-
αλμα κανεις καθολου τριάδες?
προσπαθησε να τρως με το ρολοι... διχως να παραλειπεις γευμα... θα δεις οτι δε θα εχεις αναγκη για υπερφαγικο....
εντιτ. επειδη ειμαστε επιρρεπης στα γλυκα ....σε αυτη τ φαση καλο ειναι να μην εχουμε προσβαση σε τετοιες τροφες. Εγω δεν αγοραζω καθολου...
-
χτες εκανα τριαδες σημερα ομως τα εκανα σαλατα με το ψωμι και τη σολολατα ria μου ............. απο αυριο παλι τα κεφαλια μεσα .......
-
αλμα οχι απο αυριο, απο αυτη τη στιγμη.... σταματα τη σοκολατα , ο,τι εγινε εγινε κ σε 3 ωρες φαε κάτι.... αν μεινεις νηστικη σημερα το βραδυ εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να μη μπορεις να μαζευτεις αυριο
-
Δικιο εχει Ria ...............
-
ας γραψω κι εγω καμια τριάδα
σήμερα
8:00 1 μπανάνα +6 αμύγδαλα
11:00 1 γιαουρτακι 2% τη συσκευασία με τη μαρμελάδα δίπλα
14:00 3 γιουβαρλακια +σαλάτα λαχανο καρότο
18:00 1 φέτα ψωμί+2 φ.τυρι μιλνερ+1 μηλο
στις 21:00 θα φάω ποριτζ (1κλ κοφτο βουτυρο, 1/2 μήλο, 10 σταφιδες, 3κσ κουακερ, 3/4 κουπας γαλα κ κανελιτσα )
-
Ria μου χαιρομαι τοσο πολυ που σε ξαναδιαβαζω ............ οσο για τις τριαδες πολυ καλες !!! μπραβο!
-
να σαι καλά αλμα μου! εχω μπει σε προγραμμα ...και γουσταρω :)
-
Μπραβο Ria μου καλα έκανες .............. πιστευω ειναι το καλυτερο προγραμμα μακρα ...........
aggelaki μου δυστυχως δεν μπορω παρα τιςς φιλοτιμες προσπαθεεις που εκανα να κανω διαδρομο ...........λειπει η διαθεση και η δυναμη ...........δεν ξερω γιατι ...............
-
Ας γράψω και εγώ τα χθεσινά μου :
12.45 μμ: 1 πορτοκάλι 1 τοστ με ψωμί πολύσπορο και μιλνερ ? 1 γαλλικό ?γάλα
15.30μμ: 1 μπανάνα ? 1 χουρμά
18.30μμ: Σαλάτα ανάμεικτη , χόρτα βραστά , κοτόπουλο ψητό στήθος και δυο παξιμάδια
21.30μμ.: χόρτα βραστά , κοτόπουλο ψητό (1 μπούτι ) 2 ½ παξιμάδια , 1 πορτοκάλι
23.00μμ: 1 χουρμά (επιθυμία για γλυκό ?????)
12.300π.μ : 1 γιαούρτι 2% λιπαρά ???????
Να σημειώσω ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ήπια πολύ νερό και πολύ ζουμί σκέτο από τα χόρτα που έβρασα με λεμόνι ??? αυτό το τώρα χαλαει τις τριάδες άραγε?
Τα σημερινά μου :
11.30π.μ.: 1 πορτοκάλι 1 τοστ με ψωμί πολύσπορο και μιλνερ ? 1 γαλλικό ?γάλα
14.00μμ.: 1 πορτοκάλι ? 1 χουρμά
15.45μμ.: 1 ½ ψωμί λευκό και 20 gr σοκολάτα (λαιμαργία , πείνα , και κακώς προγραμματισμός )
18.30μμ.: Σαλάτα ανάμεικτη , χοιρινό με δαμάσκηνα (μικρή μερίδα ) 2 κρίθινα παξιμάδια , ½ φέτα ψωμί λευκό , 1 ποτήρι κρασί , 50 gr σοκολάτα
Για το βράδυ : σαλάτα ανάμεικτη και χοιρινό με παξιμάδι ????????
-
alma μισα χαρα τα πας μπραβο σου!! Εγω να σημειώσω κατι μόνο αν μου επιτρεπεις.... ΠΡΕΠΕΙ να τρωμε στις 3-4 ωρες ....πιο πριν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ γι αυτο σου είπα κοιταμε το ρολοι... κ τηρουμε αυστηρα το 3ωρο 4ωρο...
η σοκολατα που εφαγες δεν ειναι κ τρομερο ολισθημα.... το ψωμι ήταν αρκετο οκ, αλλα μια συμβουλη... 20 γρ σοκολατα μαυρη επιτρεπεται αρκει να συνοδευεται με ενα φρουτακι... κατα προτιμηση ι μήλο μεγαλο κ χορταστικο.... αυτο βοηθάει στο να διατηρηθει το σακχαρο κ να μην κανεις υπογλυκαιμια κ αναγκαστεις να φας παλι γλυκο ή πριν το 3ωρο...
παντως τα πας πολυ καλα!! μπράβο!
-
Ρια, eli, Aggelaki , ζουζουνακι και οσες κανετε τριαδες ........... ξερετε αν το ζουμι απο τα χορτα μετραται στα υγρα ή εχει θερμιδες και μου χαλαει τις τριαδες ;;;;;
-
εγω δεν ξερω ....:puzzled:
-
Που πηγατε κορίτσια;
Εν τω μεταξύ ποια έλεγε για ψωμι; γιατί αρχισα αποψε και δεν σταματούσα και νιώθω χάλια.Ειχα συνεχώς στο μυαλο μου ντόνατς :o
Έφερε κι ο μπαμπας μου προηγουμένω'ς περιοδικα και τώρα τα βλέπω..μετράω τις φορές που αυτα τα περιοδικά λενε για Αδυνατισμα με μια κινηση,Πως να γλυτώσεις τα περιττα κιλα,Πλαστικές επεμβάσεις κι οι εικόνες καλα. Θέλω και πολύ να αλλάξω στυλ,αυτα που φοράω αλλά δεν με βλέπω να το κά'νω..
-
Exω συχαθει αυτα τα περιοδικα ολο τα ιδια τα ιδια πλαστικες,διαιτες...Βρε ουστ!!!!
-
γεια σου lessing,μα τι να κανουμε;αν δεν τα βλεπουμε στα περιοδικά καπου αλλόυ θα τα δουμε,μια στη τηλεωραση,η σε διαφημισείς η θα θα τα ακούσουμε σε συζητησεις .ειναι παντού ε και ο μπαμπας μου τα φερε τα περιοδικά και δεν μπορουσα να μη τα δω.Ζηλεύω ..