Μπραβο λαζαρε!! Διατηρείσαι μια χαρα!! Εισαι παράδειγμα..
Printable View
Μπραβο λαζαρε!! Διατηρείσαι μια χαρα!! Εισαι παράδειγμα..
28/8:σήμερα 83,7Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
σήμερα η ζυγαριά με έδειξε 87,3 :no:
Μαντάμ έχασες 4 κιλα;; Μπραβο!! Σε τοσο λιγο διαστημα!
Μαντάμ έχασες 4 κιλα;; Μπραβο!! Σε τοσο λιγο διαστημα!
κοίτα τα 87,3 ήταν λίγο υπερβολική εκτίμηση της ζυγαριάς γιατί την προηγούμενη είχα φάει πολύ αργά το βράδυ κ σηκώθηκα πρησμένη κ ζυγίστηκα χωρίς να έχω πάει τουαλέτα. αλλά τα 86 και βάλε τα είχα καβαλήσει. οπότε υπολογίζω περίπου 3 κιλά απώλεια.
σκέψου οτι έτρωγα περίπου 3000 θερμίδες την μέρα για ένα διάστημα 15 ημερών(διακοπές) και έβαλα 2-3 κιλά. λογικό τώρα που περιορίστηκα να χάσω αμέσως βάρος, είναι κατακράτηση το περισσότερο θεωρώ.
Δεν ειναι ολα υγρά, ειναι πολυ καλη απωλεια για το διάστημα αυτο.. Μπραβο, καλη συνεχεια!!
σευχαριστώ. στη συνέχεια ελπίζω κεγώ:cool: πιο πολύ στο να συνεχίσω την καλή δουλειά με τα ισορροπημένα γεύματα παρά στην απώλεια γιατί μου ήταν αφόρητο να βαστάω την κοιλιά μου μετά από κάθε γεύμα. περισσότερο από το γεγονός οτι πάχαινα με γρήγορους ρυθμούς.
Τι εννοεις οταν λες οτι σου ηταν αφόρητο να βαστάς την κοιλιά σου μετα απο καθε γεύμα;
οτι έτρωγα πάρα πολύ κ μετά ένιωθα δυσφορία
Εντελώς σουρεάλ διάλογος... :spin:
μα γιατί αφού τα εξηγώ καλά τόσο όλα, επειδή μετά δεν καταλαβαίνεται τι να πω θέλω είναι ξεκάθαρο αφού.:lol:
Δεν έχω δει μαντάμ να τρως τόσο πολύ, και σε πιο παλιές αναρτήσεις, και σκέφτηκα μήπως, κάποιες τροφές επηρέαζαν το στομάχι σου. Γι αυτό ρώτησα..
ε δεν έγραφα κ συστηματικά τι έτρωγα. συνήθως γράφω όταν ξεκινάω να κάνω μια καλή αρχή κ μετά τα παρατάω. τώρα όμως θα γράφω
Ποιο είναι το μέγιστο όριο χαρακτήρων που μπορεί να έχει ένα post;
λαθος!!
ναι οτι ναναι. Μην με παρεξηγειτε. Πότησε η βαφή
Μαντάμ ξανθιά να υποθέσω;;
μπα ελένη δεν έχει πέσει ντεκαπάζ, χιούμορ έκανα. απλά τελευταία είμαι τόσο αφηρημένη κ απορροφημένη στον κόσμο μου που μάλλον πάω για αλλαγή δίσκου. άλλα μου λεν άλλα καταλαβαίνω γενικώς.
καλησπεραα! απο 91,7 στις 31/08 στα 89,9 σημερα 12/09!!! μου εκανε τη χαρη η ζυγαρια κ ειδα το ευλογημενο 8!!!!! αν κ εδω κ 1 εβδομαδα δεν τρωω σωστα λογω αγχους κ στεναχωριας, το περπατημα δειχνει να κανει τη δουλεια του.. καλη συνεχεια κ καλη δυναμη σε ολους μας :)
Ιόλη μου ο χρονος περνά πολυ γρηγορα, κανε υπομονή κ ολα θα φτιάξουν!! Θα έρθουν καλύτερες μερες!!
Σ'ευχαριστω Ελενη μου για την εθαρρυνση! ειμαι πραγματικα χαλια γιατι στην εκπαιδευση που περναει τους πηραν κ τα κινητα κ εχουμε να μιλησουμε 4 μερες!!! μ'εχει φαει το αγχος κ γω τρωω για παρηγορια...:sniffle:Quote:
Originally posted by eleni1986
Ιόλη μου ο χρονος περνά πολυ γρηγορα, κανε υπομονή κ ολα θα φτιάξουν!! Θα έρθουν καλύτερες μερες!!
Ειναι πολυ ωραιο που υπαρχει τετοια αγαπη κ νοιαξιμο μεταξυ σας! Χθες συνάντησα μια φιλη μου που ειχα να την δω απο τον Οκτώβριο, δεν το πίστευα οτι ειχα σχεδον εναν χρονο να την δω! Ο καιρος περνά απιστευτα γρηγορα.. Πίστεψε με ουτε που θα το καταλάβεις! Οσο για την εκπαίδευση, θα κανεις υπομονή, της κουμπαράς μου ο αντρας που εργάζεται στα υποβρύχια κανει κ εναν μήνα να επικοινωνήσει,μεινει δυσκολη κατασταση, αλλα θα σκεφτεσαι θετικά κ θα ξεχνιέσαι κάνοντας πραγματα που σε ευχαριστούν. Η απόσταση για τα αγαπημένα ζευγαρια ειναι μια δυσκολη κατασταση, αλλα θα σας δέσει περισσοτερο.
ετσι ειναι ελενη μου, ο χρονος περναει κ επισης συμφωνω οτι ειναι αναζωογονητικο για τα ζευγαρια να μενουν κ λιγο χωρια. φρικαρα με τη μουγκα, μ'επιασαν τα αγχη μου... κ ειπα να ξεχαστω, οπως ακριβως το ειπες αλλα με τι ξεχνιεμαι εγω;; μ'ενα γλυκο ή με μια γουρουνια γενικοτερα!!! το δουλευω στο μυαλο μου για να αλλαξω αυτη τη συνηθεια. νομιζω οτι η γυμναστικη με κανει να ξεχνιεμαι γι αυτο ισως αρχισω καθημερινα περπατημα κ οχι μονο μερα παρα μερα... θα δουμε
Κ το διαδίκτυο βοηθα Ιόλη μου!! Χαζεψε ταινιες σειρες, κ θα περνά η επιθυμια για γλυκο η γουρουνιά..
:thumbup: :yes:Quote:
Κ το διαδίκτυο βοηθα Ιόλη μου!! Χαζεψε ταινιες σειρες, κ θα περνά η επιθυμια για γλυκο η γουρουνιά..
16/9Quote:
28/8:8/9Quote:
σήμερα η ζυγαριά με έδειξε 87,3 :no:
σήμερα 83,7
πάλι 83,70 αυτό δεν το περίμενα γιατί θεωρώ οτι τρώω γενικώς καλά αλλά κ γιατί νιώθω πιο ανάλαφρη.
νομίζω οτι ήρθε η ώρα να αρχίσω λίγο περπάτημα
Αργεινα δειξει η ζυγαριά τα αποτελέσματα, κανε υπομονή κ συνέχισε!!
Μαντάμ Σου Σου
σημείωνεις καθημερινά τι τρως; Αυτό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα «λαθάκια» σου. Η θετική σου διάθεση, το ότι τηρείς ένα τρόπο διατροφής πλέον, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την διατροφή σου περισσότερο.
Από την άλλη κάνε μετρήσεις στο σώμα σου. Μπορεί να αργείς να δει μείον στα κιλά σου, αλλά να δεις μείον στους πόντους του σώματός σου!
Στις τριάδες είχα δώσει γενικά τις οδηγίες που γράφει και το βιβλίο. Βρες το ποστ μου εκεί και γράψτο να το έχεις για υπενθύμιση όποτε χρειάζεται!
Μη νομίζεις! Κι εγώ ...κάτι σαν τριάδες κάνω με την διατροφή μου. Μπορεί να χειρουργήθηκα αλλά τώρα είναι που τρώω ανά 2-3 ώρες ώστε να έχω το στομαχάκι μου σε απασχόληση! :wink1:
Mαρία σημειώνω τι τρώω εδώ στο δημοφιλές τόπικ ,σου παραθέτω μια κακή κ μια καλή μέρα να μου πεις την γνώμη σου όταν θα μπορείς νο πρεσουρ
Quote:
Τα χθεσινά μου
8.00 γιαούρτι, μισό ροδάκινο , 3 μικρά παξιμάδια
11. Μισό ροδάκινο, 1 χούφτα αμύγδαλα
1.30 φασολάκια με κοκκινη σάλτσα, μια μαργαρίτα ολικής με τυρί φέτα
430. 1 μερίδα πεπόνι, 1 χούφτα αμύγδαλα
6. 4 digestive ,2 κουταλάκια γεμάτα ταχίνι-κακάο.
8. Σαλάτα πράσινη, ντομάτα, τόνο , 2 παξιμάδια
11.15 3αποξηρ βερικοκα, 1 χούφτα καρύδια
τις είχα δει τις οδηγίες σου κ διαπίστωσα οτι την έκανα λάθος τότε την διατροφή. με τις δικές σου υποδείξεις, των κοριτσιών, με ενδελεχές διάβασμα του βιβλίου αλλά κ τελικά συμβουλές από διατροφολόγο, κατάφερα να μπω σε ένα σωστό ρυθμό. χωρίς όοοολα αυτά δν θα συνειδητοποιούσα ούτε τα μισά.Quote:
Καλημέρα
Τα χθεσινά μου
730. Φέτα τυρί με μικρά κριτσίνια ολικής κ λίγα σταφύλια
10.30 σταφύλια , καρύδια
1.30 κότα ψητή μπουτάκι μερίδα, ρύζι, αγγουροντομάτα
4.30 1 αγγούρι, καρύδια
7.30 1 τορτίγια με γαλοπούλα ντοματα μαρούλι λίγο στην γέμιση
11. 1 αχλάδι, καρύδια
νομίζω οτι έχασα μπαμ 3 κιλά το πρώτο 10ήμερο (τα οποία ήταν υγρά προφανώς) από την απότομη αλλαγή στις θερμίδες, έτρωγα περίπου 2500-3000 πριν αρχίσω την διατροφή κ κάθε μέρα ανέβαινε η ζυγαριά. δεν με πειράζει αν προσωρινά μένω σταθερή. τουλάχιστον αναχαιτίστηκε η άνοδος. θα φανεί φαντάζομαι κ την επόμενη φορά που θα ζυγιστώ , την άλλη εβδομάδα.
Εγώ μετά από το 95,9 που είδα και με χαροποίησε, και μετά από ένα δυστυχώς υπερφαγικό επεισόδιο, και αφού συνεχίζω την δίαιτα, έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου και για να μην απογοητευτώ, να ανέβω στην ζυγαριά στις 2 Οκτώβρη... Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο η ημερομηνία! Απλά να περάσει ένα εύλογο διάστημα και να εξισορροπήσω την κακή μέρα που είχα αλλά και τα αποτελέσματα της διατροφής που συνεχίζω να κάνω.. Με ευλάβεια!!
Μπραβο σου κοριτσι μου! Μην πτοεισαι απο 1 υπερφαγικο κ σνομπαρε για λιγο τη ζυγαρια, συμφωνω απολυτα! Οσο καιρο σε βλεπω τα πας πολυ καλα, βελτιωνεις τη διατροφη σου μερα με τη μερα. Το βασικο ειναι αν νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου (σωματικα κ ψυχικα) ;)Quote:
Εγώ μετά από το 95,9 που είδα και με χαροποίησε, και μετά από ένα δυστυχώς υπερφαγικό επεισόδιο, και αφού συνεχίζω την δίαιτα, έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου και για να μην απογοητευτώ, να ανέβω στην ζυγαριά στις 2 Οκτώβρη... Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο η ημερομηνία! Απλά να περάσει ένα εύλογο διάστημα και να εξισορροπήσω την κακή μέρα που είχα αλλά και τα αποτελέσματα της διατροφής που συνεχίζω να κάνω.. Με ευλάβεια!!
ουί!! είμαι και εγώ μέσα! τα λέμε την δευτέρα λοιπόν! :D
προς το παρών έχω μείνει στο 73!
Κλείνω μια βδομάδα δίαιτα
Χειροκρότημα
Λοιπον είμαι απο τα 117,
115,5
Καλά πάω αλλά πρεπει να προσέχω ξεφευγω πολύ στο φαγητο....
Μπράβο ela!!! καλήτερα αργά και σταθερά παρά να τα κόψεις όλα απότομα.
Ετσι δίνεις στον οργανισμό σου να συνυθήσει ομαλά το χάσιμο των κιλών!
Το να τα κόψεις όλα μαχαίρι δεν βοηθάει έτσι και αλλιώς,γιατί ο οργανισμός θα κουραστεί και θα τα πάρεις στο τέλος όλα μαζεμένα! :tumble::tumble:
9/4/16 - 64kg
9/4/16 - 64kg
15/4/16 - 62.5 kg
Μετά από 2 εβδομάδες διατροφή έχασα και εγώ τα πρώτα μου κιλά!!!
18/4/2016 80,300
:roll::roll::roll:
9/4/16 - 64kg
15/4/16 - 62.5 kg
22/4/16 - 63.5 kg (E.Ρ)
9/4/16 - 64kg
15/4/16 - 62.5 kg
22/4/16 - 63.5 kg (E.Ρ)
30/4/16 - 64 kg (μετά υπερφαγικού)
Ειμαι τοσο χαρουμενη! Εκει που νομιζα ειμαι σε τελμα αρχισα μαζεμα και πηγαν ολα τοσο καλα!
26/4 : 115 κιλα
3/5 : 113.1 !!!!!!!!! <3 <3 <3