Κάτι πρέπει να πιάσω.......... γιατί έχω βγάλει ένα κ@$@σπυρο στον δόξα πατρί!!!!!!!
Printable View
Κάτι πρέπει να πιάσω.......... γιατί έχω βγάλει ένα κ@$@σπυρο στον δόξα πατρί!!!!!!!
Για να μην ειναι παραπονεμενες οτι δεν τις προσεχω εχω κανει τις τριχες ραστα τζινα.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Για να μην ειναι παραπονεμενες οτι δεν τις προσεχω εχω κανει τις τριχες ραστα τζινα.
:lol::lol::lol::lol::lol:
κ εγω περμανατ
Να υποθέσω εδώ μόλις κατούρησα;Quote:
Originally posted by lila198621
Θα δοκιμασω αυριο μια συνταγη αν βγει καλη θα λαβεις και εσυ το καλαθακι σου αγαπητη γλαυκη οταν θα φτιαξω και των πρωτευουσιανων τα καλουδια.
Ωχ θα βγει στους δρομους και θα κυνηγαει οτι αρσενικο βρει μπροστα της.
Βρε κορίτσια πιο σιγά, δεν προλαβαίνω να βάζω γέλια κι έχω κάνει κοιλιακούς πέτρα σήμερα! :lol: Εγώ πάλι, δεν ξέρω για ποιό λόγο, ίσως επειδή ξύριζα τα πόδια μου τόσα χρόνια, τώρα έχω πολύ λίγες τρίχες. Ίσως επειδή είμαι τεμπέλα να με λυπήθηκαν και να έφυγαν από μόνες τους! Πάντως σήμερα που θα πήγαινα στο γιατρό πήρα το ξυραφάκι το πρωί και έψαχνα να βρω καμιά τρίχα να ξυρίσω! :lol: Τους φώναζα που είστε καλέ, φανερωθείτε, αλλά αυτές άφαντες! :lol:
Τι πρωτευουσα τι συμπρωτευουσα?μεσα στις πρωτευουσιανες εισαι.
Εγώ τι να πω που προσπαθώ να σας προλάβω,ενόσο μιλώ στο σταθερό,
τσατάρω στο φμπ και έχω και διάλογο με μηνύματα στο κινητό;
Πετάει και κατουράει η ομάδα σήμερα! :lol: Σκέφτομαι την Eli, που έχει κι εύκολο το γέλιο, όταν θα μας διαβάζει αύριο και δεν θα προλαβαίνει να πάρει ανάσα από τα γέλια!
Εγω που γραφω απο το κινητο και δεν μου ανανεωνει αυτοματα τι σελιδα και μεχρι να σχολιασω θελω 100 ωρες τι να πω?
Και η ερώτηση της βραδιάς, τι σημαίνει ανανεώνει τη σελίδα αυτόματα; Εγώ πατάω το F5 για να βλέπω τα νέα πόστ.
Εχω και τον παπαρακο που κοιμαται ακριβως πισω απο τον κ@λο μου και δεν μπορω να κουνηθω εκατοστο.κ@λοσκυλο τι να πεις?
κ εγώ σαν χαζό το πάω μέσω Λαμίας :lol::lol::lol::lol: πατάω τα σημερινά μνμ κ μετά πάω στο τόπικ κ μετά στη σελίδα :bigsmile: