AME AME TO EKANA.....KAI OXI MONO ΜΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΑΝΦΕΡΩ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Printable View
AME AME TO EKANA.....KAI OXI MONO ΜΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΑΝΦΕΡΩ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΛΙΒΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D:D:D :D
Θα έχουμε και μπαι-πασαρισμένους στην παρέα (βλ Αννα65) καθώς και μή χειρουργημένους (βρ μίζερυ κ.α.!!!) Ολοι οι καλοί χωράνε κορίτσια!
ΧΧΙΧΙΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::ro ll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::lol: :lol::lol::lol::lol:
Νομίζω έθουσα δεξιώσεων θα πρέπει να κλείσουμε, και όχι ένα απλό παιδότοπο που λέγαμε με τις άλλες κοπέλλες!!!!
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:t humbup::thumbup::thumbup::thumbup::smilegrin::smil egrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Θελετε και πρώην δακτυλοφορουμενες με αποτυχία και καινούργια προσπαθεια;;;
Marimari μου όλοι οι καλοί χωράνε στην παρέα!!! Αλλωστε και εγώ πρωην δακτυλοφορούμενη είμαι και νυν σληβάτη!!! Αμμα διαβάσεις αυτό το τόπικ στην αρχή θα καταλάβεις!
Αχ ευχαριστω.
Δεν ξερω που να βρω τις ιστοριες σας και που να γράψω την δική μου...
Θα τον βρω τον μπουσουλα που θα παει!!!!
Παιρνω κουραγιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και σας ευχαριστώ.
...ναι αλλά εσυ τα εχασες ...εγω τα παιρνω!!!!
Κούκλα μου και εγώ τα έπαιρνα..... τα έχασα τώρα που τον εβγαλα και εκανα σληβ. Οσο είχα δακτύλιο άστα.... Την δικιά μου ιστορία μπορεις να την διαβάσεις στην σελίδα 1 αυτού εδώ του τόπικ που μιλάμε τώρα. Πάντος πολύ θα ήθελα να διαβάσω και την δικιά σου. Τελικά δεν είμαστε λίγα άτομα με προβλήματα από δακτύλιο.
Μόλις τώρα συνηδητοποίησα πως πριν ακριβώς 1 χρόνο γράφτηκα σε αυτό εδώ το φόρουμ.
Τότε ήμουνα μόνη, χωρίς ανθρώπους να με στυρίζουν, γεμάτη ερωτηματικά για το τί πάω να κάνω, πιο θα είναι το μέλλον, αν θα είναι ακόμα μια αποτυχία για μένα η sleeve, και ξεκίνησα να κάνω τις απωρίες μου στο τόπικ της sleeve.
Θυμάμαι πως ήμουνα πολύ ανχωμένη τότε, για το ότι θα έκανα δεύτερο βαριατρικό, για το ότι θα το έκανα με τομή (με βάση τα λεγόμενα του τότε γιατρού), για 1002 διαφορετικά πράγματα..... Νόμιζα πως ήμουνα η μοναδική αποτυχία δακτυλίου, πως ήμουνα χαζή, πως εγώ έφτεγα που δεν δούλεψε σε μένα...
Τότε ήταν που συνάντησα εδώ μέσα την Ναντιν η οποία με είχε καθυσυχάσει πως δεν είμαι μόνη, πως σαν και μένα πολλοί έχουν υποφέρει, και πως σαν άλλους που τα έχουν καταφέρει, έτσι θα τα καταφέρω και εγώ.
Τότε ήταν άρχισα να διαβάζω διάφορα θέματα του τόπικ, και είδα πως δεν ήμουνα μόνη. Δεν ήμουνα η μόνη "χοντρή" στον κόσμο, αλλά ούτε και η μόνη με προβλήματα.
Ο χρόνος κύλισε, άτομα έφυγαν από το φόρουμ, κάπια άλλα ήρθαν....
Τώρα, ακριβώς 1 χρόνο μετά την εγγραφή μου, είμαι ακόμα εδώ, κατά 32 κιλά ελαφρύτερη, και κατά πολύ "πλουσιότερη" γιατί εδώ μέσα βρήκα πραγματικούς φίλους. Φίλους που δεν είχα ποτέ κοντά μου, φίλους που παρόλη την απόσταση που μας χωρίζει, ήταν πάντα δίπλα μου για οτιδήποτε και να χρειάστηκα......
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για αυτό τον υπέροχο 1 χρόνο που μου προσφέρατε τόσα όσα ποτέ κανείς δεν μου πρόσφερε σε όλη μου την ζωή. Σας αγαπάω όλους πάρα πολύ :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove:
υπέροχα συγκινητικό!!!!!! :yes::yes::yes::yes::smilegrin::smilegrin::smilegr in::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μόλις τώρα συνηδητοποίησα πως πριν ακριβώς 1 χρόνο γράφτηκα σε αυτό εδώ το φόρουμ.
Τότε ήμουνα μόνη, χωρίς ανθρώπους να με στυρίζουν, γεμάτη ερωτηματικά για το τί πάω να κάνω, πιο θα είναι το μέλλον, αν θα είναι ακόμα μια αποτυχία για μένα η sleeve, και ξεκίνησα να κάνω τις απωρίες μου στο τόπικ της sleeve.
Θυμάμαι πως ήμουνα πολύ ανχωμένη τότε, για το ότι θα έκανα δεύτερο βαριατρικό, για το ότι θα το έκανα με τομή (με βάση τα λεγόμενα του τότε γιατρού), για 1002 διαφορετικά πράγματα..... Νόμιζα πως ήμουνα η μοναδική αποτυχία δακτυλίου, πως ήμουνα χαζή, πως εγώ έφτεγα που δεν δούλεψε σε μένα...
Τότε ήταν που συνάντησα εδώ μέσα την Ναντιν η οποία με είχε καθυσυχάσει πως δεν είμαι μόνη, πως σαν και μένα πολλοί έχουν υποφέρει, και πως σαν άλλους που τα έχουν καταφέρει, έτσι θα τα καταφέρω και εγώ.
Τότε ήταν άρχισα να διαβάζω διάφορα θέματα του τόπικ, και είδα πως δεν ήμουνα μόνη. Δεν ήμουνα η μόνη "χοντρή" στον κόσμο, αλλά ούτε και η μόνη με προβλήματα.
Ο χρόνος κύλισε, άτομα έφυγαν από το φόρουμ, κάπια άλλα ήρθαν....
Τώρα, ακριβώς 1 χρόνο μετά την εγγραφή μου, είμαι ακόμα εδώ, κατά 32 κιλά ελαφρύτερη, και κατά πολύ "πλουσιότερη" γιατί εδώ μέσα βρήκα πραγματικούς φίλους. Φίλους που δεν είχα ποτέ κοντά μου, φίλους που παρόλη την απόσταση που μας χωρίζει, ήταν πάντα δίπλα μου για οτιδήποτε και να χρειάστηκα......
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πολύ για αυτό τον υπέροχο 1 χρόνο που μου προσφέρατε τόσα όσα ποτέ κανείς δεν μου πρόσφερε σε όλη μου την ζωή. Σας αγαπάω όλους πάρα πολύ :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove:
ξερω πολυ καλα οτι εδω μεσα εισαι απο τα πιο αγαπητα προσωπα!!!!!!!!!!!και ειμαι πολυ περηφανη που σε γνωριζω εστω απο εδω και θα σε δω και απο κοντα!!!!!!!
Μαράκι μου γλυκό :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
:kiss::starhit::kiss::starhit::kiss::starhit:
Αι, στο καλό με συγκίνησες... μπορεί και να στη χαρίσω τελικά άμα σε δω !!!!!!!!