανέλθει σιγά σιγά το χέρι μου και πονάω...
Εσύ τι κάνεις;
γεια φιλαρακια μου .
Γεια σου άσπεργκερ, τι κάνεις;
εγω γρίπιασα φιλαρακι μου περαστηκα μας ολλοι κατι εχουμε αστα ..........
Θα επανέλθει γρήγορα το χέρι.
Τώρα είδα το θέμα σου.
Λυπάμαι που σε βασανίζει το παρελθον. Ελπίζω να ζήσεις συντομα όμορφες στιγμες για να μην υπεραναλύεις ότι έγινε παλιότερα :(
Χαιρομαι για τα γατούδια όμως, αφου περασαν και οι γιορτες μαλλον ξεφορτώθηκαν και το σκυλί που τους χαλουσε την ηρεμία:p
Καλημέρα...
Σ' ευχαριστώ... Ξέρεις πιο πολύ με πειράζει η αυτοκτονία εκείνου του παιδιού γιατί τον ήξερα και γιατί ταυτίζομαι μαζί του... Έχω νιώσει πως είναι η απελπισία που σε κάνει να νιώθεις ότι ο θάνατος είναι η μόνη διέξοδος... Κάθε φορά στη γιορτή και στα γενέθλια του επηρεάζομαι...
Το σκυλί όλο και θα ξανάρθει αλλά αφού δεν θα είμαστε απασχολημένοι με τραπέζια και καλεσμένους θα ελέγχουμε καλύτερα την κατάσταση...