Quote:
Originally posted by BARBY
γεια σας!τωρα που πηρα φορα αρχισα και τη λαχανοσουπα για μια βδομαδουλα να με παει λιγο στη κατηφορα.Αλλα ειναι απαισια!ομως τη τρωω και σκεφτομαι το καλοκαιρι με το μπικινι!!!βρωμαει ολο το σπιτι με το λαχανο.ομως ειναι αποδοτικη και νιωθεις ευαιξια!αυτα! Παντως χαρηκα που χανετε κιλα!ετσι μπραβο να λεμε καλα νεα!σε μια εβδομαδα που θα τελειωσω τη σουπα θα ζυγιστω!
Λοιπόν αυτήν την αηδία που πλασάρεται και ως δίαιτα νοσοκομείου, την έκανα πριν δυο χρόνια. Έχασα για μια εβδομάδα 2 κιλά και στο τέλος του επόμενου δεκαπενθήμερου είχα πάρει με διατροφή 3,5. Αλλά το πρόβημα δεν ήταν αυτό δυστυχώς. Από την καυστικότητα των κρεμμυδιών, όπως μου εξήγησε τελικά ο γιατρός στον οποίο κατέφυγα_θα καταλάβεις γιατί_ ερέθισαν υπερβολικά το παχύ έντερο(ΣΗΜΕΙΩΤΈΟΝ ότι δεν είχα καμία διαφορετικότητα στη λειτουργία του εντέρου) με συνέπεια να έχω αφόρητους πόνους (σαν να είχα αιμορροίδες) δεν είχα όμως. Κατέφυγα στη ξυλοκαίνη που κι αυτή ακόμη επέδρασε μετά από 2 μέρες...και οι πόνοι, πόνοι. Εννοείται, ότι ήταν η πρώτη αλλά και η τελευταία δήθεν μαγική δίαιτα που δοκίμασα...ξανασκέψου το, καλή μου.