Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
καλημέρα στις τριάδες!
jewel είχα κεγώ ένα ανάλογο μπουρίνι. προτίμησα να μείνω μέσα Σάββατο με αποτέλεσμα να έχω τρίτο επεισόδιο με κριτσινομαχία. ενώ μου πήγε η διατροφή μια χαρά για ένα μήνα, την χάλασα τρεις φορές τελευταία και τις τρεις με κριτσίνια.
στεναχωρήθηκα αρκετά κ γκρίνιαζα με αποτέλεσμα να αγανακτήσει ο άνδρας μου κ να πετάξει τα κριτσίνια κ να μου πει οτι μια χαρά τα πάω και να μην σκάω για 4-5 παραπανίσια ,κ ότι παλιά κατεβάζαμε 100 κριτσίνια στην καθισιά μας κ βαστούσαμε τις κοιλιές μας κ να μην είμαι υπερβολική! το αυτονόητο μου είπε δηλαδή.
η Κυριακή μου πήγε πολύ καλύτερα, αφού κάθισα στον μπαλκόνι για λίγη ώρα να τραβήξω λίγο ήλιο για να φωτοσυνθέσω ,μπόρεσα κ έκανα αρκετό περπάτημα κ είδα κ φίλους μου κ έκανα κ διάφορες δραστηριότητες κ γενικώς μαζί με την διάθεση επανήλθα κ στους διατροφικούς ρυθμούς μου.
Αααααχ κριτσίνια!! Τί μου θύμισες τώρα! Θυμάμαι μια εποχή, πριν περίπου 2 χρόνια, ήμουν ΕΘΙΣΜΕΝΗ σε κάτι μεγάλα κριτσίνια που απ' έξω αντί για σουσάμι είχαν ηλιόσπορους! Έχω φάει άπειρες συσκευασίες από δαύτα! Όλα τα κριτσίνια είναι πολύ εθιστικά τα άτιμα!