Καλέ!Εδώ εγώ παλεύω πάνω από χρόνο το Θεσσαλονίκη-Πάτρα!Εσύ θα μασήσεις,που τον έχεις στα περίχωρα;
Printable View
Καλέ!Εδώ εγώ παλεύω πάνω από χρόνο το Θεσσαλονίκη-Πάτρα!Εσύ θα μασήσεις,που τον έχεις στα περίχωρα;
ωχ εισαι μακρια εσυ! νταξει,δε μασαω,παμε γερα:D
αυτη η ανασφαλεια μου..αυτη φταιει για ολα!
Να μια ευκαιρία,τώρα που φωτίστηκε η υπεύθυνη,να τη δουλέψεις λιγάκι παραπάνω!
Κάθε εμπόδιο σε καλό,που λένε...Ίσως αυτή η εξέλιξη σας επηρεάσει θετικά και μεμονωμένα και ως ζευγάρι!
Καλημέρα σας!
Μιας και πιάσατε το θέμα με τις σχέσεις απο απόσταση να σας πω και για μενα ώστε να μην απογοητεύεστε με τις αποστάσεις και τους χρόνους. 4,5 χρόνια απόσταση Αθήνα - Θεσσαλονίκη, σχεδόν κάθε σβκ πηγαινοερχόμασταν, χαλάσαμε πολλάαααααααααααα λεφτά και πολύυυυυυυυυυυ χρόνο στις μετακινήσεις αλλά εδώ και 8 μήνες μετακόμισα Θεσσαλονίκη, αφού βρήκα δουλειά (1 χρόνο και βάλε έψαχνα και ήταν αυμφωνία ότι θα ανέβω ΑΦΟΥ βρω δουλειά), είμαστε αρραβωνιασμένοι (τιμής ένεκεν μιας και άλλαξα πόλη...:crazy:) και σχεδιάζουμε μαζί πλέον το μέλλον. Είμαστε καλά, με τα γνωστά θέματα των ζευγαριών (μοίρασμα δουλειάς, τρόπος ζωής κτλ) περνάμε καλά και η ζωή συνεχίζεται.....
Θέλω να πω ότι η απόσταση μπορεί να μεγαλοποιεί κάποιες καταστάσεις και συναισθήματα, μπορεί να φέρνει γκρίνιες και εκνευρισμό αλλά αν αυτό που "παίζει" είναι δυνατό τότε αντέχει στο χρόνο...
Ελπίζω να είμαι εντός θέματος τουλάχιστον...! :duh:
Φιλιά πολλά σε όλους
Αχ αστερακι,μπραβο σας!!Τετοια ευχαριστα θελω ν'ακουω!!
:love:
Δεν είναι εύκολη η απόφαση να αλλάξεις τόσο τη ζωή σου,αστεράκι μου,
ν'απομακρυνθείς από την πόλη και τους ανθρώπους σου,πιθανόν και κάποια καλή δουλειά,
ωστόσο εύχομαι από καρδιάς ο καλός σου κι η Θεσσαλονίκη μας να σε αγκαλιάσουν τόσο θερμά,
που να μη σ'αγγίξουν στιγμή μοναξιά και νοσταλγικές σκέψεις!Εξάλλου τι είναι τάχα η Αθήνα για σένα;
Γερή να είσαι κι όποτε σου λείπει,θα πετάγεσαι!Όχι πως είναι το ίδιο,αλλά όλα είναι επιλογές + τίμημα.
Το ζητούμενο είναι οι πρώτες να αγγίζουν την κορυφή της πυραμίδας των προτεραιοτήτων μας
και το δεύτερο να είναι σε επίπεδα ανεκτά,ώστε να μη σκιάζει την απόλαυση των πρώτων.
Τεράστια απόφαση όχι απλώς μεγάλη... Ακόμη και τη μέρα που θα ερχόμουν μόνιμα πλέον δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το πήρα απόφαση... Μεγάλη πληγή να αποχωρίζεσαι την οικογένειά σου με την οποία σε συνδέει μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης... :sniff: Κάποια στιγμή όμως έπρεπε να απογαλακτιστώ, να ακολουθήσω και εγώ τον δικό μου δρόμο όπως άλλωστε είναι το σωστό. Να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό και γω ανάλογο με αυτό που δημιούργησαν εκείνοι τους οποίους θαυμάζω, σέβομαι και αγαπώ όσο δεν περιγράφεται... Να αφήσω τα αδέρφια μου με τα οποία 28 χρόνια αλωνίζαμε στο ίδιο σπίτι και το γεμίζαμε με φωνές και χαμόγελα... Πονάω όταν το σκέφτομαι αλλά πάντα θα είμαι εκεί για ότι και αν χρειαστούν. Εξάλλου όπως σωστά είπες... τί είναι η Αθήνα???? Λεφτά να υπάρχουν (που πλέον με δυσκολία υπάρχουν και αυτά) και τσούπ σε 1 ώρα είμαι εκεί.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου ότι για κάθε επιλογή υπάρχει και τίμημα. Νομίζω ότι προς το παρόν ισορροπούν και έτσι τίποτα δεν μοιάζει να σκιάζει την επιλογή μου. Θα δείξει όμως... Ποτέ δεν ξέρεις...!
Πάντα θα με αγγίζουν οι σκέψεις νοσταλγίας για την πατρίδα μου.. Να σου πω την αλήθεια, όταν κατεβαίνω μου έρχεται η επιθυμία να πέσω στα γόνατα και να φιλήσω το χώμα... Χωρίς υπερβολή... :bigsmile:
Αυτό που ήθελα να πω σε σχέση με αυτά που αναφέρονταν πιο πάνω είναι ότι η απόσταση δεν μετράει σε κανένα είδους σχέση όταν υπάρχει η θέληση και η διάθεση. Στην περίπτωση της σχέσης των 2 φύλων βέβαια μπορεί ανάλογα με την εκάστοτε προσωπικότητα να λειτουργήσει είτε θετικά είτε αρνητικά.
Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόρυθμη διότι δεν είχα προηγούμενη εμπειρία ούτε στις σχέσεις αλλά ούτε και στις αποστάσεις, ένιωσα δυνατά ακολούθησα το ένστικτό μου στην αρχή και μετά απλώς ζύγισα τα πράγματα. Το ότι φεύγω μακριά απο κάποιον επειδή υπάρχει λόγος ή είναι έτσι οι συνθήκες δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ότι τον αγαπώ λιγότερο ή ότι θα αλλάξει κάτι στην μεταξύ μας σχέση.
Εμείς φτιάχνουμε αλλά και εμείς οι ίδιοι χαλάμε...
Έτσι πιστεύω....
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ειλικρινά είναι ότι πιο ρεαλιστικά σωστό&όμορφο μου έχουν πεί μέχρι τώρα!:starhit:
Σας κούρασα το ξέρω...
Φιλιά πολλά :love:
σκευτομαι οτι εχω παθει overdose τεστοστερονης
Quote:
Originally posted by click
χαχαχαχααχαχαχαχαχα
λεγε λεπτομερειες!!
edit: στη μιτσο πηγαινε αυτο
xaxaxaxaxax σταματα βρεεεε ντρεπουμιιιι :lol: :lol: :lol:
ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ που εισαι;:punk:
originally posted by ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ
κλεισμενη στο σωμα της μιτσοκολο
σκευτομαι οτι πολυ γουσταρω οταν μου ερχονται ατομα και θελουν να κανουν τατουαζ με νοημα και τεραστια σημασια για αυτους, σχεδιαζω εναν πολυ μεγαλο αγγελο με τεραστια λευκα φτερα γονατισμενο να κανει χαρακιρι
επεισης σκευτομαι με τα κιλα που χανει η click σε λιγο καιρο θα λεω οτι εχασα απο πανω μου μια click
Σκέφτομαι πως καμιά φορά είναι πιο δύσκολο από όσο πιστέυαμε, να πάρουμε κάπιες αποφάσεις....
με τα κιλα που χανεις εσυ εννοεις!! εχεις χασει ολοκληρο ανθρωπο κοπελιααααααααααααααααααα ααααQuote:
Originally posted by mitsokolo
επεισης σκευτομαι με τα κιλα που χανει η click σε λιγο καιρο θα λεω οτι εχασα απο πανω μου μια click
ελα πες στη θεια για την τεστοστερονη... μιλα μας..........
:smirk::smirk::smirk::spin:
χαχαχαχα ναι ναι αυτο λεω σε λιγο καιρο θα λεω πως εχασα μια κλικ απο πανω μου!
δεν ξερω κατι με εχει πιασει εχω ορεξη και ενεργεια απιστευτη μην ειναι η ανοιξη? μην ειναι τρενο? μην ειναι αεροπλανο?
οι μελλισουλες και οι μελλισουλοι ενα πραμα ... γκααααντ ντιιιιιεμ!!!!