xaxaxaxaxa :*****
Printable View
xaxaxaxaxa :*****
Ορίστε βρε, Σαββατιάτικη Πριγκιπική Καλημέρα!!!!
Συγχαρητήρια στο Βασουλίνι, να χαιρεται το ομορφο μωράκι της. Να της ευχηθώ τα καλύτερα για αυτήν και την οικογενειά της.
Η δύναμη της συνήθειας με αναγκάζει να σηκώνομαι και το Σ/Κ γύρω στις 6:30 γκρρρρρρρρρρρρ. Κατάλαβες Νατάλι;;;)
Καλημέρα κορίτσια.... Συνχαριτήρια στην κοπελιά που έφερε στον κόσμο ένα ακόμη αγγελούδι.....
Δεν νιώθω και πολύ καλά σήμερα.... δεν ήθενα να σικωθώ απτό κρεβάτι..... αν δεν ήταν ο μικρός να λέει "ατε μάμμα... πάνω.... πάκο, παζαλι ιμελα (παρκο παζάρι σήμερα)" επιδή έχει μάθει κάθε σάβατο πάμε πάρκο και μετά πάζάρι για τα φθαρτά μας ηληκρινά δεν θα σικονόμουνα...... Νιώθω ΄μεγάλη απογοήτευση από την ζωή μου...ξέρω, θα μου πείτε μέχρι προχτές έλεγα πως η ζωή μας ανοίκει, πως δίνει και πέρνει από όλους.... σήμερα δεν το βλέπω έτσι..... μου έχουν κοπεί τα φτερά..... αν μου έλεγαν αλλάζει η ημερομηνία σου και θα γίνει τοσες του δεκέμβρη, του γεννάρη κτλ, να είχα μια μέρα να περιμένω δεν θα με ενοχλούσε τόσο.... όσο το ότι "δεν ξέρουμε αν θα έρθει πίσω ο γιατρός, πότε θα έρθει και τί θα γίνει".....
Αλλά μην σας ζαλίζω άλλο με τα δικά μου, άλλοστε καπιοι με θεωρούν τρελλή, προβληματική, και ένα σορό άλλα......
Φιλιά πολλά σε όλες
καλημέρα στις όμορφες, καλημέρα στην καινούρια πολίτη του κράτους και στην τυχερή και πανευτυχή μητέρα! Να της ευχηθούμε τα καλύτερα για το ομορφοκόριτσο και καλή ανάρρωση από το χειρουργείο, ελπίζοντας η καλή μας αγγελιαφόρος να της τα μεταφέρει..
Πωλινάκι, μπορεί όλοι να θεωρούμε αλλήλους τρελούς, προβληματικούς και ένα σωρό άλλα, όμως δεν κάνουμε δαιγωνισμό καλύτερης εικόνας που έχουν οι άλλοι για εμάς, απλώς λέμε μας λένε, βοηθιόμαστε ή όχι, προβληματιζόμαστε και, εν πάσειπεριπτώσει, ίσως εξοικονομούμε και χρήματα από ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές. Οπότε, όποιος δε θέλει να ζαλίζεται από τα θέματα των άλλων απλώς δεν τα διαβάζει...Έχει δίκιο το μωρό σου, τόσο ωραία ημέρα...πηγαίντε στο παζάρι για τα ψώνια σας, δες το κουκλί σου πόσο σε χαίρεται, χωρίς να νοιάζεται και ημερομηνίες και χειρουργεία, σκέψου αυτό το θαύμα της φύσης με το οποίο σε ευλόγησε ο Θεός, και αν δε χαμογελάσεις με όλα αυτά, θα σκάσει το χειλάκι σου με τις ατάκες του μικρού...και αν όχι, δεν πειράζει, όλα θέλουν το χρόνο τους...δώσ' τον στον εαυτό σου...
ΦΙΛΑΚΙΑ πολλά σε όλες και όλους!
Μολις επιστρέψαμε απτο παζάρι...... 180 ευρώ ψόνια!!! Αν είναι δυνατόν!!!! Πήγα μόνο για ντομάτες, αγγουράκια, λάδι και γάλα του μωρού!!!! Τελικά δεν κάνω να πηγαίνω για ψώνια!!! Δεν συμφέρω στο πορτοφόλι μας!!!!Quote:
Originally posted by tidekpe
καλημέρα στις όμορφες, καλημέρα στην καινούρια πολίτη του κράτους και στην τυχερή και πανευτυχή μητέρα! Να της ευχηθούμε τα καλύτερα για το ομορφοκόριτσο και καλή ανάρρωση από το χειρουργείο, ελπίζοντας η καλή μας αγγελιαφόρος να της τα μεταφέρει..
Πωλινάκι, μπορεί όλοι να θεωρούμε αλλήλους τρελούς, προβληματικούς και ένα σωρό άλλα, όμως δεν κάνουμε δαιγωνισμό καλύτερης εικόνας που έχουν οι άλλοι για εμάς, απλώς λέμε μας λένε, βοηθιόμαστε ή όχι, προβληματιζόμαστε και, εν πάσειπεριπτώσει, ίσως εξοικονομούμε και χρήματα από ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές. Οπότε, όποιος δε θέλει να ζαλίζεται από τα θέματα των άλλων απλώς δεν τα διαβάζει...Έχει δίκιο το μωρό σου, τόσο ωραία ημέρα...πηγαίντε στο παζάρι για τα ψώνια σας, δες το κουκλί σου πόσο σε χαίρεται, χωρίς να νοιάζεται και ημερομηνίες και χειρουργεία, σκέψου αυτό το θαύμα της φύσης με το οποίο σε ευλόγησε ο Θεός, και αν δε χαμογελάσεις με όλα αυτά, θα σκάσει το χειλάκι σου με τις ατάκες του μικρού...και αν όχι, δεν πειράζει, όλα θέλουν το χρόνο τους...δώσ' τον στον εαυτό σου...
ΦΙΛΑΚΙΑ πολλά σε όλες και όλους!
Αυτό που λες πιό πάνω να το δουν καπιοι που είπαν πως δεν αξίζει καν να ασχολείτε κάπιος μαζί μου (αν και μόνο και μόνο που έκανε ποστ πάει να πει ότι ασχολίθηκε).
Αχ τώρα πιός έχει όρεξη να καθαρίσει το σπίτι..... είναι σαν να έχει πέσει βόμβα..... πάω να βάλω μουσικούλλα και να ξεκινήσω δειλά δειλά..... Τα λέμε μετά κορίτσια...!!! φιλουθκια!
Ακόμα δεν ήρθε η πριγκίπισα οικειοποιήθηκε και το παλιρροιοΝατάλι!Αυτά είναι!Οι κακές συναναστροφές,που λένε!
Τη μεγαλώσαμε γαλαζοαίματη,τη λούζαμε με γάλα και μέλι,τη μάθαμε γαλλικά,πιάνο και υποκλίσεις για να μιλά τώρα αργκό!
Καλό είναι που ξυπνάτε,υψηλοτάτη,στις 6:30' ακόμα και Σαββατιάτικα!Έχετε έτσι δυνατότητα να απολαύσετε ήρεμα τον καφέ σας,
να δώσετε το χρόνο στο σώμα και στο νου να συνέλθει από την ξέφρενη νύχτα των ονείρων και να εγκλιματιστεί στο κελάηδισμα της καλημέρας!
Μικρά ραντεβουδάκια με την αυτού μεγαλειότητα σας είναι τόσο πολύτιμα όταν κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας
καλείστε ν'ανταποκριθείτε σε απαιτητικές κι επίμονες κλητικές προσφωνήσεις,δε νομίζετε;
Μεγάλη διαφθορέα παλίρροια,που άγετε και φέρετε στη δίνη σας ευγενείς κορασίδες και διδαχές savoir vivre ετών,
ασφαλώς και θα μεταβιβάσω τις ευχές και την έγνοια σας στο Βασουλίνι μας,αύριο απόγευμα με το καλό!
Ελπίζω να είχατε όλοι μια υπέροχη μέρα και να γέρνετε στο προσκεφάλι σας με χαμόγελα πληρότητας!Καληνυχτούδια!
Καλημέρα κορίτσια μου..... Τί κάνετε? άλλη μια βαρετή μέρα στην δουλιά...
Ούτε ένα καλημέρα.... ούτε ένα χέρετε... τίποτα!!!! Ναταλύυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!! !!!!!!! Σου έχω νέα!!!!!!!!!!!!!!
παιδιά καπια που ξέρει να συντάσσει επιστολές? βοηθεια!!!!
Χαιρετώ Βιταμπελίτη και Βιταμπελίτισες!
Να χαιρόμαστε το Νεκταρίνι μας,που μόλις ξημερώνει η ονομαστική του γιορτούλα!
Να μας είσαι πάντα ροδαλό και ζουμερό,εύγευστο και γλυκό,υπέροχο σε αφή και γεύση!
Τυχερούλη Σποράκο!Φαντάζομαι το γλεντάτε αυτή τη στιγμή καταλλήλως σε πιο πριβέ καταστάσεις
ενώ το απογευματόβραδο θα κερνάτε φοντάν και λικεράκια,φορώντας τα καλά σας,ως αξιοσέβαστοι οικοδεσπότες!
ʼντε με το καλό και να σας δούμε από κοντά γιατί τελευταία όλο αλλού είστε ανγκαζέ και μας σνομπάρετε!Αντρουπίς!
Τα φιλιά μου και τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο για την οικογένεια σας,φίλτατοι Νεκταρινόσποροι!
Χθες είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε το τελευταίο μας φορουμωρό!Μία κούκλα με μαύρα πλούσια μαλλάκια καρφάκια,μία σταλίτσα!
Γνωρίσαμε επιτέλους και τον περήφανο πατέρα(ίδιος η πρωτότοκη!)και την ψύχραιμη μητέρα,που έπινε μαζί μας καφέ στο κυλικείο,
ενόσο επάνω το παιδί περίμενε να θηλάσει!Χαλαρό το Βασουλίνι,χωρίς να δείχνει ταλαιπωρημένο,χωρίς κοιλιά,με μόνη απόδειξη
πως γέννησε μόλις παιδί,το ροζ βραχιολάκι στο χέρι της(εκτός αν το έκλεψε από κάποια δόλια μάνα),χαμογελαστή όπως πάντα,
μια χαρά!Κι επειδή το δώρο το ξέχασα σπίτι,πρέπει να ξαναπάμε σύντομα!Να μας ζήσει!Να είναι υγιής,καλότυχη,να την κάνει
εύκολα γαργάρα κι η μεγάλη της αδελφή,να είναι όλοι τους μια ευτυχισμένη χαρούμενη οικογένεια!ʼντε αργότερα και με τον υιό!
αχ αυτες οι φωτο σου nadine!!!!!τελειες!!!!!!!!!!
:) Πώς είσαι,Λάιζα μου;Όλα καλά;Καιρό έχω να μάθω νέα σου!
--->How are you doing?
καλα ειμαι αυριο φευγει ο αντρουλι μου για λιθουανια και με εχει πιασει αυπνοια απο την στεναχωρια μου καθοτι κοληταρια!!!οσο για την εγχειρηση περιμενω να με παρουνε τηλ απο το ικα!!!
Σκέψου τι καλό που θα είναι το σεξ επανασύνδεσης και κάνε όρεξη!
Θα εκτιμήσει και το κορίτσι του περισσότερο μέσα από την απουσία...
Εσύ από την άλλη θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου...
Δε θα είναι τόσο άσχημα,όσο το φαντάζεσαι,θα δεις!
Όσο για το τηλέφωνο,υπομονή!Θα χτυπήσει κάποια στιγμή και για σένα!
Έλα,γείρε δίπλα του να ξαπλώσεις τώρα και βυθίσου στον ύπνο τον γλυκό σας!
ναι το ξερω αυτο!!!χαχαχα!!!πολυ πλακα εχει η φωτο!!!!καθοτι γινεται συνεχεια αυτο...δεν μπορω να κοιμηθω δεν ξερω γιατι με επιασε σπανια βεβαια αλλα ετσι και αλλιως 4 ωρα θα φυγει απο δω γιατι πεταει 6!!οποτε....λες να αργησουνε να με παρουν απο το ικα???
Μάλλον έχεις αγωνία μην αποκοιμηθείτε και χάσει την πτήση του και ξαγρυπνάς!
Είδες τελικά το υποσυνείδητο τι σου είναι;Αμάν κάνεις να τον ξαποστείλεις!
Καλή πτήση να έχει,να επιτελέσει επιτυχώς τον σκοπό του ταξιδιού του
και σύντομα να γυρίσει με λαχτάρα και νοσταλγία γλυκιά στην αγκαλιά σου!
Όσο για το ΙΚΑ δυστυχώς ανήκω σε άλλο ταμείο και δεν ξέρω,Λάιζα μου!
Τόσα χρόνια περιμέναμε,εδώ θα κολλήσουμε τώρα;Όσο μπορείς,μην το σκέφτεσαι,
να περάσει κατά το δυνατόν συντομότερα ο καιρός!Την καληνύχτα μου στη λευκή σου νύχτα!
καληνυχτα γλυκια μου!!!!!!σε ευχαριστω για την παρεα!!!!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Πάλι η πρώτη είμαι που την λέω? :)
Καλημέρα και απο μένα... δεύτερη και καταιδρωμένη.
Ναταλία άργησα σήμερα λιγάκι, διότι δε προλαβα να ερθω στη δουλεια και είδα μια στοιβα χαρτια...Μέχρι να τα ξεφυλλίσω, για να δω τι με περιμένει, περασε η ωρα!!!
Να ζήσει το Νεκταρίνι, χαρούμενο, ευτυχισμένο και με υγεία σ'αυτήν και σ'όλους όσους αγαπά.
Που είστε όλες...για περαστε να μας πειτε μια καλημερα.
καλος την!!!! Κάλιο αργά παρά ποτέ καλή μου!!!!
Καλημέρα και τις καλύτερες ευχές μου στην Νεκταρία που γιορτάζει, να είσαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου και να σε χαίρονται οι δικοί σου κι εμείς!
Πήγα πρωι-πρωι γυμναστήριο (έτσι πάω τώρα) και γύρισα να ανασκουμπωθώ ως καλή νοικοκυρά που είμαι δούλα και κυρά μέχρι να μεταμορφωθώ στις 3 σε μια καλοντυμένη εργαζόμενη μέχρι το βραδάκι...
Σας εύχομαι μια καλή και δημιουργική ημέρα
φιλια
Τι δουλια κάνεις tidekpe ?
Καλημέρα στα όμορφα πλάσματα.:starhit::starhit:
Ω,τι είδαν τα τσακίρικά μου ματάκια,γύρισε το Κουλουμίδιο!Καλώς ήρθατε principessa,χρόνια και ζαμάνια,μου έλειψες.ʼντε,θα τα λέμε λοιπόν όλες μαζί οι τρελοκοκώνες εδώ.Αva,τα είπες τόσο σωστά στo polinaki.Μακάρι να της έμεινε κάτι από τις χρήσιμες συμβουλές σου.
Χρόνια πολλά Νεκταρίνι,να χαίρεσαι την οικογένειά σου,να είσαι υγιής και αισιόδοξη.
Ναταλάκι,φιλάκια,φιλάκια,smo och!(και τσιμπιές).Πού είναι το μουρλοΞενούδιον το σεξολούμπιον;Μια μας θυμάται,μια μας χαιρετά(ποια μιλάει):wow:
Μπαρπουνάκι,καλημέρα τρεχαντήρι.:smilegrin:
ΑΑAAAAAAAAAAAAAA ξαναδουλευει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
γεια σας κοριτσαρες μου!
αντε μεγεια ο καινουριος σερβερ!!!!
Τι κανετε καλε?
Να ευχηθω και εγω καθυστερημενα, τα καλυτερα στην Βασια και στο μωρακι της! να σου ζησει κουκλα μου και να το καμαρωνεις! και εσεις να ειστε καλα να το μεγαλωσετε οπως θελετε!
Αγαπητη Ναταλι δεν ειμαστε εμεις σνομπαριες! Πηρα τηλεφωνο αλλα το ειχατε διαλυσει! Εγω φταιω που παντα κανονιζετε συναντηση οταν εγω δεν μπορω! .......................!!!!!!!!!!!!!ααααααα αααααα τωρα το πιασα!!!!!! καλε επιτιδες το κανετε!!!!! φτου σας σκατιαρες!!!!!
Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας για την γιορτη μου! να στε καλα βρε κοριτσια! Και εσεις οτι επιθυμητε!
Δεν θα γραψω αλλα νεα, σταματω εδω και θα τα ξαναπουμε αυριο!
φιλακια πολλα!
:wow:Quote:
Originally posted by Nekky
φτου σας σκατιαρες!!!!!
Αυτή είναι λέξη,που βγαίνει από χείλη μητρικά,που φιλούν παιδικά μέτωπα για καληνύχτα;
Είναι λέξη από χέρια τρυφερά,που αγκαλιάζουν και χαϊδεύουν στοργικά, γεμάτα αγάπη;
Είναι λέξη από εγκέφαλο πλασμένο από τον Ύψιστο,που επιλέγει ν'ακούει godradio kai goustaring ?
Ένα τραγούδι για την σκληρά γυμναζόμενη παλίρροια μου,
ως επιβράβευση κάθε σταγόνας ιδρώτα,που στάζει το σοφό της μέτωπο!
--->ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ : ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ
Όταν τραβιούνται τα νερά
παλίρροια όταν πιάνει
τότε που αδειάζει η καρδιά
κι ο κόσμος δεν της φτάνει
λάμπουν γυμνά στην αμμουδιά
όσα κρυμμένα στα βαθιά
ο χρόνος δεν τα φτάνει
Όσα στηρίξαν την καρδιά
εικόνες, μνήμες και φιλιά
πρόσωπα κι όνειρα ακριβά
αυτά που αντέξαν στη φθορά
και σώζουν τ' άδεια χρόνια
Ναι, ναι...επιτέλους, τη δόση μου! Δηλώνω φορουμεξαρτώμενη και αρνούμαι απεξάρτηση!!!Ποιος να μου το έλεγε; Προς στιγμήν σκέφτηκα ότι μπορεί και να σας έχανα.Σιχτίριασα τον εαυτό μου που δεν έχω δώσει σε καμιά το τηλ. μου, μετά είπα πως είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο και αμέσως μετά ξανάμπαινα μήπως και φτιάχτηκε αλλά πού;;; Μετά θυμήθηκα που λίγους μήνες πριν κάποιος αλλόφυλος και αλλόθρησκος κυριούλης στεκόταν απειλητικά εκεί και δε μας άφηνε να μπούμε και χαμογέλασα στη σκέψη ότι είχαμε ξεπεράσει και τον ταλιμπάν...άρα, κατέληξα η μικρόνοη, φόβο δεν έχουμε, θα ξαναβρεθούμε, είπα!
Και επιτέλους, μαζί! Γιατί αν δε γκρινιάξω και σιχτιριαστώ σε σας, πού θα το κάνω;;;;
Καταρχήν να ευχαριστήσω το Νατάλι μου (το¨"μου" αντιτίθεται στη σφετεριστική διάθεση της ονειρεμένης πριγκίπισσας klm) για το τραγούδι που μου αφιέρωσε αλλά κυρίως γιατί αντιλήφθηκε το σκοπό της ύπαρξής μου:Ε, ναι, λοιπόν εγώ η παλίρροια είμαι στο όνομα της οποίας αποκαλύπτονται τα πάντα, κρυμμένα ή παραμελημένα, ξεχασμένα η φανερά. (επίσης, γλυκά μου, μου θυμίζει και όλα τα κρυμμένα απαγορευμένα εδέσματα που δε μου αντιστέκονται) αλλά ας μην ευτελίζω τους ωραιότατους στίχους...αποκαλυφθείτε εν΄ονόματι της παλίρροιας και καταθέστε ό,τι μικρό ή μεγάλο μας βαστά και μας κάνει να κοιτάμε μπροστά, που άντεξε στο βρωμιάρη το χρόνο...γιατί, να ξέρετε βρωμιάρης είναι ο άθλιος ο χρόνος, καθώς μας φορτώνει άσχημα πράγματα, άσχημες σκέψεις, πονηρές και μικροκοσμικές και μας κάνει να χάνουμε την αγαθότητά μας.
Αποκαλύψτε και αποκαλυφθείτε λοιπόν και ως καλο παράδειγμα, ανοίγω το δρόμο...
Είναι η μεγάλη αγκαλιά του καλού μου που με κάνει και στέκομαι όρθια...
είναι στο μυαλό μου το παιδικό μου κρεβάτι και η μυρωδιά απο τα σεντόνια στο πατρικό μου που μου θυμίζουν πόση αγάπη πήρα και πασχίζω να δώσω αντίστοιχη και περισσότερη...
είναι το ήρεμο βλέμμα του πατέρα μου, που μεγάλωσε,και όσο κι αν δεν το θέλω, φοβάμαι ότι πλησιάζουμε στο τέλος...
είναι το βλέμμα της μικρής μου, όταν βγαίνει από την πόρτα του σχολείου και με αναζητά...
είναι το χέρι τη ς μεγάλης μου που με αρπάζει όταν βλέπουμε θρίλερ μαζί..
είναι οι πολλές πολλές στραβές της ζωής που πέρασα με τον καλό μου και που, ευτυχώς, δε μας διέλυσαν...
είναι μια διαδικτυακή παρέα που, νομίζω,ότι με καταλαβαίνει, με ταρακουνάει και με στηρίζει...
είναι πολλά, ευτυχώς πίσω και μπροστά...
Και είμαι τυχερή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλιά πολλά, πριγκηπέσσες μας.
Να γίνω λιγάκι κακιά? Ας γίνω.. Εγώ πάλι το ευχαριστήθηκα το όλο θέμα, γιατί με λύπη μου διαπίστωσα πως κάποιοι από εμάς δεν είμαστε απλώς φορουμεξαρτώμενοι. Συνειδητοποίησα ότι ζούμε εδώ μέσα και μόνον εδώ. 24 ώρες το εικοσιτετράωρο εδώ. Πού είναι η ζωή, παιδιά? Εδώ ή μήπως κάπου εκεί έξω? Όλοι μας έχουμε μια δουλειά, ένα παιδί, ένα σύντροφο, μία φίλη, ένα σπίτι, κάτι, τέλος πάντων, που απαιτεί την προσοχή μας. Καιρός είναι να αφιερώσουμε χρόνο και αλλού.
Καλημέρα κοριτσάρες μου όμορφες!!!!!!!! Σήμερα είμαι με άδεια να κανονίσω τις δουλίτσες μου!!! ?Μου λείψατε πολύ ρε σεις...... φιλουθκια που το κυπριοτικον σας!!!!!
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχ
Μια καλημέρα και από εμένα.
Έχω χάσει επεισόδια τον τελευταίο καιρό ... too much work ....
Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά.
Καλημέρα, κορίτσια και αγόρι! Να έχετε ένα καλό κι ευχάριστο ΣΚ!
Επειδή για μένα, τουλάχιστον, μέρος της ζωής μου είναι και εδώ(!) και επειδή μια χαρά τα έχω καταφέρει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μου , όπως άλλωστε κι εσείς, καλλιεργώντας κι αυτό το κομμάτι, μπήκα για ένα βιαστικό καλημέρα! Το Σκ είναι όλο μπροστά μας, να το οργανώσουμε για καμιά μικρή ή μεγάλη εξόρμηση μοναχική ή μετά των άγαπημένω μας..
Σας φιλώ με την ελπίδα να περάσουμε ό,τι σημαίνει για τον καθένα μας το καλά!:rolleyes::tumble:
Καλημέρα και από μένα!!!! Εγώ ετοιμάζομαι να πάω με τον μικρό για φωτογράφιση!!!!!!! φιλιά θα τα πούμε!
καλημέρα κορίτσια καλό ΣΚ.tide όλα καλά?πώς πάει η διατροφή?φιλάκια πολλά σε όλους
Zωούλα καλημέρα...η αχηστίλα μου έχει θεριέψει τρελά..μόλις σου έγραψα ένα γιου του γιου μακροσκελέστατο, περί διατροφή, κιλών πιτσοθεραπείας(για να μηνξεχνιόμαστε) και πατώ το σεντ και μου λέει ότι ήταν άδειο και...σβήστηκε! ΌΠοτε βρω χρόνο θα στα ξαναγράψω...φιλιά και απο μένα!
Μια καληνύχτα και από εμένα.Quote:
Originally posted by spot
Μια καλημέρα και από εμένα.
Έχω χάσει επεισόδια τον τελευταίο καιρό ... too much work ....
Έχω χάσει επεισόδια τον τελευταίο καιρό ...not work at all ....
Όλοι...Λες κι είναι πολλοί οι άντρες της παρέας μας...
Εκτός αν πρόκειται για πληθυντικό ευγενείας!Ιn that case:
Καληνύχτα αυτού εξοχότατε και λοιπές θνητές!
Yποκλινομαι για παρτυ σας πριγκηπεσσα!
Καλημέρα παιδια!!!! Τί κάνετε σήμερα? Εγώ λίγο ψιχοπλακόθικα.... (πάλι).... Σήμερα θα ήμουνα με άδεια για τις τελευτέες ετοιμασίες και αύριο θα γινόμουνα εισαγωγή...... :(:(:(:(
tide περιμένω το γιου του γιου για τα κιλά και την πιτσοθεραπεία....άντε ντε...
καλημέρα σε ολους!!!!