Quote:
καλά θυμόμουν οτι έχουμε το ίδιο υψος ....Λοιπόν 2 σενάρια παίζουν!Ή είμαι 1,50 κ δεν το ξέρω ή είμαι πάνω απο 55 κιλά κ η ζυγαριά μου χάνει..Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά..1.66 με 45,47, άντε 48 κιλά να μη έχεις περίοδο το καταλαβαίνω , αλλά στα 52 κιλά είναι παράλογο...Εμένα τώρα με δείχνει 54 κιλά κ εμφανισιακά είμαι υπερκανονική , καμία σχέση με πολύ αδύνατη..Τα 58 κιλά δεν τα έχω φτάσει ποτέ κ τα θεωρω υπερβολή..Ρε Μαράκι εσύ τωρα στα 52 πώς το βλέπεις το σώμα σου?Κανονικό, αδύνατο, πολύ αδύνατο?Μήπως έχεις παραπάνω ύψος κ δεν το ξέρεις?!
Το χω αναρωτηθεί και εγώ. Γι αυτό τελευταία έχω αρχίσει να δυσανασχετώ και να κουράζομαι. Δεν ξέρω βέβαια ακριβώς πόσα κιλά είμαι γιατί και η ίδια δε μου λεει αλλά και 50-51 να μαι και παλι δε δικαιολογείται το θέμα της περιόδου. Αλλα μωρέ τι να πεις? Εγώ την έχασα στα 58. Το λίπος μου μάλλον φταίει είναι κάτω απο τα όρια ακόμα. Πάντω΄ς όπως έγραωα και σε άλλο τόπικ θα θελα κάποιος να μου εξηγήσει πως στο διαολο μπορείς να χεις περίοδο στα 51 πχ και να μην έχεις στα 50. Τι σκατά μπορεί να μεσολαβήσει? Εντάξει να μην έχεις στα 45 που και πάλι πχ αν κάνεις καλή διατροφή γιατί οχι αλλα τι σκατά θέλει πια αυτός ο οργανισμός? Καμιά φορά απελπίζομαι και καμια ώρα θα ανοίξω το ρημάδι το ψυγείο και θα τρώω μέχρι να ξαναγίνω 100 κιλά να ησυχάσω.