κ ενημερωσα κ το τικερακι γιατι ο τζινοαστυνομος θα μου φωναζει:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Printable View
κ ενημερωσα κ το τικερακι γιατι ο τζινοαστυνομος θα μου φωναζει:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Το Ναταλάκι το nadine πάλι στο πηγάδι κατούρησε;Ααααα!Θα σας χωρίσω!Θα πάω αλλού που με βολτάρουν!Quote:
Originally posted by koritsaki
το ναταλακι wow το περιμενω να ερθει στο λονδινο να βολταρουμε μαζι!!!
Εσένα περιμέναμε,κοπελιά,να μας πεις πως δεν είναι κάτι μόνιμο!Quote:
Originally posted by Mak
Τζινάκοοοοοοοοοοοο μου, ξέρω ότι μπορεί να πιέζεσαι αυτή τη στιγμή αλλά πραγματικά μέσα μου δεν έχω ανησυχήσει ουσιαστικά γι'αυτό που σου λένε ότι πιθανόν έχεις, έχω ένα προαίσθημα ότι είναι false alarm, ότι είναι αντιμετωπίσιμο και όχι μόνιμη βλάβη. Θέλω να γίνω το αγγελάκι που θα σε προστατεύει αλλά πρέπει να τα τινάξω πρώτα! Φτου! :lol:
Ποιος τραγούδησε Ετοιμάζω ταξίδι? Χμμ, ονειρεύομαι...
Δεν ετοιμάζεις καλύτερα ταξίδι μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι;
τι να το κανεις το παλιολονδινο ναταλιτσα μου?σιγα την ψωροκωστενα.
μαρια συγχαρητηρια τα πας τελεια με την απωλεια σου.
Ένα διψήφιο στο Μοναδικό Μαράκι μας ιιιέφτααασιιιιεεεεεεεεε!!!! !!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by monadiki1
Mήπως καθώς θα πηγαινω αν δω αν έρχεσαι , να φάω και σκατά? :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Originally posted by Mak
Τζινάκοοοοοοοοοοοο μου, ξέρω ότι μπορεί να πιέζεσαι αυτή τη στιγμή αλλά πραγματικά μέσα μου δεν έχω ανησυχήσει ουσιαστικά γι'αυτό που σου λένε ότι πιθανόν έχεις, έχω ένα προαίσθημα ότι είναι false alarm, ότι είναι αντιμετωπίσιμο και όχι μόνιμη βλάβη. Θέλω να γίνω το αγγελάκι που θα σε προστατεύει αλλά πρέπει να τα τινάξω πρώτα! Φτου! :lol:
Ε,όλο και καμιά 'κατοσταριά μουσεία και γκαλερί θα'χει να δω...Quote:
Originally posted by lila198621
τι να το κανεις το παλιολονδινο ναταλιτσα μου?σιγα την ψωροκωστενα.
Quote:
Originally posted by Mak
Mήπως καθώς θα πηγαινω αν δω αν έρχεσαι , να φάω και σκατά? :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Originally posted by Mak
χαχαχαχα!Καθόλου άσχημη ιδέα!
Φάε σκατά για κυρίως κι απόσκατα για επιδόρπιο
να μη λες πως δε σε περιποιούμαι κιόλας!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ναταλια ντροπη θα σου βαλω πιπερι στο στομα.παρασυρεις και τη μακ και ειπε μεχρι και ΣΚΑΤΑ.
ΣΚΑΤΑ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
ναταλια ντροπη θα σου βαλω πιπερι στο στομα.παρασυρεις και τη μακ και ειπε μεχρι και ΣΚΑΤΑ.
οπως ελεγε και η φλωρα στους 2 ξενους στον μαρκορα: αυτη θα σε κανει να πεις μεχρι και σκατα.
Να υποθέσω εγώ είμαι αυτό το κοριτσάκι;Quote:
Μιλά μάλιστα σε κάποια φάση και γαλλικά...