Τι μ#λακας ηταν αυτος?!Εσυ χοντρη?!Αχ παει δε θα μου μεινει μαλλι πια στο κεφαλι!
Printable View
Τι μ#λακας ηταν αυτος?!Εσυ χοντρη?!Αχ παει δε θα μου μεινει μαλλι πια στο κεφαλι!
το πε κ καλα χαριτωμένα για να κατσει δίπλα μου (κ καλα χωραω,για να δω κ κατι τετοια)αλλα εμενα δε μου φανηκε πολύ πετυχημενο.μετα βεβαια σκεφτηκα οτι αν εγω η ιδια δεν ειχα το κομπλεξ δε θα δινα καν σημασία αλλα τι να κανουμε αντρες.δε σκεφτονται κ πολύ πριν μιλήσουν.
Καλα οντως δεν ηταν αστειο παντως.
Σ'ευχαριστώ καλή μου Constance, μακάρι να γίνει πάλι αυτό να ηρεμήσω κι εγώ, στον ενδοκρινολόγο που πήγα, μου είπε το ίδιο, οτι να επιμείνω με την ίδια διατροφή, και να μειώσω το αλάτι γιατι κάνω κατακρατήσεις. Για να δούμε ! :)Quote:
Originally posted by Constance
Οι πολυκυστικες ειναι ενα θεμα.Κακως σου μειωναν την τροφη.Στα κολληματα ο μονος κανονας για μενα ειναι επιμονη με τον ιδια διατροφη ωσπου να ξεκολλησει.Περιμενε και πιστευω θα επαναληφθει αυτη η γρηγορη απωλεια σε μικρο διαστημα.Τον τελευταιο μηνα κι εμενα ετσι με πηγε λιγο πολυ.Και οντως εχεις παει αψογα τοσο καιρο.Να εχεις δυναμη και σιγουρα θα πεσουν τα κιλα δεν ειναι στο χερι τους.Quote:
Originally posted by BettyG
Τώρα όχι, έχω τρελλάνει τρεις όμως! έχω και πολυκυστικές και ίσως να ευθύνεται και αυτό.
Τίποτα δε μου είπαν τότε, όλοι μείωναν την τροφή σε απελπιστικό βαθμό και πάλι δεν γινόταν τίποτα, ώσπου νευρίαζα και τους παρατούσα.
Περιμένω γιατί το έχω ξαναπάθει αυτό , και ξαφνικά έχασα 1,5 κιλό σε δύο ημέρες.
Περιμένω Constance μου τι να κάνω άλλο. ? Να φανταστείς οτι την χάλασα ελάχιστα τη βραδυά της eurovision, ποτέ άλλοτε
Aχ αυτο το αλατι κι εμενα τα ιδια μου ειπε.Αλλα το ατιμο δε μπορω να το κοψω και τελειως.
xa xa ποιος μπορεί να πεί χοντρή ένα κορίτσι 58 κιλών?Quote:
Originally posted by granita
το πε κ καλα χαριτωμένα για να κατσει δίπλα μου (κ καλα χωραω,για να δω κ κατι τετοια)αλλα εμενα δε μου φανηκε πολύ πετυχημενο.μετα βεβαια σκεφτηκα οτι αν εγω η ιδια δεν ειχα το κομπλεξ δε θα δινα καν σημασία αλλα τι να κανουμε αντρες.δε σκεφτονται κ πολύ πριν μιλήσουν.
και δε του έλεγες " καλά κοντέ" ? χαχα
Καλα απο αντρες ολα τα εχω ακουσει.Βαζουν και οριο κιλων μερικοι.Αν ειναι πανω απο 55 κιλα ειναι χοντρη ας πουμε (το εχω ακουσει αυτο)!
Ούτε εγώ, απλά αγόρασα το πράσινο που έιναι 50% χαμηλοτερο σε νάτριο, επίσης βάζω λιγότερη ποσότητα, οπότε κάπως το έχω μειώσει. Θα δώ πως θα πάει κι αυτόQuote:
Originally posted by Constance
Aχ αυτο το αλατι κι εμενα τα ιδια μου ειπε.Αλλα το ατιμο δε μπορω να το κοψω και τελειως.
καλα μη το λες παλια εκει που δουλευα οταν ημουν 52-53 κιλα σε καποια φάση ειχα παει 55 αρχισανε ολοι να μου λενε ποσο παχυνα κλπ.κ το τραγικο ειναι οτι οι περισσοτεροι ητανε υπέρβαροι αλλα για καποιο λογο μου λεγανε να προσεχω κλπ η αυτο το σπαστικο τοσο ομορφο προσωπο προσεχε μη γινεις χοντρη κριμα ειναι.
παντως αυτος που μου το πε ειναι ψηλος αλλα δε με νοιαζει γιατι εχει περιεργο χιουμορ κ ειναι αγαρμπος με τα κοριτσια γενικα.
-300
57.3
Καλημερες, +200 αλλα με επιδρομη στο ψυγειο ενω θα επρεπε να κοιμομουν.
Δεν πειραζει πηγα πολυ καλα εκτος απο αυτο πρωτη μερα διαιτας, κ συνεχιζω ακαθεκτη!
Καλημέρα!
-400! :)
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!
-300γρ σημερα, 79,1 μετα απο ενα σαββατοκυριακο με φαγητο εξω, αλλα με προσοχη!
καλημέρα!-100 σημερα αλλα ηπια ενα λιτρο κατα τις 2 οποτε πιστευω οτι επαιξε ρολο κ αυτο!(γιατι φαγητο ειχα σταματησει να τρωω απ τις 7)!
-100 σημερα, επεσα απο τα 74 πλεον σε κανονικο BMI και συνεχιζω ακαθεκτη.Καλημερα σε ολους!!!