Εγω δυο εβδομαδες εχω κολλησει, κ με δειχνει και 400 γραμμάρια πανω..βέβαια εχω θεμα με την τουαλέτα! Ισως αυτο φταίει..
Printable View
Εγω δυο εβδομαδες εχω κολλησει, κ με δειχνει και 400 γραμμάρια πανω..βέβαια εχω θεμα με την τουαλέτα! Ισως αυτο φταίει..
ζύγισμα τρίτης 18/8
βάρος 81.100, πόντοι 6 εκ,μείον!!! άλλο 1μιση κιλό κάτω!
καλημέρα σε όλους!!!!:saint2:
υγ.ελένη και γω ήμουν σταθερή για τρεις εβδομάδες περίπου και μετά τσουπ! πήρα την κατηφόρα πάλι! υπομονή και πολύ νερό!
ελσα μπράβο!!
ελένη και μαντζουράνα ευχαριστώ για τα λόγια σας:love: to be honest ούτε απελπίστηκα ούτε στεναγχωρήθηκα ή κάτι. αντίθετα όπως είπες μανταζουράνα μου, το ευχαριστήθηκα κιόλας!
ελένη ίσως και να κόλλησες με τόσο χαμηλές θερμίδες που έχεις. δεν στο λέω για να απελπιστείς ή να φοβηθείς. αλλά είναι ένα ενδεχόμενο. δώσε κανα-δυο βδομάδες χρόνο να δεις πως θα κινηθεί η ζυγαριά. αν κατέβει, καλώς
αν δεν κατέβει όμως μην μου απελπιστείς! κάνε ένα 7ήμερο διάλλειμα και ξεκίνα σιγά σιγά να αυξάνεις θερμίδες.
αυτά βέβαια όλα υποθετικά είναι, η ζυγαριά σου θα σου δείξει τον δρόμο.
καλώς ήρθατε οι καινούριες :tumble:
Μέ εδειξε μείον 900 γραμμάρια αυτήν την εβδομάδα και χάρηκα πολύ!! Είμαι 98 ακριβώς και το πρωί και τώρα, αρχίζω να απομακρύνομαι από τα 100 κιλά ...
Μπράβο Ελένη! Άντε και στα δικά μας :lol:
Ευχαριστώ πολύ Ελίζα μου!
αρχικο βαρος 92,3κ. μετα απο 8 μερες 91,6κ. μικρη απωλεια αλλα παντα στην αρχη ο μεταβολισμος μου αργει να παρει μπρος! αυτες τις μερες εφαγα υγιεινα, μπορω να πω οτι δν πεινασα σχεδον καθολου αλλα μου ελειψε πολυ η ζαχαρη. συνεχιζουμε ομως γιατι ουδεις αναντικαταστατος (ουτε κ η ζαχαρη) οταν εχουμε εναν στοχο που τοοοοσο επιθυμουμε!
Μπράβο Ιόλη μου! Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν 97,2 αυτό σημαίνει ότι σε μια εβδομάδα έχασα 1,900, είχα κάποιες στενοχώριες και δεν κατέβαινε μπουκιά. Τώρα προσπαθώ παρά το ότι η στενοχώρια παραμένει, να τρώω κάπως πιο σωστά.
ουαου! τετοια καλη απωλεια ελπιζω να απαλυνει τη στεναχωρια σου. ευχομαι συντομα κεφατη κ δυνατη! μπραβο :tumble:
Μακάρι! Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Κοκκινό αν μπορείς στείλε μου pm, είμαι άσχετη..
ζυγίστηκα σήμερα επειδή αύριο μπορεί να μην προλάβω το πρωί.
90.8!! έχασα σχεδόν όσα πήρα. και το αστείο είναι πως τα έχασα ενώ δεν έκανα ούτε διατροφή (σαβούριαζα:love: αλλά με μέτρο!) ούτε γυμναστική(καθόλου λέμε). i rock XD /ψώνιο mode off
βέβαια, αν και το είπα και την προηγούμενη βδομάδα και δεν το τήρησα :P, αύριο καθαρή διατροφή και άσκηση~
α, και το 8 δεν έχω μεγάλη καήλα να το δω πλέον. το φλερτάρω πάρα πολύ, και ξέρω μέσα στην βδομάδα θα το δω σίγουρα (ψιιιιι, μα τέτοια αυτοπεποίθηση????) και δεν με συγκινεί. αλλά με έχει πιάσει καήλα να δω το 7XD
βιάζομαι?? i hope not. XD. γτ θα πάρει κανά 5μηνο για να το δω. καλό μου κουράγιο~
και καλά κουράγια σε όλες~
Μπραβο sora! Καλη συνεχεια λοιπον!
90.0. Άτιμη ζυγαριά δεν με συμπαθείς καθόλου. δεν μπορούσες να δείξεις 89,9???
η χαρά είναι απερίγραπτη, νιώθω λες και το έχω δει το 8. καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτιάξω μπανεράκι με 8 τέλος του μήνα ~
7 σου έρχομαι:smilegrin:
ελένη μου ευχαριστώ. καλή συνέχεια και σε σένα!
Sora σχεδόν το είδες! Μπράβο για ακόμα μια φορά, αυτήν την φορά είσαι πολύ συνειδητοποιημένη. Ισχύει το τίκερ, τώρα το πρόσεξα, ξεκίνησες από τα 105? Εκεί ξεκίνησα κ εγώ! Μου δίνεις θάρρος και δύναμη! Άντε να δω και εγώ το 8, αλλά έχω καιρό ακόμα... Σίγουρα 2 μήνες, δεν πειράζει, δεν βιαζόμαστε! Συνεχίζουμε!
ναι ναι ισχύει το τίκερ. σε ευχαριστώ πολύ (:
αλλά έχω δρόμο ακόμα. έχω διανύσει το 1/3 της διαδρομής μόνο!
εννοείται δεν βιαζόμαστε! επιμονή υπομονή και προσήλωση και θα την νικήσουμε την ζυγαριά!!
Σιγουρα, στο χερι μας ειναι!! Αλλα πραγματικα πηρα κουράγιο, γιατι κ εγω ξεκίνησα σε αυτο το βάρος κ χαιρομαι που βλεπω την απωλεια σου αυτη, ελπιζω να την δω κ σε εμενα.
91,7 κ η ζυγαρια επιμενει... βεβαια μετα απο διακοπες ειναι ισως λογικο. μηπως ξερει καμια για το ζυγισμα με περιοδο;; υπαρχει καποια διαφορα;
Ioli ναι έχει μεγάλη διαφορά το ζυγισμα στην περίοδο! Εμένα η διαφορά μπορεί να είναι μέχρι και 2 κιλά πιο πάνω... Καλύτερα περίμενε να ζυγίζεσαι και αφού έχουν περάσει κάνα δυο μέρες από το τέλος της περιόδου γιατί το σώμα εκείνες τις μέρες κάνει γαμω τις κατακρατησεις...
Ιόλη εμενα συνήθως οταν περιμενα να αδιαθετήσω, μια εβδομαδα πριν μπορει να με δειξει κ 2 συν.. Αλλα παιζει ρολο φυσικα! Να μην ζυγίζεσαι οταν περιμενεις μεχρι κ να τελειωσει.
ωω αληθεια;; τωρα πηρα λιγο τα πανω μου!!! ευχαριστω κοριτσια για τις πληροφοριες! θα θεωρησω ακυρω το σημερινο ζυγισμα κ θα επανελθω 2 μερες μετα το τελος της περιοδου! :smilegrin:
-2 κιλά αυτό τον μήνα. 8 σου ήρθα :tumble: 89.7
http://swlf.lilyslim.com/H6dXp3.png
http://swlf.lilyslim.com/Tbutp3.png
http://swlf.lilyslim.com/9Gzfp3.png
http://swlf.lilyslim.com/z67lp3.png
καλή βδομάδα σε όλους (:
Quote:
Originally posted by Ioli_sun
ωω αληθεια;; τωρα πηρα λιγο τα πανω μου!!! ευχαριστω κοριτσια για τις πληροφοριες! θα θεωρησω ακυρω το σημερινο ζυγισμα κ θα επανελθω 2 μερες μετα το τελος της περιοδου! :smilegrin:
Ναι, κ εγω στην αρχη πελαγωνα κ απογοητευομουν, αλλα οταν τελείωνε η περίοδος κ εβλεπα σημαντική διαφορα τα ξεχνούσαν ολα! Μην ανεβαίνεις οσο μπορεις, να κανεις υπομονή κ δυο μερες αφου τελειωσει να ανεβαίνεις.
Γεια σας κι απο μενα! εφτασα αισιως τα 90 κιλα!:( Αρχιζω διαιτα απο αυριο μια και μπαινει και το φθινοπωρο. Θα ζυγιζομαι μια ή δυο φορες την εβδομαδα και θα σας ενημερωνω για να παιρνω κουραγιο! Χρειαζομαι τις ενισχυσεις σας. Ευχαριστω προκαταβολικα!:starhit:
Στέλλα μου καλως ηρθες!! Καλη αρχη κ καλες απώλειες βάρους!! Μην σκεφτεσαι οτι κανεις διαιτα κ στερείσαι, να εχεις στο μυαλο σου οτι ξεκινάς μια πιο σωστη κ ισορροπημένη διατροφή!!
ελενη αυτο θα κανω. μακαρι μετα να ειναι το ζυγισμα ευχαριστη εκπληξη!!!:D
στελλα καλη αρχη! να μας επισκεπτεσαι να τα λεμε, βοηθαει πολυ η κουβεντουλα! :wink2:
σορα μπραβοοο, συνεχισε ετσι!!! αχ αυτο το οχτω ποσο λαχταρω κ γω να το ξαναδω!!! :sniffle:
Θα ειναι, μην μπαίνεις στον πειρασμό να ανέβεις γιατι θα απογοητεύεσαι!
Σήμερα 1 κιλό πάνω (82,1) από προχτές...
Ασταδιάλα μόλις κάνω καναδυό-πεντέξι γουρουνιές αμέσως να ανέβει η κάργια!
αν κατεβαίνει επίσης αμέσως μόλις φας λίγο ισορροπημένα τότε να χαίρεσαι ο μεταβολισμός σου δουλεύει άψογα. όχι;
Ετσι ειναι!! Κ φυσικα φαινεται κ απο τον ρυθμό απώλειας ποσο καλα δουλεύει ο μεταβολισμός. Δηλαδη, αν τρώμε τα ιδια, ενας στα 65 κιλα κ εγω στα 97 κ χάνουμε με τον ιδιο ρυθμό τοτε δεν ειναι πολυ καλός για μενα κ χρειαζεται τόνωση, εγω δλδ οταν κανω γυμναστικη παράλληλα με διατροφή, βλεπω μεγαλη αλλαγη.
ναι είναι καλύτερα να δημιουργείς αρνητικό ισοζύγιο ενέργειας με την άσκηση παρά μειώνοντας δραματικά τις μερίδες σου. με την προϋπόθεση ο,τι τρως παραπάνω από 1200 θερμίδες και δεν κάνεις ιδιαίτερα έντονη γυμναστική γιατί με αυτά που τρως ,αν κάνεις κ έντονη γυμναστική, πάει θα πέσεις κάτω.
όταν το σώμα χάνει απότομα λίπος, παράγονται κετόνες(οι οποίες φταίνε που τρως λίγο κ δεν χάνεις) για να αντισταθμιστεί το χαμένο λίπος και να επιβιώσει. η ήπια γυμναστική , το νερό και τα συχνά ισορροπημένα γεύματα περιορίζουν την δράση των κετονών
η έντονη γυμναστική ανοίγει την όρεξη πάντως ενώ η μέτριας έντασης την περιορίζει.
βασικά μισή ώρα περπάτημα την μέρα καλά είναι νομίζω.
αυτά κατά την άποψη μου κ έτσι όπως τα έχει συλλάβει ο εγκέφαλός μου.
Καλησπέρα σε όλους
ζυγίστηκα τελικά σήμερα και με έδειξε 2 κιλά κάτω απ' ότι μια εβδομάδα (Ακριβώς) πριν. 117--->115. Έλπιζα για 114 να πω την αλήθεια αλλά εντάξει αν αναλόγιστεί κανείς ότι τα 2 κιλά είναι χωρίς κάποια τρελή άσκηση (εκτός από το περπάτημα που κάνω το οποίο όμως 2-3 μέρες τώρα δεν ήταν καθημερινό) καλά είναι μάλλον ... ελπίζω σε άλλα 2 την επόμενη εβδομάδα...
Στέλλα πολυ καλα ειναι!! Μπορει να ειναι κ πιο κατω κ να εχει γινει καποια κατακράτηση!! Μπραβο! Καλη συνεχεια!!
ουφ 10 μερες μετα είμαι στα -3 κιλα, ελπιζω όχι όλα υγρα!
είναι τα πρωτα αντε να τα σαραντησω!:blush:
από ότι βλεπω ολοι χανετε λιγο πολύ στα 2 κιλα την εβδομαδα (μονο με διαιτα ή κ γυμναστικη)?
είμαι σε νορμαλ κατασταση επομένως προς το παρον;
εχουμε κανεναν που είναι σε προδιαβητη;εγω είμαι κ θελω να προσπαθήσω να το ριξω μπας κ γλυτωσω τη θεραπεια!
για να μη μιλησω για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.'
αν κοψω φλεβα σιγουρα θα ξεχυθεί σοκολατα ή σιροπι!
παρακμη!
Νένα μου 3 κιλα σε δεκα μερες;;; Ουαου... Εγω χανω συνήθως ενα κιλό ανα εβδομαδα, κ με γυμναστικη το πολυ 1,5. Εγω κανω γυμναστικη,,παω ζουμπα κ εχω διάδρομο σπιτι επίσης!
Νενα τα 3 κιλα ειναι πολυ ικανοποιητικη απωλεια! Μπραβο σου, συνεχισε ετσι! εγω χανω περιπου 1 κιλο την εβδομαδα κ απο γυμναστικη προς το παρον μονο περπατημα 45 λεπτα μερα παρα μερα. :blush:
καλημερα κι απο μενα! 2,5 κιλα εχασα την πρωτη εβδομαδα διατροφης. Απο τα 90 πηγαμε στα 75,5! Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη, ελπιζω να συνεχισω με τον ιδιο ρυθμο.:duh:
Quote:
Originally posted by stella12345
καλημερα κι απο μενα! 2,5 κιλα εχασα την πρωτη εβδομαδα διατροφης. Απο τα 90 πηγαμε στα 87,5! Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη, ελπιζω να συνεχισω με τον ιδιο ρυθμο.:duh:
Σημερινή μεζουρομέτρηση 7/9/2015
Βάρος 80,7kgr
Μέση 94cm
Λαιμός 41cm
Λίπος 20,7%
Μπραβο λαζαρε!! Διατηρείσαι μια χαρα!! Εισαι παράδειγμα..