Λίλα έτσι λένε, ότι είναι γκέη, δεν έχω ιδέα όμως αν αληθεύει γιατί δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο!
Printable View
Λίλα έτσι λένε, ότι είναι γκέη, δεν έχω ιδέα όμως αν αληθεύει γιατί δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο!
γεια σου όμορφο Ελενάκι!
Ελεύθερα καλέ τα αφήνουμε να αλωνίζουνε!
:lol: :lol: :lol: Φτου κακά;;; Πολύ σκατό έχει πέσει σήμερα! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
ʼστα αυτά Τζίνα μου δεν είναι για σένα καρδούλα μου! Εδώ παλεύεις να κρατήσεις χαρακτήρα και θα δεις και τέτοια ντοκυμαντέρ; Φτου κακά! Μακριά! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Είδα στο you tube το τρέϊλερ αυτού του ντοκιμαντέρ και μ'έπιασε η ψυχή μου, άσε προτιμώ τον Μπομπ τον σφουγγαράκη! :lol:
εγώ ψηφίζω αυτό για την κατηγορία ΣΚΑΤΑ: http://youtu.be/BYpcpeZUqak
Πολύ θα ήθελα να είχα μια καθηγήτρια σαν τη Μακ!!!!!!
Μπα δεν την κόβω να κυνηγάει τα μαθητούδια!!!
Καλέ ποια παντρεύεται?
Μακ μου να περάσεις όμορφα!!! Μόνο όταν γυρίσεις και σε ρωτήσουμε πως τα πέρασες και τι έφαγες να μην μας απαντήσεις : ΣΚΑΤΑ!
:lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα Σοκολατίτσα. Καλώς ήρθες κι ας μην μιλάμε για φαγητό! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Eli
Μακ μου να περάσεις όμορφα!!! Μόνο όταν γυρίσεις και σε ρωτήσουμε πως τα πέρασες και τι έφαγες να μην μας απαντήσεις : ΣΚΑΤΑ!
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
σκατοκουβεντα ανοιξαμε βραδιατικα.καλως την ελενα.
βρε κοριτσια τη ζεστη εβαλε αποτομα????
ναι ναι το είδα και μου άρεσε χιχιχιχι, ήταν ωραία μωρέ αυτή η σειρά :DQuote:
Έλενα αν κάτσεις λίγο ακόμα στη σκατοπαρέα μας θα σου κοπεί και η όρεξη και δεν θα φας πολύ για βράδυ! :lol: :lol:
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα Σοκολατίτσα. Καλώς ήρθες κι ας μην μιλάμε για φαγητό! :lol:
Μιλάτε για σκατά, πως να το εκλάβω αυτό? :lol:
Σήμερα έκανα διάφορες σκατοδουλειές και σκατοκουράστηκα και τώρα σκατοπονάει λίγο το πόδι μου και λέω να σκατοξαπλώσω σε λίγο! :lol: :lol: :lol:
ʼστα Λίλα χθες που πήγαμε στην εξοχή φάγαμε τόσο ήλιο και ζέστη που μετά ήμασταν σαν τα κοτόπουλα! :lol:
Σήμερα φόρεσα εντελώς καλοκαιρινά ρούχα και πέδιλα. Δεν παίζεται έχουμε 30άρια δύο μέρες τώρα! Και όχι τίποτα άλλο είμαστε και συνηθισμένοι από τα κρύα και ακόμη δεν έχουμε συνηθίσει στην άνοδο, μας ήρθε πολύ απότομο! Αφού εγώ από συνήθεια χθες πήρα και μπουφανάκι μαζί μου :dork: