-
καλημεροκαλησπέρα! :)
ελπίζω τα κέφια να είναι ανεβασμένα και να γουστάρουμε με τρέλλα και ενέργεια!!! φουλ τα γκάζιαααααααααααααααααααα αα!!!!!
σήμερα έφαγα το πρωί ένα τοστάκι 5π, 2 καφέδες 1π
και για μεσημέρι κοτόπουλο στη σχάρα, σαλάτα και ένα γιαουρτάκι 2% 8π
γιαουρτάκι 2% με φρούτα και δημητριακά και μέλι 5π
σήμερα θα κάνω το πρώτο μου μπάνιοοοο!!! :)
ας πάρω κι εγώ την πετσετούλα μου
http://www.funkymoose.co.uk/images/b...%20mermaid.jpg
καλή μας συνέχεια! :)
-
Πολύ καλά πήγε και η σημερινή μέρα, η οποία τέλειωσε με το εξής βραδινό:
1 τοστ με γκούντα και ζαμπόν
1 κυπελλάκι επιδόρπιο σοκολάτας.
Μου έμειναν φρούτα, τα οποία και θα φάω αργότερα!
-
τις όμορφες καλημέρες μου από ένα δροσερό μπαλκόνι παρέα με ένα φραπεδάκι :) ελπίζω να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε το πρωινό της κυριακής με αγαπημένες συνήθειες και αγαπημένα πρόσωπα :)
σήμερα για πρωινό πήρα ένα σαντουιτσάκι 4π ένα φραπέ και 2 βερύκοκα :)
για μεσημέρι φάγαμε σε ψαροταβέρνα και ήμουν αρκετά συγκρατημένη σύνολο πόντων 12
παρατήρησα ότι ξεφούσκωσα αρκετά νιώθω πιο άνετα και μου έχουν πει ότι μου φάνηκε κιόλας ό,τι κάτι αλλάζει :) η διάθεση είναι ανεβασμένη αν και μια γλυκιά μελαγχολία πλανάται στον αέρα...
http://nellybeans.com/cart/bmz_cache...ge.208x200.jpg
-
Κι εγώ φραπεδάκι πίνω τώρα!
Πολύ καλή η διάθεσή μου, καλά πάει και το πρόγραμμα.
Για να δούμε...
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί του τοστ
με 2 κ.γ. μαργαρίνη λάιτ
και 2 κ.γ. μαρμελάδα με φρουκτόζη
1 φλ. γάλα 1,5%
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
Κοτόπουλο με ρύζι
Αγγουροντοματοσαλάτα με 3 κ.γλ. λάδι
75 γρ. ψωμί
1 γιαουρτάκι με τροπικά φρούτα
ΣΥΝΟΛΟ 20,5 π.
Υπόλοιπο για σήμερα 8,5 π.
-
Καλημερούδια γλυκά μου αγγελούδια!!!! πόσο χαίρομαι που το τόπικ ξαναγέμισε φωνούλες αισιόδοξες και χαμόγελα! μα πόσος κόσμος αγαπημένος! αν και πλέον δεν κάνω την διατροφή με τους πόντους (τουλάχιστον όχι έτσι όπως έκανα στο παρελθόν) νομίζω πως η παρέα σας είναι τόσο απολαυστική που θα γράφω όσο πιο συχνά μπορώ. Εξάλλου, μέσα από το φόρουμ αυτό έκανα την αρχή και έμαθα πολλά... έκανα σπουδαίους φίλους και έμαθα να μοιράζομαι τις σκέψεις μου μέσω γραπτών κειμένων.... (είμαι πιο πολύ του μπλα μπλα )
Η διατροφή μου πάει καλά! Το μόνο που ίσως με αγχώνει αλλά κυρίως θα έλεγα με συγχίζει είναι το καθημέρινο ζύγισμα. Μέχρι να έρθει το τέλος της βδομάδας και να κάνω τον απολογισμό του πόσο έχασα τελικά τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια. Πάρε 200 γρ, χάσε άλλα 300 γρ μετά ξαναπάρε άλλα 500 γρ κ.ο.κ!
Σήμερα ξεκίνησα με:
ΠΡΩΙΝΟ
1 ποτήρι γάλα 2%
2 φρυγανιές ολικής άλεσης
1 φέτα τυρί milner του τόστ
για σνακ έχω ένα φρούτο (έφερα μαζί μου 20 κεράσια) και για αργότερα
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
2 κομμάτια γεμιστά (1 ντομάτα και 1 πιπεριά)
2 φέτες milner
1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
2 φλυτζάνια σαλάτα εποχής (έφερα ντομάτα και πιπεριά)
1 φρούτο (πάλι! έφερα και ένα μήλο!)
Για απόγευμα θα φάω 2 κομμάτια κομπόστα και το βράδυ αν δεν με απατα η μνήμη μου έχω 2 καλαμάκια χοιρινά με μια σαλάτα εποχής.
Το καλό με αυτή την διατροφή είναι ότι νιώθω απίστευτα χορτάτη! έχω αντικαταστήσει τα πάντα με ολικής άλεσης (ψωμί, φρυγανιές) και νιώθω εύκολα κορεσμό.
Επίσης έχω ενσωματώσει στη διατροφή μου τα φρούτα και τα πολλά λαχανικά!
Δεν έχω στερηθεί τα γλυκά... χθες έφαγα ένα κομμάτι σοκολάτα υγείας και προχθές ένα κουλούρι με σταφίδες. Αύριο ή μεθαύριο έχω να φάω και σοκολατόψωμο!
Βέβαια να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι η διατροφή ww δεν απέχει πολύ από την διατροφή αυτή. Απλώς στην δική μου περίπτωση λειτούργησε πολύ απελευθερωτικά και έτσι τρεφόμουν κυρίως με ζυμαρικά και γλυκά.
Η ύπαρξη φρούτων και λαχανικών καθώς και η διακοπή (ή έστω μείωση) του καπνίσματος με κάνουν να νιώθω ευεξία και το δέρμα μου έχει γίνει λαμπερό και καθαρό! (ίσως να τα βλέπω και έτσι από την πολλή χαρά!!! :) )
Αυτά τα νέα παίδες! θα τα πούμε και αργότερα!
Νεφέλη σε ευχαριστώ για την πετσέτα μου! Είναι στο χρώμα που λατρεύω και είναι και παιχνιδιάρικη! Είμαι και γω στην κατηγορία εκείνων (όπως ο π-κ) που ΑΚΟΜΗ δεν έχουν κάνει ούτε μια βουτιά....
Ναντίν, διάβασα τα ευχάριστα! Κουράγιο θέλει λίγο τώρα και υπομονή και θα δεις που αργότερο το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει! Μπράβο κορίτσι μου!!!
Αμαλία!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να είσαι καλά! Μπες να μας πεις ένα γεια έστω! μια κουβέντα... κάτι τελοσπάντων! Μην χάνεσαι έτσι! μας έχεις λείψει πολύ!
Φιλάκια πολλάαα!!!!! :)
-
καλημέρα παιδάκια! :)
μετά την κατάληψη του φόρουμ από τους παλαιστίνιους σχεδόν τα'χουμε δει όλα εδώ! χεχεχεχχε
εύχομαι να ειστε όλοι καλά με ωραία διάθεση!
σήμερα πήρα πρωινό 1 γιαουρτάκι 2% με 1 κουτ. μέλι και καρύδια
1 μικρό παξιμαδάκι και 1 ροδάκινο 4π
1 φραπέ
1 πιάτο φακές σαλάτα 2 κουταλιές γιαούρτι 2% και μισή φέτα ψωμί 9-10 π
κεράσια 1π
σαλάτα με 2 κουτ γιαούρτι και φακές από το μεσημέρι 5π
αστεράκι φωτεινό! :) μείνε στην παρέα μας φαντάρε!!! σε διατροφολόγο πήγες; όλα καλά; χάρηκα πολύ που σου άρεσε το πετσετίνι σου ! σας έχω κι άλλα :)
εγώ έκανα το πρώτο μου μπάνιο με επιτυχία! το νερό πεντακάθαρο αλλά φαίνεται είχε περάσει ένα πλοίο κι άφησε ένα σωρό πλαστικά :( θύμωσα πολύ...
ΠΚ που είσαι;;; ν'ανησυχήσω; :)
Η Αμαλία εύχομαι να είναι καλά... αλλά αν δεν μπαίνει δεν προκειται να δει τις αναπάντητες κλήσεις παντού! αν έχει επικοινωνία με κάποιον άλλον απο εδώ ας μας ενημερώσει! :)
http://www.shiningstars-voucherline....-star-girl.gif
μοίρασε μας τ'αστεράκια σου αστεράκι! :)
-
Εδώ, εδώ είμαι, αλλά έπεσαν πολλά πράγματα σήμερα και δεν έχω χρόνο να γράψω.
Το βράδυ θα τα πούμε αναλυτικά, μια και αύριο είναι ημέρα ζυγίσματος.
Καλό μεσημέρι!!!
-
http://i667.photobucket.com/albums/v...od-morning.gif
καλή διάθεση με φραπεδοκατάσταση και βερύκοκα! :)
πρωί: 2 φρυγανιές κασέρι γαλοπούλα και 1 κουτ μέλι 4π
φραπέ και 2 βερύκοκα
μεσημέρι: σαλάτα γιαούρτι 2% κουνέλι 1/2 πατάτα τζάκετ 10π
-
http://www.musicheaven.gr/html/modul...1191996239.gif
σας χαιρετώ με το φραπέ στο χέρι !:)
πρωινό: 3 κρακεράκια 1 φετ τυρι 1 γαλ 4π
μεσημέρι: σαλάτα 5π καρπούζι
1 φέτα ψωμί 1π
1μπάρα δημητριακών 2π
ζυγίστηκα και έχω χάσει 2 κιλά! :)
-
Καλημερούδια!
ελπίζω να είστε όλοι καλά! Τέλεια νέα σήμερα Νεφέλη! -2 κιλά είναι σπουδαία απώλεια! ʼντε και εις κατώτερα! Τώρα το καλοκαίρι με τη ζέστη τα κιλά θα χάνονται σαν τα στραγάλια και με το καλό τον Σεπτέμβρη θα έχεις φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο!!! Αμάν με αυτόν τον φραπέ όλοι οι Έλληνες! Πρέπει να τον ονομάσουν "εθνικό ποτό" των Ελλήνων! Μια από τα ίδια και εγώ, με τον δεύτερο φραπέ ανα χείρας! Με τα της διατροφής τώρα, τα πράγματα είναι λίγο περίργα για μένα μιας και ζυγίστηκα (αύριο κλείνει επίσημα η 6η εβδομάδα για μένα) και από 75.5 είμαι 76.300. Θέλω να πιστεύω ότι είναι λόγω του ότι "περιμένω" το Σάββατο... Για να δούμε απο βδομάδα... Σήμερα έφαγα:
ΠΡΩΙΝΟ
1 ποτήρι γάλα 2%
2 φρυγανιές ολικής άλεσης
2 κουτ γλυκού μαρμελάδα φράουλα
Αργότερα έχω για ενδιάμεσο 1 μπανάνα και για
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μερίδα κοτόπουλο ψητό
4 πατάτες φούρνου
1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
1 μερίδα χόρτα
Το απόγευμα θα φάω 1 φέτα σοκολατόψωμο και για
ΒΡΑΔΥΝΟ
2 φρούτα
1 ποτήρι γάλα 2%
2 digestive ολικής χωρίς ζάχαρη
Αυτά τα ολίγα! Ελπίζω να περνάτε καλά και καλή συνέχεια! Τα λέμε αύριο με το "επίσημο" ζύγισμα για το κλείσιμο της 6ης εβδομάδας!
Φιλάκια πολλάααααααααα!!!
-
Καλημέρα, καλημέρα!!!
Τι κάνετε; Όλα καλά;
Τι ρωτάω, αφού το διαπιστώνω διαβάζοντας την τρομερή απώλεια των 2 κιλών της Νεφέλης!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, πιο τέλεια δεν γίνεται!
Συνέχισε κανονικά και θα δεις πώς θα φεύγουν τα κιλά!
Και πάλι μπράβο!
asteraki, είμαι 100% σίγουρος, μα 100%, ότι η αύξηση αυτή η μικρή οφείλεται σε κατακράτηση, για το λόγο που ανέφερες κι εσύ, οπότε μην πτοείσαι!
Την επόμενη εβδομάδα θα δεις μεγάλη απώλεια βάρους, τα ξέρεις αυτά!
Συγχαρητήρια για την επιμονή σου και την ακρίβεια στην τήρηση του προγράμματος.
Είσαι παράδειγμα για όλους!
Πάμε σ' εμένα τώρα:
Δυστυχώς, το χθεσινό ζύγισμα έδειξε αύξηση βάρους (+1,4 κ.)
Είναι όμως απολύτως λογικό, μια και τις 2-3 τελευταίες μέρες της εβδομάδας καταβροχθιζα τα πάντα, χωρίς μέτρο και λογική.
Τώρα θα μου πείτε "γιατί;" και θα σας απαντήσω ότι δεν ξέρω. Ή μάλλον ξέρω: τα είπαμε και άλλη φορά, όταν το φαγητό καλύπτει άλλες ανάγκες πέρα από αυτές για τις οποίες προορίζεται, το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο.
Δεν πτοούμαι όμως! Ξαναμπήκα σε πρόγραμμα και μάλιστα με περισσότερη θέληση.
Αυτά προς το παρόν.
Συνεχίζουμε κανονικά και τα λέμε αργότερα!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!
-
Είμαστε απτόητοι!!! προχωράμε κανονικότατα! με όρεξη κέφι και ζωντάνια!!! 1 πάνω 1 κάτω δεν είναι τπτ! ας φτιάξουμε λίγο το κέφι μας για να πάρει μπρος το σύστημα :)
πάααααααααμεεεεεεεεεεεεεε λέμεεεεε τώρα που γυρίιιιιζειιιιιιιιιι!!!!
-
Σημαντικό που είδες τον αριθμό 8 στα κιλά σου Νεφέλη!
Για ψυχολογικούς λόγους, σου ανεβάζει τη διάθεση!
-
θετικές σκέψεις, ενέργεια και καλή ψυχολογία!
-
καλημέρα σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά αν και δεν είστε πουθενά!!! απαράδεκτο για πράκτορες!
αγαπητά γουεητγοτσεράκια δηλώστε το παρόν σας! οι μέρες που διανύουμε είναι χαλεπές και η συμμετοχή όλων απαραίτητη!
σήμερα το πρωινό ξεκίνησε με 1 τοστ 4π και τον τιμημένο φραπέ βεβαίως βεβαίως! :)
1 happy hippo 3π
μεσημέρι: μπιφτέκι με τυράκι σαλάτα γιαούρτι 2% 7
1 μηλο
1 ποτήρι παγωμένο τσάι
http://verseau.pblogs.gr/files/f/157375-frappe1.jpg