Τζινα τις σταφιδες και εγω μονο στο σταφιδοψωμο τις τρωω και μονο τις ξανθες.
Printable View
Τζινα τις σταφιδες και εγω μονο στο σταφιδοψωμο τις τρωω και μονο τις ξανθες.
Απαπαπαπα πίκρα στάζουν τα λόγια σου ζηλιαροΝαταλία! Και δεν κατάλαβα τώρα τι κάνεις ακριβώς μας απειλείς και καλά με την παρουσία σου; ʼστα αυτά δεν πιάνουν! Μόνο με την απουσία σου μπορείς να μας απειλήσεις ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Δεν καταλαβαίνω προς τι η διάζευξη!Συμπλεκτικούς συνδέσμους δε διδαχτήκατε στο σχολείο,μαντάμ;Quote:
Originally posted by Eli
Αξιότιμη Φτουτάτη μου η επιθυμίες σας διαταγή! Αν επιθυμείτε καφέ - γεύμα στο ανεμοδαρμένο μπαλκόνι μου θα το έχετε! Θα σας ετοιμάσω και το κέικ με το γλάσο σοκολάτας για να σας γλυκάνω :) ή μήπως ένα cheesecake καλύτερα που έχω και φρέσκια μαρμελάδα;;; :smirk:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καλη συνεχεια Ελι!δεν εχω προλαβει να σου γραψω για την πολυ ομορφη βεραντα σου!Κ οι καρεκλες φαινονται πολυ αναπαυτικες με τα μαξιλαρακια τα φουσκωτα συν τα εξτρα!Μπορει να αξιωθω να δω τη θεα απο τον εκτο!Δε λεω να φαω απο τα χερακια σου!
Μη με κολάζετε και τα πάρω και κατέβω Αθήνα κι εγώ μαζί σας,Αφές, μετά τις εκλογές!Από χθες συζητάμε με τον Τήρη
πού να συναντηθούμε.Από Καστοριά μέχρι Ναύπλιο-Μονεμβασιά το πιάσαμε...Κανονίστε με αυτά που παρελαύνουν
να καταλήξουμε Αθήνα,να μη βρει η Φτουτάτη τίποτα στο τέλος του μήνα που θα 'ρθει!Και δεν κατάλαβα γιατί όλες
οι λιχουδιές (βλ και Λιλοκάλαθο γεμάτο αρτοσκευάσματα) ετοιμάζονται γι'αΦτήν!ʼντε γιατί Α!Μάθαμε τώρα!
Να δούμε τι άλλο θα πρέπει να τάξω στην Φτουτάτη για να σε συγκινήσω να πάρεις την κατηφόρα :lol: Μου φαίνεται μέχρι να το πάρεις εσύ απόφαση θα έχω τάξει και γουρουνόπουλο!
Όσο για τον Τήρη αν βρεθείτε από τα μέρη μας μάλλον θα το μετανιώσει γιατί θα του κλέβουμε πολλές ώρες από την συντροφιά σου χιχιχιχιχιχι.
Μπα μην το λες Eli, μπορούμε να επιτρέψουμε και στον Τήρη να έρχεται μαζί μας! :lol: ʼσε που μπορούμε κι εμείς να τους ακολουθούμε εκεί που πάνε! :lol:
Πωλινα ευχομαι να πανε ολα καλα κ να φερεις σε περας την εγκυμοσυνη σου κ να ειστε καλα κ εσυ κ η κορουλα σου!Δεν θα επεκταθω γιατι στα εχουν πει ολα τα κοριτσια αλλα κ γιατι θα ειμαι πιο αυστηρη.Αληθεια ο συζυγος σου κ οι γονεις σου τι λενε?
Εγω τρωω κ τα σταφιδοψωμα κ τις σταφιδες κ τα σοκολασμενα κεικ κ τα Ζουμπανοκεικ κ γενικως οτι τρωγετε!κανονιστε τι θα με τραταρετε!
Μόνο τα καλύτερα Φτουτάτη μου! :starhit:
Δεν νομίζω να το εκτιμήσει και ιδιαίτερα ο Τήρης αν του σβερκωθούμε :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼσε που μπορούμε κι εμείς να τους ακολουθούμε εκεί που πάνε! :lol:
Θα παω επισκεψη στη θεια μου την παρασκευη να τη δουμε γιατι εκανε επεμβαση στον αυχενα της που ειχε κοιλες και αυριο παω πρωι πρωι λαικη και σουπερ μαρκετ γιατι εχω παραγγελια ολοκληρη.
Νύσταξα μανάρια μου.
Θα σας αφήσω για να πάω να ξαπλώσω αφού δω λίγο TV. Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά σε όλες! :kiss:
Ονειρα γλυκα ελλακιον.καλη ξεκουραση.
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Λιλάκι ζόρικη επέμβαση έκανε η θεία σου, εύχομαι να έχει καλή ανάρρωση και να γίνει γρήγορα καλά. Μη φορτωθείς σαν το γαϊδουράκι αύριο, καροτσάκι για να κουβαλάς τα ψώνια έχεις;
Ναι εχω καροτσακι και το λενε μαμα.
Ειχε 2 κηλες στον αυχενα τζινα και το ειχε παραμελησει τοσο που τα ποδια και τα χερια της μουδιαζαν.ειναι ζαβη ομως εκανε την επεμβαση την παρασκευη και σημερα μαγειρευε και επλενε πιατα.τρελογκα.
Ωραίο καροτσάκι Λίλα, τελευταίας τεχνολογίας! :lol: Καλό είναι που έχει δυνάμεις η θεία σου να κάνει δουλειές αλλά πρέπει να προσέχει. Πάλι καλά που δεν πήγε μόνη της και για τα ψώνια και είπε σ'εσάς!
Την ημερα πριν κανει εισαγωγη σιδερωνε μεχρι τις 2 το βραδυ.της ειπε ο γιατρος αν δεν προσεχεις τα ξαναλεμε σε κανα χρονο να σε ξαναφτιαξω.
Σημερα απο καποια ωρα και μετα κακοκεφιασα πολυ.ενιωθα σαν να ηθελα να εχω κανει κατι διαφορετικο μεσα στη μερα μου χωρις να ξερω ομως τι.