Μακ Ναταλία αφιερώνετε βλέπω :lol:
Μωρέ που είναι η ʼβα; Που είναι εκείνες οι ένδοξες μέρες που πετούσανε οι ατάκες βροχή;;;
Αναπολώ.....
Printable View
Μακ Ναταλία αφιερώνετε βλέπω :lol:
Μωρέ που είναι η ʼβα; Που είναι εκείνες οι ένδοξες μέρες που πετούσανε οι ατάκες βροχή;;;
Αναπολώ.....
Και όχι μόνο οι ατάκες αλλά και οι αφιερώσεις τρας αγαπημένων κομματιών :lol:
Να πετάξω κάμια Κάλη μπας και μας δώσει σημασία;
Εγώ πάλι βάλθηκα να δω το ντοκυμαντέρ Catastroika απόψε
:lol: :lol: Δε θα το πιστέψεις αλλά όταν άκουσα κι εγώ τα γαλλικά εσένα σκέφτηκα επειδή ξέρω ότι μιλάς τη γλώσσα κι έχεις κι αδυναμία στο Παρίσι! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Να υποθέσω εγώ είμαι αυτό το κοριτσάκι;Quote:
Μιλά μάλιστα σε κάποια φάση και γαλλικά...
Κορίτσια, αύριο πάμε μονοήμερη στο Ναύπλιο!Γιούπιιιιι!
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελλη θα προβληθει την παρασκευη στην πλατεια του πυργου και σκεφτομουν να παω να το δω αν βρω παρεα.
Μακ άντε να κάνεις προθέρμανση :)
Λίλα μου άμα βρεις καλή παρέα να πας γιατι όχι; Πάρε και ποπ κορν :lol:
Είναι πάντως διαθέσιμο και στο Internet να το δεις.
Μια και ο λόγος , για ποπ κορν, να πληροφορήσω τις σληβάτες και μη ότι μετά την τελευταία μου εμπειρία στο σινεμά πριν κανενα μήνα, κατάλαβα ότι πια το τρώω άνετα ολόκληρο το κουτί ποπ κορν των κινηματογράφων!Quote:
Originally posted by Eli
Πάρε και ποπ κορν :lol:
Ε
Είδα στο you tube το τρέϊλερ αυτού του ντοκιμαντέρ και μ'έπιασε η ψυχή μου, άσε προτιμώ τον Μπομπ τον σφουγγαράκη! :lol:
ο μπομπ ειναι αληθεια οτι ειναι γκεη????
Προς μεγάλη μου έκπληξη αν κάνεις αναζήτηση στο youtube με την λέξη ΣΚΑΤΑ βρίσκεις ένα σωρό καμμένα βιντεάκια.
Θα τολμήσω να βάλω ένα πολύ φοβερό κομμάτι ... http://www.youtube.com/watch?v=nCzvZ-BaQxM
Δώστε βάση στον στοίχο με αποκορύφωμα το :
"Γ@μώ την τύχη μου
Πονάει το νύχι μου!" :lol::lol::lol:
Κοριτσάρες μου γειααααααα!!!!!
Τι κάνετε?
Μακ καλό ταξίδι αύριο και να περάσετε όμορφα στην εκδρομή σας. Τους αφήνεις τους μαθητές σου ελεύθερους ή τους κυνηγάς;
ʼστα αυτά Τζίνα μου δεν είναι για σένα καρδούλα μου! Εδώ παλεύεις να κρατήσεις χαρακτήρα και θα δεις και τέτοια ντοκυμαντέρ; Φτου κακά! Μακριά! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Είδα στο you tube το τρέϊλερ αυτού του ντοκιμαντέρ και μ'έπιασε η ψυχή μου, άσε προτιμώ τον Μπομπ τον σφουγγαράκη! :lol: