Βρε καλώς την Τον μας! Καλέ μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε! Όλα καλά;
Printable View
Βρε καλώς την Τον μας! Καλέ μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε! Όλα καλά;
:lol: :lol: :lol: ...είπε η καθηγήτρια του "πως να διαβάζετε ανάμεσα στις σειρές και πίσω από τις λέξεις"! :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Για μαζευτείτε λίγο,σα δε ντρέπεστε,που μου το κάνατε εδώ μέσα Historia De Un skato!
Eκτός αν μου διαφεύγει ο συμβολισμός του πράγματος και αυτό θέλετε να πείτε πως είναι ο έρωτας...
--->http://www.youtube.com/watch?v=YewYya6TzQMQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: :lol: ...είπε η καθηγήτρια του "πως να διαβάζετε ανάμεσα στις σειρές και πίσω από τις λέξεις"! :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Για μαζευτείτε λίγο,σα δε ντρέπεστε,που μου το κάνατε εδώ μέσα Historia De Un skato!
Eκτός αν μου διαφεύγει ο συμβολισμός του πράγματος και αυτό θέλετε να πείτε πως είναι ο έρωτας...
Ναταλία μου αν ξεκινήσω να γράφω την ιστορία αγάπης μας θα φτάσουμε στην 1000στη σελίδα λίγο πιο γρήγορα :lol:
Mωρέ δεν έχω βρει το κουράγιο να γράψω ιστορία τόσων χρόνων.... από το 2000 κρατάει αυτή η κολόνια :rolleyes:
Δεν βαριομαστε να διαβαζουμε ελλη μην ανησυχεις.
Μωρέ εσείς μπορεί να μην βαρεθείτε αλλά εγώ θα πάθω αγκύλωση μέχρι να σας εξιστορήσω το LoveStory :lol:
Eli να κάνουμε βάρδιες, όταν κουράζεσαι να μου υπαγορεύεις και να συνεχίζω το γράψιμο εγώ! :lol: :lol:
Είναι και πικάντικο το Lovestory μου, γιατί ξεκίνησε ένα Δεκαπενταύγουστο στην Μύκονο :lol:
Μετά Τζίνα μου σε βλέπω να σε καίνε τα χεράκια σου για μία βδομάδα :lol:
Αααα εχει η υποθεση και μυκονο και διακοπες και θα στα βγαλουμε με το τσιγκελι?????
ειχε χαλασει κατι στον υπολογιστη και το φορουμ δεν το εμφανιζε καθολου
ειχα πεσει πολυυυυυυυυυ ψυχολογικα παιδια
μονο οταν σας "εχασα"καταλαβα τι πολυτιμη βοηθεια ειχα απο δω.
εκανα λιγα υπερφαγικα επεισοδια , επιασα ψυχολογικο πατο και δεν ειχα που να μιλησω.
τωρα θα σας τα πω μαζεμενα (κοινως θα σας κανω τουμπανο) !!!
Εγώ λέω να το πάμε σε επεισόδια να έχει και σασπένς.
Ξεκίνα σήμερα και το αίσιο τέλος να μας το δώσεις Κυριακή βράδυ,
που κλείνει η εβδομάδα.Μα όλο ιδέες είμαι!Δε με αντέχω!
Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε θα καταθέσετε και οι υπόλοιπες και τις δικές σας!
Ειδικά μερικές μερικές,που μοστράρουν στους τίτλους και το ξεκίνησαν όλο αυτό!
Κοριτσάκια σας αφήνω τώρα, πάω να ξαπλώσω. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλες μας. Φιλάκια.
Ton εγω ειμαι πιο καινουργια και δεν σε ξερω.κανε μας τουμπανο κανε μας οτι θελεις.βγαλτα απο μεσα σου.αν δεν υπηρχαν οι τσουπρες μου δεν θα τα ειχα καταφερει ψυχολογικα.