Καλώς το Ναταλάκι. Που είσαι βρε τσούπρα, στο Λονδίνο; Η απώλειά σου είναι τέλεια, φαντάζομαι ότι νοιώθεις υπέροχα.
Printable View
Καλώς το Ναταλάκι. Που είσαι βρε τσούπρα, στο Λονδίνο; Η απώλειά σου είναι τέλεια, φαντάζομαι ότι νοιώθεις υπέροχα.
την ιστορια αγαπης μου....χμ ειναι θα ελεγα κινηματογραφικη...
θα σας την γραψω αυριο γιατι πρεπει και να μαγειρεψω...κατι να φαει το παιδι να μου ειναι ντουρο!
τζινα φυσικα και γινονται θαυματα! και πιστεψε με σε θεματα υγειας εχω ηδη δει δυο! και μαλιστα πολυ μεγαλα!! οποτε θα γινει και το ποδαρακι σου καλα!!!
το ναταλακι wow το περιμενω να ερθει στο λονδινο να βολταρουμε μαζι!!! αρε κατηφορος που τις περιμενει τις ζυγαριες!!!
μπραβο για την απωλεια κουκλα!!
α και μια λεμε για μαγειρεμα...
εχω δει τα τοπικ με τις συνταγουλες ομως θα ηθελα τη βοηθεια καποιας εμπειρης μαγειρισσας απο εδω!
ο καλος μου λοιπον λατρευει το παστιτσιο και ο καημος του ειναι οτι η μαμα του δεν το πετυχαινει κι εγω δεν ξερω να το φτιαχνω.
λεω λοιπν να κανω την παρασκευη.
μηπως μπορει καοια να μου δωσει καποια καλη και ευκολη συνταγη για μπεσαμελ?
να σημειωσω οτι δεν εχω ιδεα πως γινεται...
κορίτσιααααα μου!
Καλώς τις Λονδρέζες, koritsaki και wow ! Ετοιμάζουμε γάμους aπο τη μια, χάνουμε κιλά από την άλλη, κυρίες μου! Μπράβο σας!
Πωλινάκι, χαίρομαι ιδιαιτέρως που η γιατρός είναι αισιόδοξη, να είσαι και εσύ φρόνιμο κορίτσι και όλα θα πάνε καλά!
Ποπγιωτάκι μου, είσαι τόσο μικρό κορίτσι και παρόλα αυτά έχεις αναλάβει τόσες ευθύνες και πολλή δουλειά, μπράβο κοριτσάρα μου, μη σε πτοούν οι βατραχόστομοι,άστους να κουρεύονται που λένε και στο χωριό μου!
Βρε Λιλάκο, η μανούλα μπορεί να βασανίστηκε, αλλά συμφωνώ με τις προλαλήσασες, έβγαλε παιδί μάλαμα, με την ενέργεια του, με το χιούμορ του, χρυσοχέρα, είναι τυχερή η μανούλα σου!
Τζινάκοοοοοοοοοοοο μου, ξέρω ότι μπορεί να πιέζεσαι αυτή τη στιγμή αλλά πραγματικά μέσα μου δεν έχω ανησυχήσει ουσιαστικά γι'αυτό που σου λένε ότι πιθανόν έχεις, έχω ένα προαίσθημα ότι είναι false alarm, ότι είναι αντιμετωπίσιμο και όχι μόνιμη βλάβη. Θέλω να γίνω το αγγελάκι που θα σε προστατεύει αλλά πρέπει να τα τινάξω πρώτα! Φτου! :lol:
Ποιος τραγούδησε Ετοιμάζω ταξίδι? Χμμ, ονειρεύομαι...
Καλησπέρα και από εμένα!
Μόλις μπήκα σπίτι και ετοιμάζομαι να ξαναφύγω για γυμναστήριο και βαριέμαι...
Καλέ τι ζέστη είναι τούτη σήμερα; Σωστό καλοκαίρι!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν μπορεί, κάποιος άλλος τρόπος θα υπάρχει για να γίνεις ο φύλακας άγγελός μου χωρίς να σε θυσιάσουμε! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Τζινάκοοοοοοοοοοοο μου, ξέρω ότι μπορεί να πιέζεσαι αυτή τη στιγμή αλλά πραγματικά μέσα μου δεν έχω ανησυχήσει ουσιαστικά γι'αυτό που σου λένε ότι πιθανόν έχεις, έχω ένα προαίσθημα ότι είναι false alarm, ότι είναι αντιμετωπίσιμο και όχι μόνιμη βλάβη. Θέλω να γίνω το αγγελάκι που θα σε προστατεύει αλλά πρέπει να τα τινάξω πρώτα! Φτου! :lol:
Κοριτσακι με το καλο!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι!Τι ωραια νεα ειναι αυτα!Αντε να περνουν σειρα οι ανυπαντρες!Κ η κορη μου μεσα!
Γιωτακι μου πραγματικα μη σκας για κανενα κ για τιποτα Κοιτα τη δουλεια σου το γιοκα σου κ το Ζουρζουβιλι σου.Αν κατι σε ενοχλει πολυ συζητησε το μαζι του ωστε τα βατραχια να τα παρει το ρεμα περα.....
σιγα μην καθομουν στα αυγα μου.εχω μαρμελαδα φραουλα στη φωτια.η θεια μου θα παει πεσκεσι του γιατρου.3 κιλακια μονο μωρε.
Λιλα στειλε ενα μισοκιλο κ απο δω που ειναι η αγαπημενη μου!Θα παθει ζαχαρο ο γιατρος με τοση μαρμελαδα!
ο γιατρος θα παθει σιγουρα ζαχαρο γιατι εκτος απο τη μαρμελαδα η θεια μου θα του παει και ενα τεραστιο ταψι μπακλαβα.δεν φακελωνεται ο γιατρος ομως τα πεσκεσακια του αρεσουν.
Πες μου οτι θα ειναι σπιτικος μπακλαβας με φυλλο οχι αγοραστο αλλα που το εχει ανοιξει αυτη?Εχω φαει σε γαμους στην Ηλεια κ πιο κολαση γλυκο δεν υπαρχει!Γι'αυτο σου ερχομαι κ επισκεψη στο χωριο!Που ειπαμε οτι εισαι?:wink1:
Οχι Κρητη ειμαι ακομα ςε καμια 15ρια μερες παω πανω!!! :D:D Νοιωθω τελεια εν λες τιποτα!!! Ποιο αναλαφρη επιτελους!! Και αιςιοδοξηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!! !!!!!!!! :D:D:D
ναι ο μπακλαβας ειναι σπιτικος με φυλλο ανοιχτο ομως δεν τον φτιαχνει η θεια μου τον κανει η πεθερα της.αλφειουσα λιγο εξω απο τον πυργο.
καλησπερα κ απο μενα μολις γυρισα απο ποδηλατοβολτα κ μπηκα να δω τι κανετε.κοριτσακι να ευχηθω κ εγω με τη σειρα μου η ωρα η καλη να ζησετε.τζινα μου δε σε πηρα γιατι με τρεχανε μετα στη δουλεια.Μακ οχι να να μην τα φτυσεις κοριτσακι μου σε θελουμε ..χεχεχε..Ναταλια μου μπραβο για την απωλεια..θα σε δουν στο Λονδινο κ δεν θα σε γνωριζουν:smilegrin: τωρα κ εγω θα το ριξω λιγο εξω αποψε..λεω να φαω μισο σουβλακι κοτοπουλο..:smilegrin: τα λεμε κοριτσοπουλα..
κοριτσακι εκανα πλακα πριν και ξεχασα να σου ευχηθω.με το καλο!!!!!