σημερα
1ποτηρ γαλα 1,5 %
κρεας μοσχαρι με φασολακια
1 φρυγανια ολικης αλεσεως με 1 φετα γαλοπουλα
σημερα η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα τα 5 γευματα που ''πρεπει'', αλλα δεν πεινουσα και δεν υπηρχε λογος να πιεσω το στομαχι μου
Printable View
σημερα
1ποτηρ γαλα 1,5 %
κρεας μοσχαρι με φασολακια
1 φρυγανια ολικης αλεσεως με 1 φετα γαλοπουλα
σημερα η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα τα 5 γευματα που ''πρεπει'', αλλα δεν πεινουσα και δεν υπηρχε λογος να πιεσω το στομαχι μου
blazen οταν αρχισα να διαβαζω, τρελαθηκα, λεω τι γραφει, εχει ξεφυγει, που τα χωρεσε ολα αυτα το στομαχι. καλη η φαρσουλα σου :starhit: :starhit: :starhit:Quote:
Originally posted by blazen
Σήμερα
Πρ : Ένα κρουασάν σοκολάτας και αυγά τηγανιτά με μπέικον
Δε : Μια Ζαμπονοτυρόπιτα
Με : Μια μερίδα πανσετα με πορτοκάλι & λίγες τηγανιτές πατάτες
Απ : Μια βάφλα με τρεις μπάλες παγωτό
Βρ : Μια μπριζόλα στα κάρβουνα.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙʼ ΣΛΙΒΑΤΟΙ :P :P :P :P :tumble:
blazen καλο πολυ καλο:lol::lol::lol:
ουτε στα 3 χρονια με σληβ δεν θα μπορεις να τα φας ολα αυτα!!!! Με ψαρωσες η αληθεια ειναι για λιγο!!!
χθες
π- λιγο φρεσκο χυμο με γλουταμινη, 2 κριθινα ,30γρ γραβιερα
δεκ- 2 πτι μπερ ολικης και λιγο αχλαδι
μεσ- 70γρ γλωσσα ψητη ,1/3 πατατα βραστη,μια μπουκια σαλατα
απ- φρεσκο χυμο με γλουταμινη και 2 παξιμαδακια χαρουπιου
βρ- ενα ντακο και λιγο χυμο με γλουταμινη ξανα
μην χτυπας Γιωτα ξερω δεν εφαγα το αυγο μου αλλα δεν αντεχα ... επισης δεν ειχα γαλα να πιω την πρωτεινη και το εριξα στις γλουταμινες .
σημερα ξανα στα ροφηματα και στα αυγα.
Γιωτα το ανεχεσαι το πρωτεινουχο ροφημα? φουσκωνεις ?
3η ΗΜΕΡΑ 3ου 10ημέρου - ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
100 gr γάλα 1,5%
2.5/4 βραστό αυγό
7 κουταλιές της σούπας κοφτό μακαρονάκι σκέτο με τυρί light
1 φέτα του τοστ με λίγο τυρί τύπου αλοιφή
100 gr γιαούρτι 2%
κατερινάκι, το πινω πολυ άνετα και δεν με φουσκωνει καθολου! ουτε το αυγο με πειραζει, το τέρας της σληβοφύσης είμαι, όλα τα σφαζω όλα τα μαχαιρώνω! :lol:Quote:
Originally posted by *Katie
μαμω το !! πως θα αντεξω ενα μηνα αυτη η δουλεια...αχχχ ας οψεται το ονειρο :wink1::wink1:Quote:
Originally posted by monahoiot
κατερινάκι, το πινω πολυ άνετα και δεν με φουσκωνει καθολου! ουτε το αυγο με πειραζει, το τέρας της σληβοφύσης είμαι, όλα τα σφαζω όλα τα μαχαιρώνω! :lol:Quote:
Originally posted by *Katie
Quote:
Originally posted by blazen
Σήμερα
Πρ : Ένα κρουασάν σοκολάτας και αυγά τηγανιτά με μπέικον
Δε : Μια Ζαμπονοτυρόπιτα
Με : Μια μερίδα πανσετα με πορτοκάλι & λίγες τηγανιτές πατάτες
Απ : Μια βάφλα με τρεις μπάλες παγωτό
Βρ : Μια μπριζόλα στα κάρβουνα.
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙʼ ΣΛΙΒΑΤΟΙ :P :P :P :P :tumble:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπράβο Αλίνα για το 85, super!!!
Γεια σε όλους
εχω πολλές μέρες να γράψω , εχω μπλεξει λιγο με τη δουλεια και με κάποια προβληματακια τελευταία.
Δεν θα γράψω τι εχω φάει όλες αυτές τις μέρες , θα γράψω μόνο ότι έχθες που ήταν και η πρώτη μέρα της περιόδου μου , εκνευρόιστηκα πολύ με τον ευατόμου , δεν σταμάτησα να τσιμπολογάω και να τρωω βλακείες (2 ζελε, 2 μπαλες παγωτο , 10 καρυδια ,10 αμύγδαλα, 1 μπανανα , 1 τοστ , μια πηρουνια ομελέτα, 1κουταλιά μερέντα), είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό μετα τους 2 μήνες χειρουργείο.
Ελπίζω να οφείλεται στην περίοδο και να μην ξαναγίνει γιατι δεν την παλεύω , έπαιρνα 1 ξηρο καρπό και ξαναπήγαινα μετα απο λίγο και να θέλω γλυκό δεν μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα και μόλις σαβούρωνα έβριζα τον ευατό μου αλλα το ξαναέκανα..
Βεβαια το γεγονός οτι η ζυγαριά κατέβηκε πολύ με καθυσηχάζει, αισίως στα 108... δεν είναι και άσχημα 27 κιλα.
Ευτυχώς σήμερα η διατροφή μου κυλάει κανονικά
π- τπτ
δ- 2 κρακεράκια
μ- 2 κρακεράκια όλη μέρα στους δρόμους σήμερα
α- 1 χυμό αμιτα
β- θα βράσω 1 αυγό και θα φαω και λίγο τυρι όταν πάω σπίτι
σημερα ημουν ολη μερα στους δρομους αλλα οκ νομιζω σχετικα καλα τα πηγα
1 φρεντο
ενα μικρο σαντουιτσακι γαλοπουλας
1 φρεντο
1/3 τοστ με γαλοπουλα ,τυρι ντοματα
1/3 τοστ κ 5 γουλιες μαυροδαφνη
1/3 τοστ (επιτελους το καταφερα :P )
1 πορτοκαλι
Σήμερα :
Έφαγα ελαφριά γιατί δεν κατάφερα να χωνέψω την χτεσινή πανσέτα με πορτοκάλι κ.τ.λ. :P :P :P
Πρ : Δυο φρυγανιές με λίγο τυρί του τοστ και γαλοπούλα
Δε : ενα κριτσινι \
Με : 2 κριτσινια ----> δεν πρόλαβα λόγο φόρτου εργασίας
Απ: τίποτα /
βρ: λίγα μακαρόνια με κέτσαπ σε πιάτο φρούτου
Πριν από λίγο ένα γιαούρτι 1.5%
Μια ερώτηση : αλκοόλ πότε ήπιατε μετά την επέμβαση ?
4η ΗΜΕΡΑ 3ου 10ημέρου - ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
100 gr γάλα 1,5%
5 κουταλιές της σούπας μοσχάρι με κολοκυθάκι και καρότο βρασμένα
100gr ζελέ
1 φέτα του τοστ με λίγο τυρί τύπου αλοιφή
Blazen Μετα το τριμηνο ηπια 1/2 ποτηρι κρασι μετα απο φαγητο , δεν μπορουσα παραπανω. μετά το εξαμηνο ολοκληρο το ποτηρι κρασι ΠΑΝΤΑ μετα απο φαγητο ΠΟΤΕ νυστικος γιατι θα παθεις εντονο υπογλυκαιμικο επεισόδιο και θα λιποθημήσεις ( παρολιγο να την πατησω εγω). Με χαρά σας ανακοινώνω ότι μετά τον χρόνο μπόρεσα και ήπια σε έξοδο 5 μικρά ποτηρακια κρασι συνοδευομενα απο μεζεδες!!! Εκανα κεφαλι αλλα δεν με χαλασαν! Γιούπι:D:D Ενιωσα φυσιολογικός ανθρωπος. Γενικά δεν είμαι τυπος του αλκοολ αλλά μου αρέσει όταν βγαινω με την παρεα να μπορώ να συμμετεχω και εγώ. Δεν εχω δοκιμάσει ακόμη ποτά όπως ουισκι, βοτκα κλπ φοβαμαι αλλά δεν μου κάνουν και ιδιαιτερη αισθηση ως ποτα.