Καλά να περάσετε και δώσε φιλιά στην Κατερίνα.
Printable View
Καλά να περάσετε και δώσε φιλιά στην Κατερίνα.
Kαλημερα αγαπημενε Λιλικοσμε!Χρονια πολλα κ καλο μηνα,ανθηρο κ ευωδιαστο σε ολα του οπως πρεπει να ειναι ο Μαης!
Πιασατε το κους κους νωρισ νωρις βλεπω!εδω μια απο τα ιδια!Μαζεψα το ενα πλυντηριο,απλωσα το αλλο,εβαλα ενα παπλωμα να πλενεται,ποτισα τα λουλουδια κ επεται συνεχεια!Πολλα φιλακια σε χαμογελαστα μουτρακια ελπιζω!
Καλές δουλίτσες Γλαύκη μου! :kiss:
Βάλε και μουσικούλα!
Ελι μου θα περασετε πολυ ομορφα κ θα χαρει κ η Μαριλου!Εχετε πολυ ωραια σχεση οι δυο αδελφες κ κατ 'επεκταση κ οι μπατζανακηδες.Να την προσεχετε,ειστε πολυ τυχερες!
Καλημέρα Γλαύκη, καλές πρωτομαγιάτικες δουλίτσες!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κορίτσια πολύ χαίρομαι που και να θέλει κανείς να στενοχωρηθεί με σας εδώ δεν τα καταφέρνει! Σας ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για την συμπαράστασή σας και που μου κρατήσατε καλή παρέα σήμερα που το είχα ανάγκη. Καλή μας νύχτα και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.
Ενταξει ρε Τζινα ειμαστε νουμερα αλλα μη μας το λες κ καταμουτρα!Εχε χαρη που σε αγαπαμε!:starhit::starhit::starhit:
ΑΛηθεια αυτο το F5 που το πουλανε?
:lol: :lol: Γλαύκη αν κοιτάξεις στο πληκτρολόγιό σου, πάνω από εκεί που είναι τα γράμματα, θα δεις ότι υπάρχει μία σειρά από πλήκτρα που ξεκινάει από το F1 έως το F12, εσύ θα πατάς το F5 κάθε φορά για να ανανεώνεις τη σελίδα.
Καλημερα κ απο μενα καλο μηνα κ καλη πρωτομαγια κουκλαρες μουυυυυυυυ....καλα να περασετε οσες πατε καπου.Εγω ειμαι σπιτι σε λιγο θα σβησω το φουρνο απο ενα πεντανοστιμο παστιτσιο που ψηνω..ελατε να φαμε..ο αντρουλης μου δουλευει οποτε εγω σπιτι με τα παιδακια μου..ισως αργοτερα παμε για εναν καφε..φιλακια πολλα σε ολες σας..Τζινα μου εισαι καλυτερα σημερα κοριτσακι μου? θα σε παρω αυριο απο τη δουλεια σιγουρα.Θα ξαναμπω πιο μετα..
καλημερα κοριτσαρες!!! δεν σας πιστευω με τα όργια σας χθες το βράδυ!!!!! πάντως έκανα κοιλιακους από τα γέλια πρωινιατικα!
Καλή πρωτο μαγια και να περάσετε όλες σας τέλεια
εγώ ως κλασσικος looser είμαι γραφείο! ευτυχώς έχω δουλεια και θα περασει η ώρα!
σας φιλώ προς το παρον!
Αγγελική καλή εργατική πρωτομαγιά! Μαράκι παστίτσιο ακούω κι αναστατώνομαι! Δε μας λυπάσαι κι εμάς τις αμαγείρευτες;!
καλημερα κοριτσαρες !
καλο μηνα σε ολες μας
βλεπω εχθες οργιασατε παλι ε?
αγγελικουλα και σημερα δουλεια?
η πρωτη μαη δεν ειναι αργια ειναι απεργεια δε το ξερεις?
οσες πατε καπου καλα να περασετε εγω και η Γλαυκη οπως παντα δουλιτσες!!!!
τζινα ελπιζω να εισαι καλυτερα εστω ψυχολογικα!
φιλια σε ολες!
καλημερα αγαπημενες μου καλο μηνα να εχουμε!!!!!φουρνιζω τα σταφιδοψωμακια μου και τα λεμε το μεσημερακι.
Καλά είμαι γοργόνα μου, καλές δουλίτσες. Λιλάκιον καλή επιτυχία στα σταφιδόψωμα.
Δεν καταλαβαίνω προς τι η διάζευξη!Συμπλεκτικούς συνδέσμους δε διδαχτήκατε στο σχολείο,μαντάμ;Quote:
Originally posted by Eli
Αξιότιμη Φτουτάτη μου η επιθυμίες σας διαταγή! Αν επιθυμείτε καφέ - γεύμα στο ανεμοδαρμένο μπαλκόνι μου θα το έχετε! Θα σας ετοιμάσω και το κέικ με το γλάσο σοκολάτας για να σας γλυκάνω :) ή μήπως ένα cheesecake καλύτερα που έχω και φρέσκια μαρμελάδα;;; :smirk:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καλη συνεχεια Ελι!δεν εχω προλαβει να σου γραψω για την πολυ ομορφη βεραντα σου!Κ οι καρεκλες φαινονται πολυ αναπαυτικες με τα μαξιλαρακια τα φουσκωτα συν τα εξτρα!Μπορει να αξιωθω να δω τη θεα απο τον εκτο!Δε λεω να φαω απο τα χερακια σου!
Μη με κολάζετε και τα πάρω και κατέβω Αθήνα κι εγώ μαζί σας,Αφές, μετά τις εκλογές!Από χθες συζητάμε με τον Τήρη
πού να συναντηθούμε.Από Καστοριά μέχρι Ναύπλιο-Μονεμβασιά το πιάσαμε...Κανονίστε με αυτά που παρελαύνουν
να καταλήξουμε Αθήνα,να μη βρει η Φτουτάτη τίποτα στο τέλος του μήνα που θα 'ρθει!Και δεν κατάλαβα γιατί όλες
οι λιχουδιές (βλ και Λιλοκάλαθο γεμάτο αρτοσκευάσματα) ετοιμάζονται γι'αΦτήν!ʼντε γιατί Α!Μάθαμε τώρα!
Ναταλία μακάρι να αποφασίσεις να έρθεις τελικά στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα για να δεις και μένα που παρελαύνω! :lol: :lol: Έλα εσύ με το καλο και θα σου ετοιμάσουμε πολλές παρελάσεις! :lol: