Quote:
Originally posted by polinaki1983
Χτες έπρεπε να μείνω μέσα στο νοσοκομείο, όμως αρνήθηκα, υπέγραψα ότι φεύγω με δικιά μου ευθύνη και έφυγα.... Ξέρω, λάθος μου, όμως δεν μπορώ να μπω από τώρα στο νοσοκομείο....
Τρέμω στην ιδέα ότι η κατάσταση από μέρα σε μέρα ίσως χειροτερέψει και τότε δεν θα μπορώ πια να ρισκάρω.....
πωλινάκι, ξέρω ότι δεν έχω γίνει ακόμη μάνα και τα βλέπω τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα από όσες είναι μανούλες, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω στην παρούσα φάση, που είναι κρίσιμη, γιατί το ρισκάρεις.. Ο Ανδρέας είναι ένα παιδάκι που εισπράττει από σενα και τον άντρα σου αλλά και από την υπόλοιπη οικογένεια σου απεριόριστη αγάπη και τρυφερότητα, και σίγουρα φροντίδα. Επιβάλλεται να βάλεις την υγεία τη δική σου και της μπεμπούλας πάνω από τον Ανδρέα αυτή τη στιγμή και ας του λείψεις και λίγο. Είναι ένα δυνατό παιδάκι και θα το αντέξει, μην τον υποτιμάς, ο γιος σου έχει πάρει τη μαχητικότητα σου, και θα τα βγάλει πέρα, άλλωστε δεν θα πας στην εξορία , στο νοσοκομείο όπου θα μπορεί να σε επισκέπτεται! Ξέρω ότι έχεις συνηθίσει να είσαι ο στηλοβάτης της οικογένειας σου και να περνάνε όλα από τα χέρια σου, αλλά τώρα θα πρέπει να αφεθείς στην φροντίδα των άλλων γιατί δεν γίνεται αλλιώς και παίζονται πολλά. Μη παίρνεις ρίσκα! Όλοι θα είναι καλά, και κυριως εσύ και η κορούλα σου αφού χρειάζεστε μέριμνα και ειδική φροντίδα, κάνε ό,τι σου είπαν οι γιατροί,