και επειδή στην Ικαρία, οι άνθρωποι είναι και φευγάτοι και προχώ, δείτε το πανώ μια ικαριώτισας γιαγιάς!
Printable View
και επειδή στην Ικαρία, οι άνθρωποι είναι και φευγάτοι και προχώ, δείτε το πανώ μια ικαριώτισας γιαγιάς!
Καλλιόπη μακάρι να μπορέσεις να έρθεις κι εσύ και να τα πούμε κι από κοντά. Οι υπόλοιπες παρθενόπες, που δεν ξέρετε την άλλη έννοια του μαγιόξυλου, τι κάνετε; Μόλις έφυγε το λαλάγγι που ήρθε το μεσημέρι ξαφνικά και ήταν όλο χαρά για να πιάσουμε το Μάη! Εγώ βέβαια όλο το πρωί έκανα δουλειές και μόλις είχα φάει οπότε δεν μπορούσα να πιάσω όχι το Μάη ούτε το τηλεκοντρόλ! :lol: Αντ'αυτού λοιπόν μου έφτιαξε τον μηχανισμό του ρολού μου στο υπνοδωμάτιο που είχε χαλάσει και ήταν μόνιμα ανεβασμένο το ρολό! Είχαμε πει να το φτιάξουμε με τη Ρονίτα αλλά αφού προσφέρθηκε, χαζή ήμουν να αρνηθώ; Του έδωσα παγωτό και dvd με ταινίες για να δει κι έβγαλα και την υποχρέωση! :lol: Είδα κιόλας πως το έφτιαξε και τώρα ξέρω τι να κάνω αν ξαναχαλάσει.
Γλαύκη είναι πανέμορφα τα λουλούδια σου και τα έχεις βάλει και σε πολύ όμορφες γλάστρες.
:lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Μαχαίρι στην καρδιά αυτό το Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας για να τονίσετε τη μεγάλη απόσταση,κρυφοξανθιά!Quote:
Originally posted by Eli
CyberΤζίνα έγραψες πάλι! Ως κρυφή ξανθιά δεν το γνώριζα το τρικ και πήγαινα και εγώ Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και η ερώτηση της βραδιάς, τι σημαίνει ανανεώνει τη σελίδα αυτόματα; Εγώ πατάω το F5 για να βλέπω τα νέα πόστ.
Χάθηκαν οι άλλες πόλεις της Ελλάδας;Αλεξανδρούπολη-Χανιά για παράδειγμα,που είναι και πιο μακρυά...ΣαδΕλίστρια!
Καλησπέρα μανάρια μου!
Παραπονιάρα μου Ναταλία μην μιλάς γιατί ξέρεις εσύ! :P
Μόλις γυρίσαμε και κάναμε ένα ντουζάκι να βγάλουμε τα χώματα από πάνω μας. Τέλειο το πικ νικ, κάναμε και βόλτες στην εξοχή, πήραμε και το χρώμα μας και γυρίσαμε κουρασμένα παιδάκια στο σπιτάκι μας. Πράγματι στο πάρκο είχε πάρα πολύ κόσμο αλλά βρήκαμε ένα ωραίο σκιερό μέρος και απλώσαμε το κιλίμι μας και ήμασταν αρχοντικά! Και με τα καφεδάκια μας και με τα κολατσιά μας :D. Τα πιτσιρίκια της παρέας τρέχανε από εδώ και από εκεί και οι καψεροί οι γονείς κυνηγούσαν.
Κατά τα άλλα ήταν απολαυστική η βόλτα και με όμορφη παρέα :).
Γλαύκη μου τη σχέση μου με την αδερφή μου την φυλάω σα τα μάτια μου και το ίδιο και εκείνη. Ακόμη και οι άντρες μας που στην αρχή δεν τα ταιριάξαν στην πορεία τα βρήκαν και τώρα είναι και καλά φιλαράκια φτου φτου. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε φορά που είμαστε όλοι μαζί και περνάμε καλά και κάνω την ευχή μου να είμαστε πάντα ενωμένοι μεταξύ μας όπως τώρα, γιατί μην νομίζεις και εμείς δουλέψαμε για να τα καταφέρουμε να φτάσουμε ως εδώ που είμαστε τώρα. Έχω δει πολλά αδέλφια να μαλώνουν ή να έχουν χλιαρές σχέσεις, ή μπατζανάκιδες να τα τσουγκράνε, οπότε ξέρω ότι αυτό που έχουμε δεν είναι δεδομένο και θέλει και δουλειά και φροντίδα.
Τζινάκι μου,έχω κι εγώ παγωτό και ταινίες...Δεν περνάς μια βόλτα κι από δω,τώρα που έχεις φρέσκια και την τεχνογνωσία,Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αντ'αυτού λοιπόν μου έφτιαξε τον μηχανισμό του ρολού μου στο υπνοδωμάτιο που είχε χαλάσει και ήταν μόνιμα ανεβασμένο το ρολό! Είχαμε πει να το φτιάξουμε με τη Ρονίτα αλλά αφού προσφέρθηκε, χαζή ήμουν να αρνηθώ; Του έδωσα παγωτό και dvd με ταινίες για να δει κι έβγαλα και την υποχρέωση! :lol: Είδα κιόλας πως το έφτιαξε και τώρα ξέρω τι να κάνω αν ξαναχαλάσει.
να κάνεις και practice,να την κατακτήσεις μια για πάντα,που κι εμένα 4 από τα 5 ρολά του σπιτιού δεν έχουν κατέβει 6 χρόνια τώρα;
Και τώρα που μου το θύμισες,πάω να φάω παγωτό!Θέλει καμιά άλλη μήπως;
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ναταλία μου μου φαίνεται θέλεις και εσύ το λαλάγγι σου :lol:
Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια,ΧΕλι μου!Quote:
Originally posted by Eli
Ναταλία μου μου φαίνεται θέλεις και εσύ το λαλάγγι σου :lol:
Αν αυτή είναι απλά μία γωνίτσα από τους βασιλικούς κήπους φαντάζομαι την υπόλοιπη αυλή και θέα!!! Γλαύκη μου αγαπάς τα λουλούδια σου και φαίνεται. Χαλάλι ο κόπος σου η ανθισμένη σου γωνία είναι απλά όνειρο!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Παρε λουλουδιασμενη φωτο απο το σπιτι μηπως σε καταφερουμε να ερθεις κ απο τα μερη μας!Τη συνεχεια με τη θεα την ξερεις...
Αχ να δούμε πότε θα αξιωθώ και εγώ να κάνω τα ανάλογα στο μπαλκόνι μας ...
Μία που μπήκα μία που βγήκα :lol:
Θα βάλουμε να δούμε τα υπόλοιπα επεισόδια από το Game of Thrones. Φιλάκια πολλά θα τα πούμε αργότεραααα
Μάκια!
Καλή διασκέδαση Eli.
Καλησπερα σας και καλο μηνα. Αν και σημερα μπαινει ο αγαπημενος μου μηνας, για πολλους λογους οπως τα υπεροχα λουλουδια που υπαρχουν αυτη την εποχη, ο υπεροχος καιρος που ειναι και ο ιδανικοτερος για μενα, ειναι και τα γενεθλια μου, εν τουτις ειναι η πρωτη φορα που δεν τον θελω, και θελω να φυγει οσο πιο συντομα γινετε αφινοντας με τουλαχιστον στην κατασταση που με βρηκε αν οχι σε κατι καλυτερο......
Ένα μέρος μόνο της Φτουθέας -για να καταλαβαίνουμε για τι πράγμα μιλάμε- είναι αυτό:Quote:
Originally posted by Eli
Αν αυτή είναι απλά μία γωνίτσα από τους βασιλικούς κήπους φαντάζομαι την υπόλοιπη αυλή και θέα!!!
Ποιά σύννεφα σκιάζουν τη Μαγιάτικη Πωλινοχαρά;Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλησπερα σας και καλο μηνα. Αν και σημερα μπαινει ο αγαπημενος μου μηνας, για πολλους λογους οπως τα υπεροχα λουλουδια που υπαρχουν αυτη την εποχη, ο υπεροχος καιρος που ειναι και ο ιδανικοτερος για μενα, ειναι και τα γενεθλια μου, εν τουτις ειναι η πρωτη φορα που δεν τον θελω, και θελω να φυγει οσο πιο συντομα γινετε αφινοντας με τουλαχιστον στην κατασταση που με βρηκε αν οχι σε κατι καλυτερο......
Αχ Ναταλάκι μου...... Τα σύννεφα είναι πολλά και μάλιστα πολύ σκούρα γκρίζα, έτοιμα να ξεσπάσουν σε καταιγίδα....Quote:
Originally posted by NADINE
Ποιά σύννεφα σκιάζουν τη Μαγιάτικη Πωλινοχαρά;
Από Κυριακή βράδυ έχω πολύ μεγάλη αιμορραγία.... Οι γιατροί μου, τόσο ο ιδιώτης δηλαδή όσο και ο γιατρός μου στο γυναικολογικό νοσοκομείο, μου ανακοίνωσαν πως ήρθε η ώρα να γίνω εισαγωγή στο νοσοκομείο μέχρι να γεννήσω (πράγμα που δεν μπορώ ακόμα να δεκτώ...) επίσεις χρειάζομαι επειγόντος ένα ενέσημο φάρμακο το οποίο δεν υπάρχει στην Κύπρο και παραγγέλθηκε ιδικά για μένα... Τώρα το πόσα θα στοιχήσει δεν το ξέρω, μου είπαν περίπου στα 300, αλλά ίσως κερδίσουμε κανένα 100άρι κάλυψη από το γυναικολογικό νοσοκομείο και πληρώσω πιο λίγα. Αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί να σου πω την αλήθεια.....
Χτες έπρεπε να μείνω μέσα στο νοσοκομείο, όμως αρνήθηκα, υπέγραψα ότι φεύγω με δικιά μου ευθύνη και έφυγα.... Ξέρω, λάθος μου, όμως δεν μπορώ να μπω από τώρα στο νοσοκομείο.... Μου είπαν πως μόλις νιώσω τον παραμικρό πόνο ή αυξηθεί το αίμα ακόμη πιο πολύ να πάω κατευθείαν, ή όποτε και να το αποφασίσω έχω εισητήριο εισαγωγής....
Δεν ξέρω πως να το πω στον Αντρέα μου. Πως να του εξηγίσω πως η μαμά θα μπει στο νοσοκομείο και θα μείνει εκεί για τουλάχιστον 10 βδομάδες (είναι στόχος των γιατρών να με κρατήσουν μέχρι την 34 βδομάδα πρωτού γεννήσω, αν βέβαια μας το επιτρέψουν τα σχέδια του Θεού...) Πως λες σε ένα μωρό 3 ετών ότι η μαμά θα είναι μακριά για τόσο πολύ καιρό? πως του εξηγάς ότι ο μπαμπάς και η γιαγιά θα κάνουν τα πάντα και η μαμά δεν θα είναι εκεί? Τώρα τουλάχιστον με βλέπει που ξαπλώνω στον καναπέ, και πηγαινοέρχετε και μου χαιδεύει την κοιλιά, λέει στην μικρούλλα "Αμαλία μου αγαπώ σε, είσαι καλά?", με αγκαλιάζει και με φιλάει, μου φτιάχνει ζωγραφιές και τόσα άλλα.... Ακόμη και ότι θα μου φτιάξει αυτός την τούρτα μου λέει, επειδή λέει η μαμά δεν είναι καλά και δεν μπορεί να φτιάξει τούρτα για τον εαυτό της... Πού να πάω και να τον αφίσω μόνο του? Δεν το αντέχω..... Τρέμω στην ιδέα ότι η κατάσταση από μέρα σε μέρα ίσως χειροτερέψει και τότε δεν θα μπορώ πια να ρισκάρω.....
Γιαυτό εύχομαι το φετινό μου δώρο για τα γενέθλιά μου είναι να φύγει ο Μάης όσο πιο σύντομα γίνετε, και να με αφήσει στην κατάσταση που είμαι τώρα και όχι σε κάτι χειρότερο.....