Originally Posted by
ALIA
Στο post οπου απευθυνομουν σ'εσενα, δεν ημουν προσβλητικη και ουτε επιθετικη για να μιλας για δικες μου φαντασιωσεις, για τυφλωση και για ignore που φυσικα αν θες να εχεις ησυχο το κεφαλακι σου και να ταμπουρωθεις στο καβουκακι σου ωστε να μην κανεις συζητηση οπως λες οτι θες να κανεις αλλα τελικα φασκεις και αντιφασκεις, εισαι ελευθερος να το κανεις κι εγω θα σιγονταρω με τις υγειες σου!
Προς το παρον παντως διατηρω καλη μνημη και θυμαμαι απειρες αναφορες σου σε ηλικιακα μετρα και σταθμα... βεβαια εισαι ελευθερος να κατασκευασεις στο μυαλο σου το ιδανικο ταιρι για σενα, απλως εγω ρωτησα αν κολλας οντως τοσο ή αν το αναφερεις περισσοτερο για πλακα γιατι προσωπικα βρισκω αυτα τα ηλικιακα καλουπια ιδιαιτερα παλιομοδιτικα και αλλων εποχων και τα ζωδια καπως αφελη για να κριθει ο χαρακτηρας καποιου ατομου!
Προτεινω παντως, αν θες κι επιδιωκεις βεβαια σχεση, ν'ανοιξεις τους κοινωνικους σου οριζοντες αλλα και το μυαλουδακι σου ωστε να βρεθει κατι καλο τωρα που ειναι καλοκαιρακι και ειναι μια καλη ευκαιρια αν την αδραξεις σωστα και με συνεση...