Οταν ποσταρω απο τον υπολογιστη με παει απευθειας στο ποστ ενω απο το κινητο πρεπει να μπω στη σελιδα απο την αρχη και να τη ξανανοιξω.
Printable View
Οταν ποσταρω απο τον υπολογιστη με παει απευθειας στο ποστ ενω απο το κινητο πρεπει να μπω στη σελιδα απο την αρχη και να τη ξανανοιξω.
Μόλις κατάλαβα τι σημαίνει κ@λόσκυλο! :lol: Και τα δικά μου κ@λόσκυλα είναι! :lol: Ο γάτος μου όμως είναι μουρόγατος γιατί κοιμάται κολλητά στη μούρη μου! :lol: Μάλιστα όταν αλλάζω πλευρό σηκώνεται κι έρχεται κι αυτός από την άλλη πλευρά, μπας και φάω καμιά τρίχα λιγότερη! :lol:
Λίλα κατάλαβα τι εννοείς, όταν όμως είσαι στον υπολογιστή και δεν ποστάρεις, για να δεις τα νέα μηνύματα κι εσύ το F5 δεν πατάς;
Βρε Σοκολατίτσα κόψε τα ταξίδια και πάτα το F5 καλέ!!
Κορίτσια η δικιά μου έχει τρόπους, δεν μπαίνει μέσα στα υπνοδωμάτια!!!!!!
Αλλά μόλις τις αμολάει, θάλαμος αερίων :lol::lol::lol::lol:
Έλενα απ'ότι κατάλαβα στις στέλνει συστημένες τις π@ρδές από τα περίχωρα! :lol:
Την ανανεωση παταω ναι.ο παπαρακος πιανει τα 3/4 του κρεβατιου καοι εγω μια γωνιτσα η δολια.σε ποιο νοσοκομειο θα κανεις την εξεταση τζινα ξεχασα να σε ρωτησω.
Κορίτσια κλείνουν τα ματοκλαδά μου!!!!
Λίλα τώρα που αδυνάτισες τόσο πολύ είναι η καλύτερή του του παπαράκου γιατί έχει και περισσότερο χώρο! Σου έστειλα το νοσοκομείο με μήνυμα.
Σοκολατίτσα πήγαινε να ξαπλώσεις πριν προσγειωθείς στο πληκτρολόγιο! Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση.
Εχω πεσει ανασκελα σαν ψοφια κατσαριδα και σας καληνυχτιζω περασα μια τελεια βραδια.ευχομαι σε ολες καλη νυχτα καλη ξεκουραση και ολα τα προβληματα μας να βρουν την καλυτερη λυση.
Σαν την αδελφή μου κ ο παπαράκος σου, ενώ ζυγίζει 59 κιλά, πως τα καταφέρνει κ με στριμώχνει σε μια γωνία, αφού όταν τα παίρνω της λέω δεν έχει πέρα απο εδώ :lol::lol::lol:
Κοριτσια καληνυχτα!Θα τα πουμε αυριο !Δεν κανονισα να παω πουθενα γιατι ηθελα να κανω τιςσ δουλειες μου με ηρεμια.Φιλακι στο μαγουλακι....
Κορίτσια πολύ χαίρομαι που και να θέλει κανείς να στενοχωρηθεί με σας εδώ δεν τα καταφέρνει! Σας ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για την συμπαράστασή σας και που μου κρατήσατε καλή παρέα σήμερα που το είχα ανάγκη. Καλή μας νύχτα και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
Κοριτσάρα μη μασάς όλα καλά θα πάνε!!!!
ʼντε καλό βράδυ!
Join the club dear!Quote:
Originally posted by break
Κάτι πρέπει να πιάσω.......... γιατί έχω βγάλει ένα κ@$@σπυρο στον δόξα πατρί!!!!!!!